Říjen 23, 20159 r Kacer huhuu Se prece nemas ceho bat kdyz jezdis pomalu Jinak ja mam doma 10 litru taky
Říjen 23, 20159 r V Lidlu byla v akci tak jsem vcera nakoupil a mam to alespon na dva az tri roky V loni jsem to propasl tu akci a byl jsem bez proto tolik do zasoby Upraveno Říjen 23, 20159 r od ASPIRE
Říjen 23, 20159 r Kacer huhuu Se prece nemas ceho bat kdyz jezdis pomalu Jinak ja mam doma 10 litru taky Já jsem koupil tu do -20 pár dnů před touto akci
Říjen 23, 20159 r Me se voda do -20 vzdy neosvedcila. Nekolikrat se mi stalo ze z toho tekl jen takovy sotva curek. Ale tato je na 1*.
Říjen 24, 20159 r Kdysi jsem tu daval fotku rapida co potkavam a ten clovek se tu regnul a fotky dal sam http://forum.skodahome.cz/gallery/album/2131-raptor-sport/
Říjen 24, 20159 r Já jsem koupil tu do -20 pár dnů před touto akci Máš si to hlídat každý rok to dávají do akce v tuto dobu taky sem proto byl.
Říjen 24, 20159 r Poslední fotka je luxus a zároveň radost vidět tohle zvířátko jinak už máme Oktu přezutou a bohužel žádná hitparáda to není... Jsou to 15" plechy s novýma gumama sice zadarmíko ale kdyby někdo věděl o 15" liťákách beru!
Říjen 24, 20159 r Michale ty máš taky smůlu bo jsem už svou denní dávku "to se mi líbí" vyčerpal Davide,zkoušel si profarat internet? Já jsem dneska vysál a umyl Fabku,po obědě jí jdu naleštit A Galviho zabiju za ty včerejší drobky co dnes na tom světle ukázaly
Říjen 24, 20159 r Co ti Jirka svacil v aute ,že tam máš nadrobeno. No mloka jsem videl asi naposledy pred 30 roky tak jsem si ho hned musel zvecnit.
Říjen 24, 20159 r Jo,Jirka neumí jíst Mloka jsem viděl naposledy naživo tak cca 5-6 let zpátky v Jeseníkách Akorát jak přecházel cestu,tak mu nějaké auto přejelo hlavu Ale zbytek byl ok
Říjen 24, 20159 r Jinak cekam to vase fotky jak jste se vychloubali ze mate vypaleno A jeste jedna takova mensi aktualita
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.