Říjen 11, 20159 r Jo žádné fópá nebylo hezky to odsejpalo i lidi říkali že se bavili tak snad dobrý. My šli spát až o půl 4 protože než jsem ženu vysoukal z šatů... Upraveno Říjen 11, 20159 r od Bullets
Říjen 11, 20159 r Fotky budou ale až za nějaký čas protože kamarád toho bude mít na přebrání více (ale zítra by mi měl poslat aspoň jednu fotku kvůli oznamu). Oba auta zůstala odpočívat doma zradili jsme...
Říjen 11, 20159 r Já nejradši koncern tudíž se není čemu divit ale upřímně Oktakráva není zrovna auto pro ženicha nebo nevěstu... ne že by to bylo špatné auto ale na takový den to chce něco víc
Říjen 11, 20159 r Se divim ze to byl koncern Pro zenicha je to nejtezsi cast svatbniho dne / noci. Dostat nevestu z satu a z ucesu.
Říjen 11, 20159 r Taky uz se chystam zajit tu k nam na AZ ale takovy pekny stadion tu nemame. Ale furt nejak neni cas.
Říjen 11, 20159 r Ani Kometa nemá hezký stadion jedině Třinec jak chcete vidět Arénu a ne stodolu Upraveno Říjen 11, 20159 r od Motaaa
Říjen 12, 20159 r Asi uz se pujdu objednat do servisu na prezuti Upraveno Říjen 12, 20159 r od ASPIRE
Říjen 12, 20159 r Este nemam nachystane 15" Ronal-y co som mal na leto a kupene 15" pneu asi to vidim dalsiu sezonu na 14" plechoch :/ -- Z mobilu
Říjen 12, 20159 r no špekuloval jsem včera, jestli mám na to vlítnout a obě auta přezout, ale pak jsem si řekl, ne, prvně v pátek zavezu všech 8 kol na převážení a pak možná v nedělu to přezuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.