Září 28, 20159 r No ke konci už to nebilo nic moc. Ale co, pak jsem zapnul výhřev sedačky a bylo mi fajn. chlapi, dnes jsem se zamiloval do tohoto krasavce Sákriš, co na té barvě všichni vidíte, když skoro není vidět (nenápadná základovka)?
Září 28, 20159 r filippatrik: Nechci být rejpal, ale máš špatně provedenou skladbu EPS nad ostěním oken v přízemí.
Září 28, 20159 r No nelzes ale nemusis je furt kontrolovat vsak muzou robit sami a ne aby jim furt nekdo stal za prdeli a mohl si s nama pokecat. Priste si musime udelat nejake mista vedle sebe v hospode a hlavne ti co pisou zde a vime o sobe skoro vse a ne ze zas budem roztrouseni po celem lokale.
Září 28, 20159 r Já je nekontroloval oni to balili a chtěli jet domů a Renďas jel někde jinde než měl . A jelikož oni nemaj klíče od brány a před garaží stojí hlinikové lešení co ve dvojko odneseš tak sem potřeboval to pozamykat poklizet atd všechno. nuff : reješ a jinač já nevím, moc zateplovaní nerozumím
Září 28, 20159 r Michale no to rozhození bylo zajímavé možná to bylo způsobené i tím, že to šlo dovnitř na ty etapy no.
Září 28, 20159 r No prave ale kdyz uz tam nekdo bude prvni tak bude drzet nam mista z lasske jizby co tu chodime. Bo ono se da pokecat i venku ale nekdo uz musi treba brzo domu a tak se toho moc nestihne.
Září 28, 20159 r Michal: právě pravdu máš a nebo lístečky se jménama na židle Nuff: ja si to myslel s tím polišem kolem okna na netu sem nic nenašel. Dikes klidně do zpráv.
Září 28, 20159 r No a kdo tam ty listecky da ? Ten co tam bude prvni tak staci rict tady drzim 8 mist sorry a ma klid nez tam davat listky
Září 28, 20159 r No asi nemel cas mozna jen nakoukl a hned zmizel proto ti hned neodepsal. Taky to tak nekdy delam a neni cas neco napsat. Upraveno Září 28, 20159 r od ASPIRE
Září 28, 20159 r No jo Snad to klapne Tady je jedno video z dneška,z důvodu vyjmenovaných slov po P,Č,CH,B apod. jsem vypl zvuk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.