Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ondro :D

Malto ja to zitra promerim a dam to tu. Jen rano jdu darovat krev a pak k sve doktorce pro leky a pak to promerim.

jsem byl pustit žilou min.pátek :kol-28:

možná, bych to dal ještě jinam ... na zadní nárazník, páč na skle už mám nahoře nad 3.brzdovým ROOMSTERCLUB.COM, tak aby se to na tom skle nehádalo

Vloženo

Tomus-ahoj ;)

Jo Ondro nebyl si nahodou tady

Stavební bytové družstvo Havířov
Hornosušská 1041/2
735 64  Havířov, Prostřední Suchá
Moravskoslezský kraj

Sorry :D jmenovalo se to Městská Realitní Agentura :D 

Vloženo

Logická úvaha: Žaludek kotěte je velký asi jako náprstek. Pokud tedy vypije půl litru mléka, je v jeho žaludku vyšší tlak než v epicentru jaderného výbuchu.

Vloženo

Kluci chtel bych se neco poradit. Chci se dat 6 repro (3 leva a 3 prava). ja se tohle vymyslel ze to bude takhle : sloupek A > vyškovy; predne dvere siroky; zadni dvere basovy. Podle Vas to bude dobre hrat ? :)

Vloženo

Ondro a vis ze si jel 100 m od meho baraku a ani se nestavis ? :D

Hmm nevím :D Tak já ti budu příště mávat :D A je mimochodem smutné když jsme jel okolo tebe že si neznal moji skvělou navigaci :D

Jenomze Ondra je baraba a rebel :D Coz ty asi nejsi :D Alespon podle toho jak te znam.

Já?  :kol-26:

Vloženo

Aspire ted' chapu :D

Ted mam ori repaky z predku a pravy basovy repak mi občas vyputi. Mě tohle moc zlobi. Kupil jsem repaky nové neori ale značkové :) .

Ted' chci pozna Vaše zkušenosti kde dat jake repro.

Chapeš toto ? :)

Vloženo (editace)

ja na tento repak uz nemam zaruky :(

Musim sam vse pri tom delat :kol-26:

Ted' mi tohle visi :D . Mam kupene repaky, kabelaz, redukce jen mi zůstaly montazni prace :)

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

radio mam ok :)

kdy vjede v diru to tehdy prestava hrat . Potom staci 1x bit v neho a on hra dal. Tam nekde neco se nestyka. Dřiv mel vodu v dverech . U autodruzstva mi tohle udelali a je klid repak tehdy hral tyden a potom znova stejne situace :/

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...