Září 27, 20159 r To poznáte až přijedou ty dva auta na sraz to bude wauuuu jak jsou čistééé kvůli zelenému tričku jsme to sjeli na myčce ať jsou dobré fotky a ne škaredé
Září 27, 20159 r Co jsem našel v Havru http://karvinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/ridic-autobus-20150930.html
Září 27, 20159 r Proč jen přijeď já to umyl po 4 měsících už jsem se na to nemohl dívat když budou ty trika Upraveno Září 27, 20159 r od Motaaa
Září 27, 20159 r Ondro jo vim uz jsem cetl a takova prasata tu ridi autobusy Jirko dik za samolepku a Patriku dik za triko sedi nam jak ulite
Září 27, 20159 r tak tak, já také moc díky za obojí, triko mi padlo jak ulité a jedna nálepka už je na roomu na fábuli ji hodím, až jí chuděru umyji
Září 27, 20159 r Autor Luxusní moc děkuji že jste dojeli, vidím že mladá se už zacvičil, tudíž maš šofera,a tedka mi došlo že jsme si měli dat pivo ... Jen tak namátkou fazol ještě nespí
Září 27, 20159 r jojo, má řidičák 9 dní ale jezdí. Min pátek si ho vyzvedla a v nedělu jela Plzeň na otočku bez střídání, tedy nějakých 600 kiláků je s půlhodinovou přestávkou na kafe. Takže kde může tam teď řídí ... ale to je dobře, je potřeba aby se vyjezdila, v autoškole se vše nenaučí. Njn, pro něj to bylo spoustu nových stréců a tet, tak je plný dojmů a musí to vstřebat, než půjde spát edit: já si piva dal, MAster a černou Litovel
Září 27, 20159 r Malta pekne tam padne ale ja bych to asi dal vyse a do boku. Ale ta samolepka bude vzdy vypadat dobre i kdyby byla nalepena kdekoliv. To pismo proste nema chybu
Září 27, 20159 r Motaaa: Dokud budu mit v garazi Skodovku, tak budu opruzovat jak na foru, tak sem tam i na tech plackiadach
Září 27, 20159 r Malta pekne tam padne ale ja bych to asi dal vyse a do boku. Ale ta samolepka bude vzdy vypadat dobre i kdyby byla nalepena kdekoliv. To pismo proste nema chybu souhlas, aj mladá říkala že je to geniální font pro to písmo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.