ASPIRE Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 OK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Kua neuvěřitelné se stalo skutečností a já dorazil na čas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Vyjímečně včas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 no zatím ne, bo nevím jak mi to vyjde (páč ani roomster sraz mi neklapne )... a taky si myslím, že mě moja na takovou štreku nepustí samotného ... tak se zeptám "... Doktore, řekli jsme bez bab ne? ..." ... berete tam i svoje polovic? Možná by stačilo, kdyby Jožka vzal svoju s fazolem a bylo by vyhráno, páč moja by se zabavila, neb máme stejně starého vnukaGabka i fazol budou urcite, maly uz je macek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Pokračování "Selské izby" aneb vesničani si i ve městě poradí 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Ta bloncka ma fajnou svatozář dobre k teho je takova pisen Tato skladba vyhrala nejaky zpevacky porad v polsku . Uz nepamatuju jaky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Zas kouka po babach Tohle oznamena ze on je zdravy muz . Ja taky podivam za "babami" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ondro to si zas fotil tou starou kalkulackou ze to je takove kostickovane ? Jinak dik za pokec bylo tam fajn. Davide tak uz sis to vyzkousel jezdit na cas tak priste taky Sakra jak vidim tu fotku s grilem mam chut si taky neco udelat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 To mi pripomina polskou parodii richanny '> 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Michale,Michale Na mobilu to vypadá dobře ale ve skutečnosti to stojí za pikaču 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 OK, jak bude trochu kloudné slovo s polovic (poslední dobou mám pocit, že hovoří jiným jazykem než já ), zkusím jí to nadhodit a uvidíme ... dal bych v každém případě vědět Tos poznal teprve teď,že ženy jsou z Venuše a my chlapi z Marsu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 No tak to si Ondro budes uz konecne muset koupit nejaky mobil s lepsim fotakem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Tak 3tí telefon za rok kupovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 tak si porad nekupuj kalkulacky ktere ty nazyvas telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Víš co,příště nebudu nic fotit a bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 na ty auta co fotíš ten telefon naprosto dostačuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ale jo muzes ja jen konstatoval kdyz uz tak pekne fotis tak ze by se ti hodil nejaky lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Voice a kdy tu k nam prijedes ze nam tu chodis do hospody ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 To nevím, času mám dost, ale lenost vyhrává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Tos poznal teprve teď,že ženy jsou z Venuše a my chlapi z Marsu ? to ne, ale tentokrát to byl nějaký extrém, asi nějaké erupce na slunci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ale jo muzes ja jen konstatoval kdyz uz tak pekne fotis tak ze by se ti hodil nejaky lepsi. Tak já se příště budu snažit,slibuju Stačí? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 to ne, ale tentokrát to byl nějaký extrém, asi nějaké erupce na slunci Ja mam za to ze na slunci jsou uz poradne erekce bo baby jsou vseobecne nejake mrzute, a fazol se boji ze mu presto slysne mliko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 (editace) Józek , jestem ciekaw co byś zrobił gdybyś miał tak ja. Cała hala różnych babeczek , na hali około 40*C i każda ma koszulkę zmoczoną lub sklejoną do ciała z dekoldem :D . Tam to byś chyba utonął :D . A ja z nimi musiałem pracować Aspire > fotki nie są złe Są ok . Ondra się bardzo starał aby one wyszły piękne Editováno: 30. Srpen 2015, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Jojo Ondra je nas dvorni fotograf. Ondro uz nebudu hanit tve foto ( mozna ) Tomus u vas musi byt radost pracovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.