Říjen 3, 20159 r Autor Moje robota je mojim koníčkem , a ještě když dneška bylo tak fajne ... Natáčeli jsme jeden pořad pro polsat sport tak se to krapanek protáhlo
Říjen 3, 20159 r Moje robota je mojim koníčkem , a ještě když dneška bylo tak fajne ... Natáčeli jsme jeden pořad pro polsat sport tak se to krapanek protáhlo copak, imitoval jsi "tajgra wůdse na grínu"?
Říjen 3, 20159 r však jsem psal imitoval , ale jak psal Michal, po mně by asi taky mohli sázet erteple
Říjen 3, 20159 r No trochu pretrel plasty uvnitr auta nejakym tim nesmyslem od skodovky a dat opet tekute strace. A taky jsem si to opet nafotil ale na tech fotkach to neslo videt tak sli hned pro delete. Ale jednu jsem si stejne zvecnil Růmík klasicky parádní A Jozzi si už brousí zuby na "hlavní zpravodajskou relaci TV Nova,dnes s Fazolem a Jozzim"
Říjen 3, 20159 r Michale,ty nevíš? Od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat EDIT: kam na hřiby? Upraveno Říjen 3, 20159 r od Ondra16V
Říjen 3, 20159 r V pondělí tam vezu zboží Celkově to pondělí bude stát za hovno bo toho bude jak víš co
Říjen 3, 20159 r No ja pristi tyden mam rano a to zas bude hnus. Jo pondeli nesnasim bo do patku daleko
Říjen 3, 20159 r No kdo umi ten umi EDIT : Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den Nechcete nekdo ? Upraveno Říjen 3, 20159 r od ASPIRE
Říjen 4, 20159 r Nová past na myši, tři na jednou Ta vpravo dole už se modlí co s ní asi bude Upraveno Říjen 4, 20159 r od Woody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.