Ondra16V Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 To je zbytečný,leda že by Vám dali gumovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Hosi, na srazu jsem videl, jak nekdo nekomu predaval ten suchac na prilepeni SPZ na auto? Jak to funguje? Drzi to? Uvazuji o tomto reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Myslím že to Jozzi dával Jirkovi I Libor to tak má a drží mu to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Mám to 3 roky na autě a pořád drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Aj mne to drzi, aj ked este to mam asi iba pol roka. Vyzera to o dost lepsie ako plastove drziaky a SPZ neklepe pri zatvarani kufra -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Já zrovna dneska zkouším nějakou novou slim verzi této pásky tak uvidíme mno musím prostě vyhodit ty hnusné plastové rámečky co má teď žena na Koktě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Tak mě to telefonování v náklaďáku vyšlo na 300,- a 2 body 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Jenom tak malo se dava za rizeni nakladaku v 16ti letech? :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Jestli si ten policajt nemyslel, žes utekl ze školky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Mě nenasereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 počkej, to už jsi zase dostal tolik důvěry, že ti svěřili zase náklaďák? Nebo už to vzdali jako marný boj s tou spotřebou, že už i ti osobáci ti žerou jak ruský tank . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Spotřeba se asi neřeší Ale šéf mi cca 14 dní z5 říkal že viděli jak jezdím dle GPS Jeden z mnoha případů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Si jel na spotrebu ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Na spotřebu se nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Ondro prvni pokuta ? Ja uz mam dve tak jsem lepsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Druhá První už byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 A prvni za co ? Ja obe za parkovani . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 První byla za jízdu na tříkolce bez dozoru zákonného zástupce. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Ta byla ten minuly tyden ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Michale první byla za parkování Ale na to že mám řidičák od necelých 16ti let tak druhá ujde Pawouku že já Tě budu muset zase vyhnat z výfuku? Nuffe neštvi mě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Tobě už bylo necelých 16? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 1:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.