Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Musíme se pochlubit :p vždycky jezdíme do apartmánu (sice krásného a vybaveného) jako socky a teď si budem lebedit ve **** hotelu :)

12141578_10206305417013101_8763722741726

Ondrášu, být tebou, tak bych se trochu krotil a zdržel se zveřejňování faktur, jmen a bydliště zákazníků bez jejich svolení. Ono se ti jednou může zle vymstít a já to tady nerad vidím, už jenom proto, že mně osobně by to vadilo a je zde možná kolize se zákony.

Pawouku,to je normální adresa firmy,takže dle mě nic tajného když tam chodí/jezdí lidi :)

Pro příště to tady nechci vidět. O tom nebudeme diskutovat. Víš kdo všechno sem chodí? Taky můžeš vyletět šupem ze zaměstnání, ani nebudeš vědět jak. Existuje také totiž něco jako zákon o ochraně osobních údajů.

Tady to nejak umrelo :D

Upraveno od Bullets

Ondra byl dnes zatčen zásahovou jednotkou PČR, protože vyzradil na netu adresu starý Vajtingrový a ostatní z toho zachvátila hrůza a děs, tak sem raději nelezou. :kol-48: :kol-48: :kol-48:

Všichni makaji jak vztekli včetně mě :D

Ja jsem se ted vratil z kuzelek :)

A ja z rachoty :D Vsak taky nahodte nejake tema , bo co vim vetsinou tu zacneme ja o Ondra neco psat :D

Já už nepíšu nic bo nějaký pražák s TéeSÍčkem mě zase bude říkat co můžu a co ne  :kol-46:  :kol-46::D :D 

A tak jo :D Nahodím něco :D

Co třeba seřízení zadních světel? :D  :smich:

post-90342-0-53509300-1446180088_thumb.j

No co musi se i seridit mlhovky aby neoslnovali :D

od budúceho pondelka je u nás nejaká akcia, stačí zájsť do servisu a zadarmo nastavia svetlá :)

ináč občas je zaujímavé kecať cez mail s poliakmi :D už aby to prišlo...

http://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=RR924608055PL

Upraveno od wirer

A to se chválíš nebo si stěžuješ? :kol-46::p:kol-28:

iba konstatujem ... stěžujete si že tu nikdo nic nepíše, tak vám suše oznamuji, že zavítám do vašeho drsného kraje

jinak dnes jsem ráno zaparkoval v práci na parkovišti, juknu na tacháč a rovné nuly :kol-31: , tak jsem to hned zase zvěčnil. Ještě dva a budu muset zase dělat olej (kura dělám ho nějak často)

post-3505-0-95069800-1446203749_thumb.jp

Malto: pěkně ti to tam skáče ty čísla :)

Beztak to toci pres kabel. :)

nene chlapci, poctivější kilometry už nemůžou ani být, mám auto od nova, takže garance je 100% a když to tak vemu, jsem na ně i hrdý, že je fábča s přehledem dává :kol-47:

Na ty kilometry a auto bych byl taky pysny. Pochybuji, ze dnesni auta vydrzi tolik.

Beztak to toci pres kabel. :)

No jo, jenže obvykle se točí zpět, jemu ty kilometry přibývají. :kol-28:

Toci to dopredu, abychom si z tech kilaku sedli na zadek :)

no když jsem včera četl, že tady borcovi Cjoctavian skočily na jeho haťapce MR2011 s najetými 70t km se zdvojeným řetězem rozvody, tak jsem si také říkal, že já se svým jednoduchým a krátkým napínákem nechápu, že ho mám stále origo ... ale asi to fakt bude o materiálu, ono od toho faceliftu 2005 se už začalo jen a jen šetřit a taky to stojí za enono fuck

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.