Malta Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ondro Malto ja to zitra promerim a dam to tu. Jen rano jdu darovat krev a pak k sve doktorce pro leky a pak to promerim. jsem byl pustit žilou min.pátek možná, bych to dal ještě jinam ... na zadní nárazník, páč na skle už mám nahoře nad 3.brzdovým ROOMSTERCLUB.COM, tak aby se to na tom skle nehádalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 TOMUS cau. Jo zitra to tu napisu pocitam tak kolem poledne bych to mohl stihnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ale Aspire musiałbyś mieć ją w kolorze czarnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Tomus-ahoj Jo Ondro nebyl si nahodou tady Stavební bytové družstvo Havířov Hornosušská 1041/2735 64 Havířov, Prostřední SucháMoravskoslezský kraj Sorry jmenovalo se to Městská Realitní Agentura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ondro a vis ze si jel 100 m od meho baraku a ani se nestavis ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Aspire > Ondra je stejny jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Jenomze Ondra je baraba a rebel Coz ty asi nejsi Alespon podle toho jak te znam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 ja nejsem nejaky baraba rebel nebo jak to se pisu . Ja jsem klidny kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Logická úvaha: Žaludek kotěte je velký asi jako náprstek. Pokud tedy vypije půl litru mléka, je v jeho žaludku vyšší tlak než v epicentru jaderného výbuchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Kluci chtel bych se neco poradit. Chci se dat 6 repro (3 leva a 3 prava). ja se tohle vymyslel ze to bude takhle : sloupek A > vyškovy; predne dvere siroky; zadni dvere basovy. Podle Vas to bude dobre hrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ondro a vis ze si jel 100 m od meho baraku a ani se nestavis ? Hmm nevím Tak já ti budu příště mávat A je mimochodem smutné když jsme jel okolo tebe že si neznal moji skvělou navigaci Jenomze Ondra je baraba a rebel Coz ty asi nejsi Alespon podle toho jak te znam. Já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Tomus a to ti nestaci je dva ? No ted uz vim kde si jel ale nevim ze tam je jedno smerka snad jen to ze tam byla nejak zavrena silnice bo tam delali kanalizaci. A pokud myslis tu silnice co je v suche tak ta je silene upravena http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/je-zmena-jizdnich-pruhu-k-lepsimu-nebo-horsimu-20150515.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ondra za navigaci m8s jenom nos, a nim jen vyniuchasz holky ktere maji rozmery 90,60,90 :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Aspire , przepraszam zamotałem się i nie wie o co już idzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Tomus- Aspire- Tak teď Ti zase nerozumím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Tomus.No ze tam chces tri repraky . Ondro ze nevim kde tam jsou jednosmerky Editováno: 10. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ale já vím že tam je jednosměrka bo mě to říkal i kolega ať si dám na to bacha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Aspire ted' chapu Ted mam ori repaky z predku a pravy basovy repak mi občas vyputi. Mě tohle moc zlobi. Kupil jsem repaky nové neori ale značkové . Ted' chci pozna Vaše zkušenosti kde dat jake repro. Chapeš toto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 no a videl si je ? Bo ja fakt nevim kde tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No ja mam originaly jak v predu a vzadu a jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) ja nie Tohle malo. Ještě musim tahat kabelaž. Kabel jsem kupil z vysši řady Editováno: 10. Září 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Tomus: a nespokojený bo to blbě hraje? nebo vynechává apod? v tom druhém případě proč to neřešíš reklamací ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) ja na tento repak uz nemam zaruky Musim sam vse pri tom delat Ted' mi tohle visi . Mam kupene repaky, kabelaz, redukce jen mi zůstaly montazni prace Editováno: 10. Září 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Zajeď to autodružstva a zeptej se co s tim pokud ti to nehraje jak by mělo nebo jak to hrálo A nemáš to rádiem ? Editováno: 10. Září 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 radio mam ok kdy vjede v diru to tehdy prestava hrat . Potom staci 1x bit v neho a on hra dal. Tam nekde neco se nestyka. Dřiv mel vodu v dverech . U autodruzstva mi tohle udelali a je klid repak tehdy hral tyden a potom znova stejne situace :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.