Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 mně byla zima, jen jsem do toho vašeho drsného kraje dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Motaaa: Tak tim se vsechmo vysvetluje Ondro, tebe urcite 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No ke konci už to nebilo nic moc. Ale co, pak jsem zapnul výhřev sedačky a bylo mi fajn. chlapi, dnes jsem se zamiloval do tohoto krasavce Sákriš, co na té barvě všichni vidíte, když skoro není vidět (nenápadná základovka)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Slíbené foto které ukazuje že nelzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Beztak si fotil dům sousedů na kterém pracují oni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 filippatrik: Nechci být rejpal, ale máš špatně provedenou skladbu EPS nad ostěním oken v přízemí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No nelzes ale nemusis je furt kontrolovat vsak muzou robit sami a ne aby jim furt nekdo stal za prdeli a mohl si s nama pokecat. Priste si musime udelat nejake mista vedle sebe v hospode a hlavne ti co pisou zde a vime o sobe skoro vse a ne ze zas budem roztrouseni po celem lokale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Já je nekontroloval oni to balili a chtěli jet domů a Renďas jel někde jinde než měl . A jelikož oni nemaj klíče od brány a před garaží stojí hlinikové lešení co ve dvojko odneseš tak sem potřeboval to pozamykat poklizet atd všechno. nuff : reješ a jinač já nevím, moc zateplovaní nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Michale no to rozhození bylo zajímavé možná to bylo způsobené i tím, že to šlo dovnitř na ty etapy no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No prave ale kdyz uz tam nekdo bude prvni tak bude drzet nam mista z lasske jizby co tu chodime. Bo ono se da pokecat i venku ale nekdo uz musi treba brzo domu a tak se toho moc nestihne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Kucí Váša mi odepsal a příjemně mě překvapil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Michal: právě pravdu máš a nebo lístečky se jménama na židle Nuff: ja si to myslel s tím polišem kolem okna na netu sem nic nenašel. Dikes klidně do zpráv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ondro za kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Že prý cca 2-3 hod. práce a cena 600!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No a kdo tam ty listecky da ? Ten co tam bude prvni tak staci rict tady drzim 8 mist sorry a ma klid nez tam davat listky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Krasna cena asi taky budu muset vyuzit jeho sluzby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jako pokud to klapne tak nebude co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Navíc máme rodinu v Přerově tak si odskočím do Prostějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No vidis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 A kde ti odepsal tu a nebo si mu posilal sms volal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Spojím příjemné s užitečným Tady v sz mi odepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 (editace) No asi nemel cas mozna jen nakoukl a hned zmizel proto ti hned neodepsal. Taky to tak nekdy delam a neni cas neco napsat. Editováno: 28. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No jo Snad to klapne Tady je jedno video z dneška,z důvodu vyjmenovaných slov po P,Č,CH,B apod. jsem vypl zvuk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 To byl ale dobry P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Byl nejspise pod parou bo to normalni clovek neudela . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.