jozzi Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Moje robota je mojim koníčkem , a ještě když dneška bylo tak fajne ... Natáčeli jsme jeden pořad pro polsat sport tak se to krapanek protáhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 A sakra copak si menil zamestnani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Řekneme že průběžně menim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Moje robota je mojim koníčkem , a ještě když dneška bylo tak fajne ... Natáčeli jsme jeden pořad pro polsat sport tak se to krapanek protáhlo copak, imitoval jsi "tajgra wůdse na grínu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Zas tak dobře nehraju ale prodat to umím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No ja kdybych to hral tak tam nejspise bude oraniste a muzou tam sadit brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 však jsem psal imitoval , ale jak psal Michal, po mně by asi taky mohli sázet erteple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Takze je to jasne po prvnim odpalu by nam dali taky odpal z hriste 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No trochu pretrel plasty uvnitr auta nejakym tim nesmyslem od skodovky a dat opet tekute strace. A taky jsem si to opet nafotil ale na tech fotkach to neslo videt tak sli hned pro delete. Ale jednu jsem si stejne zvecnil Růmík klasicky parádní A Jozzi si už brousí zuby na "hlavní zpravodajskou relaci TV Nova,dnes s Fazolem a Jozzim" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Dik Ondro Zitra se chystam jit na hriby tak doufam ze neco najdu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 (editace) Michale,ty nevíš? Od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat EDIT: kam na hřiby? Editováno: 3. Říjen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Vim ale byl jsem naucen jen dekovat No chci jet na Moravku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Na Morávku jedu v pondělí ráno Si šikovný pionýr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Jojo byl jsem i svazak Tak pojed i zitra bo v pondeli tam hriby uz nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 V pondělí tam vezu zboží Celkově to pondělí bude stát za hovno bo toho bude jak víš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 No ja pristi tyden mam rano a to zas bude hnus. Jo pondeli nesnasim bo do patku daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 To víš,po víkendu je kritických prvních 5 dní,pak se to už dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den Ty vole,zas? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 :D dobre ti tak mas si setrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Zato ty nešetříš a furt máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 (editace) No kdo umi ten umi EDIT : Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den Nechcete nekdo ? Editováno: 3. Říjen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Marné no Ne,já určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) Nová past na myši, tři na jednou Ta vpravo dole už se modlí co s ní asi bude Editováno: 4. Říjen 2015, autor: Woody 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Woody, já jen doufám že to není hlavní materiál na klobasky ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.