TOMUS Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Ondra > zajedeš motor na smrt . Ja uz vim jak Ty jezdis plyn na max a potom rychlost na max a jedes pres mesto kolem 150 nebo 200 km/h az strach vyjit z doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 S čím jedu tak tam zvyšuji průměr Jak jsem na začátku měsíce přebíral tu Dailynu tak tam byla dlouhodobá 9,0l a já jsem za ty 3 týdny udělal zatím finálních 10,6 ty tomu zaměstnavateli přijdeš sakra draho ... s takovou ti za chvíli nesvěří už ani koloběžku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Malta: takemu ani vyplatu nedavat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 ... a ještě by musel doplácet ze svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Ondro uzili jsme si to krasne moje sice remcala na pocasi bo dva dny nam proprseli a zbytek bylo takove polojasno a zima. Ale prostredi jiznich cech nadhera. Vzdy jsem rikal ze jizni morava je nej ale vcera u piva jsme to rozebrali a shodli ze j. cechy jsou daleko hezci. A tato hospoda mi upne vyrazila dech s cenami Akorat cesta zpet po nasich silnicich mi se uplne znechutilo ridit auto. 2 havarky a ctyri kolony na D1 jedna poradna objizdka pres kde jakou vesnici u Pelhrimova a plno kok.tu co neumi jezdit po dalnici. Takze uz ted vybirame dovolenou nekde v cechach na hore. Editováno: 23. Srpen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Týjo ty ceny jsou něco Hold počasí si nevybereš no D1 je nevyspytatelná bo kolega jel ve čtvrtek na otočku do Prahy a cesta z5 Praha-Ostrava mu díky kolonám trvala 6 hodin A co Roomík,šlapal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 ty tomu zaměstnavateli přijdeš sakra draho ... s takovou ti za chvíli nesvěří už ani koloběžku Tak by si to musel rozvést sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Jo room slapal jako hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Tak to je hlavní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ondra: jeste aby room neslapal ma nadupany motor skvelou karu podvozek bombovni to neni zadna hola prdel atmosfera :D nemohl sem si pomoc musel sem si rypnout 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Editováno: 23. Srpen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 No ale ja mam atmosferu zadne TSI Ale i tak slapal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Tak by si to musel rozvést sám no už chápu, proč tě zaměstnavatel dává na čím dál menší auta, bo by co nejmíň krvácel Michale, hospoda super, to vypadá jak kdyby se tam s cenama zastavil čas u komančů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 No ba vsak jsem si to taky mysleli. Jak jsme tam prijeli tak uz nas vital chlap ze se bude varit az za chvili bo pry ted majitelka cisnice a zaroven kucharka musela nekam si odskocit. Vlezli jsme do hospody takova mala hospudka udelana z nejake hospodarske mistnosti a jak nam prinesl ten jidelni listek jsme neverili vlastnim ocim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) No JižníČechy jsou krásné,ale když je počasí je to nádhera. My mněli počasí špatný,ale termální voda v Zalakarosu nám to všechno vynahradila. Vyhřátý a vymočený do sytosti,prostě paráda. Editováno: 23. Srpen 2015, autor: Karlos 61 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 díval jsem se že je to až pod Balatonem, kousek od HR hranic ... vypadá to tam velmi fajn , dobrá inspirace na podzim, bo moja furt říká, potřebovala bych lázně edit: v tom hotelu jste bydleli? Jeli jste na blint a sháněli ubytko sami, nebo přes cestovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Byli jsme s CK Invia / nabídka CK Za sluncem /. V hotelu jsme bydleli s polopenzí / Aquatherm / Spokojenost max.,přístup personálu perfektní,jídlo skvělé,ráno raut,večer servírované teplé jídlo. Lázně od hotelu 250 m,ceny přibližně stejné jako v ČR / 2 dosp.celodenní-komplet 7 100 HUF- 623 KČ / Staropramen 550 HUF /. Najel jsem nějakých 1200 km,tam i zpět. Editováno: 23. Srpen 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 ta polopenze byla 623,- na osobu/den ... promiň není mi to zcela jasné z tvého příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Ubytování - 4 noci s polopenzí/ 2 osoby 8 520 Kč Lázně - celodenní vstup Komplet / 2 dosp.osoby 623 Kč / platili jsme si sami Polopenze - snídaně raut / švédský stůl /, večeře servírované teplé jídlo - výběr ze 2 jídel,pitný režim u večeře si platíš. opsal jsem z naší smlouvy. Editováno: 23. Srpen 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ondra: jeste aby room neslapal ma nadupany motor skvelou karu podvozek bombovni to neni zadna hola prdel atmosfera :D nemohl sem si pomoc musel sem si rypnout Doufám že ti přeskočí řetěz ty hade :D no už chápu, proč tě zaměstnavatel dává na čím dál menší auta, bo by co nejmíň krvácel Michale, hospoda super, to vypadá jak kdyby se tam s cenama zastavil čas u komančů Přesně tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Karlos no pekne to tam vypada a ta fotka s tim delem nema chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ondra : aż přeskočí dám ti jednu do zubů drzoune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Já čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ten řetěz ti udělá "Á pojď mi hop!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.