Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

S čím jedu tak tam zvyšuji průměr :D

Jak jsem na začátku měsíce přebíral tu Dailynu tak tam byla dlouhodobá 9,0l a já jsem za ty 3 týdny udělal zatím finálních 10,6 :D

ty tomu zaměstnavateli přijdeš sakra draho :kol-46:  ... s takovou ti za chvíli nesvěří už ani koloběžku :kol-28:

Vloženo (editace)

Ondro uzili jsme si to krasne moje sice remcala na pocasi bo dva dny nam proprseli a zbytek bylo takove polojasno a zima. Ale prostredi jiznich cech nadhera. Vzdy jsem rikal ze jizni morava je nej ale vcera u piva jsme to rozebrali a shodli ze j. cechy jsou daleko hezci. A tato hospoda mi upne vyrazila dech s cenami :) Akorat cesta zpet po nasich silnicich mi se uplne znechutilo ridit auto. 2 havarky a ctyri kolony na D1 jedna poradna objizdka pres kde jakou vesnici u Pelhrimova a plno kok.tu co neumi jezdit po dalnici.

Takze uz ted vybirame dovolenou nekde v cechach na hore. :)

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Týjo ty ceny jsou něco  :kol-47:  :) Hold počasí si nevybereš no :( D1 je nevyspytatelná bo kolega jel ve čtvrtek na otočku do Prahy a cesta z5 Praha-Ostrava mu díky kolonám trvala 6 hodin :D

A co Roomík,šlapal? :)  :kol-90:

Vloženo

Tak by si to musel rozvést sám :D

no už chápu, proč tě zaměstnavatel dává na čím dál menší auta, bo by co nejmíň krvácel :kol-46::kol-28:

Michale, hospoda super, to vypadá jak kdyby se tam s cenama zastavil čas u komančů :kol-28:

Vloženo

No ba vsak jsem si to taky mysleli. Jak jsme tam prijeli tak uz nas vital chlap ze se bude varit az za chvili bo pry ted majitelka cisnice a zaroven kucharka musela nekam si odskocit. Vlezli jsme do hospody takova mala hospudka udelana z nejake hospodarske mistnosti a jak nam prinesl ten jidelni listek jsme neverili vlastnim ocim.

Vloženo (editace)

No JižníČechy jsou krásné,ale když je počasí je to nádhera.

My mněli počasí špatný,ale termální voda v Zalakarosu nám to všechno vynahradila.

Vyhřátý a vymočený do sytosti,prostě paráda.

post-75933-0-46432800-1440322060_thumb.j

post-75933-0-75293200-1440322076_thumb.j

post-75933-0-87676700-1440322125_thumb.j

post-75933-0-87302100-1440322163_thumb.j

post-75933-0-38840600-1440322202_thumb.j

post-75933-0-79298000-1440322225_thumb.j

post-75933-0-13895200-1440322365_thumb.j

Editováno: , autor: Karlos 61
Vloženo

díval jsem se že je to až pod Balatonem, kousek od HR hranic ... vypadá to tam velmi fajn :kol-47: , dobrá inspirace na podzim, bo moja furt říká, potřebovala bych lázně :kol-28:

edit: v tom hotelu jste bydleli? Jeli jste na blint a sháněli ubytko sami, nebo přes cestovku?

Vloženo (editace)

Byli jsme s CK Invia / nabídka CK Za sluncem /. V hotelu jsme bydleli s polopenzí / Aquatherm /

Spokojenost max.,přístup personálu perfektní,jídlo skvělé,ráno raut,večer servírované teplé jídlo.

Lázně od hotelu 250 m,ceny přibližně stejné jako v ČR / 2 dosp.celodenní-komplet  7 100 HUF- 623 KČ / Staropramen 550 HUF /.

Najel jsem nějakých 1200 km,tam i zpět.

Vloženo (editace)

Ubytování -  4 noci s polopenzí/ 2 osoby      8 520 Kč

Lázně -  celodenní vstup Komplet / 2 dosp.osoby  623 Kč / platili jsme si sami

Polopenze - snídaně raut / švédský stůl /, večeře servírované teplé jídlo - výběr ze 2 jídel,pitný režim u večeře si platíš.

opsal jsem z naší smlouvy.

Vloženo

Ondra: jeste aby room neslapal ma nadupany motor skvelou karu podvozek bombovni to neni zadna hola prdel atmosfera :D :D :D nemohl sem si pomoc musel sem si rypnout :D

Doufám že ti přeskočí řetěz ty hade :D :D  :kol-46:

no už chápu, proč tě zaměstnavatel dává na čím dál menší auta, bo by co nejmíň krvácel :kol-46::kol-28:

Michale, hospoda super, to vypadá jak kdyby se tam s cenama zastavil čas u komančů :kol-28:

Přesně tak ;):D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...