Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Michale to nemá cenu,je divný :p  :kol-28:

já tušil, že váš gang hovoří jinou řečí :kol-28::D

edit: tož už neumřu blbý, bo jsem tomu vůbec nerozumněl :kol-32:

Tomu rozumí jen Ostravaci a ti z teho okolí :D 

Vloženo

Už chlastam pivo takže ne, škoda, žes nenapsal ráno.

Já to Michale pochopil dneska ráno ve spěchu na netu. :D

Jsem se dneska projel pěkně a nafotil auto tak uvidím zítra jak to picnu do PC jestli z toho něco bude. :D

Vloženo

:D :D cemu nerozumis ? Vsak jsem to vysvetlil :D

však už jsem psal že su rád že neumřu blbý, páč původnímu znění jsem nerozumněl, ale tvé přetlumočené verzi zcela :specool:

Vloženo

Kur*a hoši ja bych si nakopal do oných partyjí. Zítra maj přijít stavět lešení na barák, říkám ok strčím auto do garáže, když fotr nechce. Hmm couvam couvám a ejhle na stěně neviditelný hlinikový žebřík, který tatovému Rapidu nevadí bo má nízkou prdel že....a škrc a je tam. Do háááje... :kol-26:

post-56780-0-80322800-1442134915_thumb.j

post-56780-0-32057000-1442134918_thumb.j

Vloženo (editace)

Galvi-mám nějaké mobilní videa :D Kabát revival alias skupina Vaťák a hlavně Tři Sestry :);) Ty věci předtím jsem neviděl všechny-byla tam ještě Tanja a dle mě blé  :kol-27:

Patriku  :kol-26:

Že ty si čuměl po babách? :D

EDIT: Prej si pražákovi zboural pilíř  :kol-28:

Editováno: , autor: Ondra16V
Vloženo

Ondra, že jsem si myslel že si rypneš. Chuja po babách. Ještě že mám doma dvě tuby Tempa :D Tolik obsahu sem nevypotřeboval ani nevim. Naštěstí se mi to ted ještě podařilo zaleštit. Ale sere mě to jak cip, zas vim, že to tam je.

Vloženo (editace)

Patriku jestli chces nakopat do onych partyji neni problem prijed do Havru a provedu :D Ale jinak si sikula kdyz to byl neviditelny zebrik tak to moc neposkrabal ale nasere.

Ondro koho si to chtel vlastne hladit ? To tam byli vsichni tak hodni a strizlivi ? :D

Na couvani do garaze je nej toto :D

Editováno: , autor: ASPIRE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...