Září 10, 20159 r SH by se mi líbil taky zkusím pisnout Michalovi, jak to má dlouhé, na Rooma Ondra: Galvi není variátor on je automatická převodovka Jojo mam to opacne a podle me je to tak lepsi u Ondry to www vypada jako 333 ale je to vec nazoru ale neznale to trochu muze mast. A Ondra urcite potvrdi. Ale jinak to nic na tom nemeni ze by to mel mit kazdy skodahomak může mi někdo z roomáků změřit délku od levého okraje zadního okna k ose stěrače (resp. tak 2 cenťáky před) prosím?
Září 10, 20159 r Jinak dneska jsem byl Michale v Havru v MRAčku a pravda ty plné jednosměrky co tam jsou a problém se vlézt s tím do brány aby si někoho nepřibral byl super Upraveno Září 10, 20159 r od Ondra16V
Září 10, 20159 r No dolu ted nepujdu to merit a ani nevim jak to myslis kde to chces zmerit tož asi takto nějak (5 cenťáků zleva a zprava shruba volno)
Září 10, 20159 r Michale-Byl jsem tam už několikrát.Ulici nevím tak ti popíšu cestu Jedeš v Havru od světelného kruháče k Elánu,u Elánu se dáš doleva a na světlech doprava Pojedeš cestou necestou,cigánem necigánem a dojedeš na další světla Tak se dáš na nich doprava a hned doleva po tom sídlišti kde je jednosměrka a tam v tom dvoře to je EDIT: chápeš ne? Upraveno Září 10, 20159 r od Ondra16V
Září 10, 20159 r No zitra to muzu promerit. Ale si uz druhy co se me pta na miry a pritom mate roomstra taky a jde to normalne zmerit
Září 10, 20159 r No zitra to muzu promerit. Ale si uz druhy co se me pta na miry a pritom mate roomstra taky a jde to normalne zmerit není doma, bo moja je s ním v práci ... ale je fakt, že o víkendu bych to snad někdy taky mohl změřit, ikdyž ho mám dost nabitý
Září 10, 20159 r Ondro Malto ja to zitra promerim a dam to tu. Jen rano jdu darovat krev a pak k sve doktorce pro leky a pak to promerim.
Září 10, 20159 r Jo Ondro nebyl si nahodou tady Stavební bytové družstvo Havířov Hornosušská 1041/2 735 64 Havířov, Prostřední Suchá Moravskoslezský kraj
Září 10, 20159 r Né Jirka jé variátor Vis co to je variator ? Jestli ne toto Ti napišu Variator -> je toto stroj který ukazuji či nědo klamě nbo lži Myslim že Jirka neni nim :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.