Září 26, 20159 r Sam mam malo Aaaa někdo chodí nakupovat do Globusu Jinak utopenci vypadají suprově, ale raději bych nenosil, nebo se tam o to poperem
Září 26, 20159 r Přesně tak,raději nic nenos bo ještě rozbijeme tu sklínku Ale 41ka to zítra jistí Upraveno Září 26, 20159 r od Ondra16V
Září 26, 20159 r Jirko by me zajimalo jak si poznal ze nakupuji v globusu ? Ano nakupujem jen tam Tak ted si to jdu napsat do kuchyne na listek at nezapomenu bo chcu videt jak se poperete
Září 26, 20159 r Michale, protože to je taky jedna z prací kterou mám a ty "posrané" sirupy mi už lezou krkem, protože tam dělám v nápojáku Mimochodem teď máme jak Caprio, tak i 3l Jupíky v akci
Září 26, 20159 r Za kolik? 41 "Ohnivá kuchařova pomsta" na bramborovém placku (150g masové směsi se zeleninou a chilli na placku) 145,00 Kč
Září 26, 20159 r Ondro ano cibule bylo dost. Jirko jo tak to caprio je moji a uz to tam ma dlouho a moc to nechce. Jinak u nas se hlavne pije ty sirupy a jupi a moštenický sirup ten je taky moc dobry. Ja ty stavy mam rad vic nez nejake mineralky a jine podobne napoje. Jen by me zajimalo kaj to zas robis ? V jakem napojaku ?
Září 26, 20159 r Přece tady v tomhle nápojáku http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/interier-doplnky/skoda-fabia-vyklopny-plastovy-drzak-na-napoje-original-id:7195.eshop Upraveno Září 26, 20159 r od Ondra16V
Září 26, 20159 r Ondro: Jupí 3l za 89,90 a máme pomeranč, citron, lesní směs jahoda a malina no a Caprio tuším že kolem dvacky a to tam je malina, jahoda, cola a pomeranč Ale ty Capria se tolik neberou, zato ty Jupíky, to abych tam u nic byl pořád, protože to lidi berou jak zbláznění Michale, no ve volném čase chodím ještě pracovat do Globusu, bo tady je svět ještě v pořádku Dělám tam od výkupu lahví až po doplňování piva Upraveno Září 26, 20159 r od Galvi
Září 26, 20159 r Třeba včera jsem slavil jeden docela velký pracovní úspěch, dokázal jsem doplnit ledničku bez toho aby mi to někdo vybral a byla tak až do zavíračky hezky naskládaná a vše zarovnáno v řadě za sebou... Trochu toho perfekcionismu, protože jsem z toho chytal nerva pokaždé když jsem šel kolem
Září 26, 20159 r Tu je blazinec po ránu Michale ty utopence raději neber pokud nemáš pro každé auto sklenici. Ondra ty furt s tim plackem 41 :DD Galvi ty si vorkoholik ne? Vždyť ty si furt někde v práci
Září 26, 20159 r filippatrik doveze trička na sraz a Aspire k tomu dá jako bonus utopence už se těším na zítra kluci umíte překvapit
Září 26, 20159 r Hosi ty utopence si klidne vemte, vsechny sezerte na parkovisti a na bramborak uz nemejte misto. Aspon nebudu dlouho cekat A 41cka je dobra, ale opravdu paliva byla jenom jednou z 5ti pokusu. Takze uz si davam neco jineho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.