Bullets Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To není o kočáru Cabadaj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Aj sorry chlapi melu hovínka. Ne Bolero ale Columbus sem myslel. Omyl moje chyba. Díky Jozzi. Myslel sem velikost Columbus vs Amundsen a další věc dostupnost map Columbus. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To bude vse stejne velike a do kolumba mapy nevim nezjistoval jsem nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Když se zeptám blbě co sem to našel. A jak to hlavně funguje ? http://www.skoda-auto.cz/shared/SiteCollectionDocuments/download/maps-update/cs/amundsen.pdf Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To je ale pro actavie 3 a fabie 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To je ale pro actavie 3 a fabie 3. Dikes, jen se ptám. 1. na večer už mi to totálně nemyslí 2. tak nějak sem rád že moje umí CD MP3 a AUX 3. fotrovi se moc nedivím když dá balík za auťak s rádiem, které má možnost navigace koupil si mapy a nejsou tam cesty co jsou nově vystavené Ale to je vše bokem jen k mé otázce. A teď zpět ke srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Na cesty pouzivam v mobilu sygic a po meste mi bohate staci amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 On má toho Garmina no, takže jako mu to taky stačí, používá ho i na mašině tu jde spíše o princip, že radio má, ne za moc levno, ale mapy paklik no. Já mám též navigaci a moc toto neřeším, jen sem se zařekl, že se optám a viděl sem že jste tu něco málo řešili. Tak sem chtěl se trochu optat jestli někdo něco neví. Nebo nemá možnost sehnat nové mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Do amudsena jdou za levno sehnat ale amundsen+ plus tam jedine orginal. Bohuzel tak to je a jinak to nejde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Super to je právě ono on má ten Amundsen + no. Takže nejde. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Ja to beru jako dan alespon mam handsfree a na mapy kaslu. V sygicu mam snad 4x do roka nove mapy a kdyz uz to mam koupene a aktualizace zdarma dozivotne tak jinaci navi uz kupovat nebudu. Editováno: 16. Březen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 (editace) Kurňa než si to člověk všechno přečte co jsem tu nebyl ty a jak já půjdu s kočarem Sis pořídil děcko tak budeš makat Editováno: 17. Březen 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Ha, kemp, sraz, procházka, opékání, popíjení... To zní jako plán . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Je to výborný plán Filipe do columbuse mapy stáhnou jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Chlapi chtělo by to fakt něco vymyslet. Pěkně kemp, opékačku a nějakou tu "procházku" já jsem jenom pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Takze 26 bude brain storming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 No to uz je druhy napad. Prvne byl sklipek a ted kemp. I kdyz se priznam ze kemp bych bral radeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Chlapi, otázka mám rádio Swing, vstup pouze AUX chtěl bych to doplnit o USB. Ruzně sem to tu projížděl a oběvil pár rad. Teď se tu chcu zeptat, zda někdo řešil přidání USB a jak. A co říkáte na tohle. (http://www.ahifi.cz/yatour-yt-m06-vw12d.html?utm_source=google_merchant&utm_medium=product) Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Fesna myska bude nejaka nahrada ? Asi ne,dost to s námi zacloumalo. V podstatě jsme vše podřídili pejskovi. Volný čas,dovolená,veškeré aktivity tak abychom ji nenechávali doma a byla co nejvíce s náma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Chlapi, otázka mám rádio Swing, vstup pouze AUX chtěl bych to doplnit o USB. Ruzně sem to tu projížděl a oběvil pár rad. Teď se tu chcu zeptat, zda někdo řešil přidání USB a jak. A co říkáte na tohle. (http://www.ahifi.cz/yatour-yt-m06-vw12d.html?utm_source=google_merchant&utm_medium=product) Dikes Jednoduché a rychlé řešení,já bych do toho šel. Jen vykoumat umístění,aby ti to tam jen tak nepoletovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Tak aktuálně budete mít alespoň víc čas pro sebe Filipe stoprocentně Ti bude fungovat jen originální řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Jééééééééééééééééé, kamping,špekáčky,ohínek,baťůžek,no paráda. Já určitě schvaluju, kdy a kde ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 To domluvíme na srazu, obvolam par kempu ale jsem pro ten fren a termín , no v lete ať muzu vklidu z ostudou zarezat pod širákem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Ze bychom oživili tradici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 (editace) No o prazdninach bude problem se sejit ve vetsim poctu. To je cas dovolenych tak to vidim blede. Nejlepe by asi vychazel ten cerven to verim ze tu jeste plno lidi bude a hlavne uz je teplo na takovou akci. A co tam je v tom Frenu za kemp ? Nejaky dobry ? Editováno: 17. Březen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.