Říjen 28, 20159 r Musíme se pochlubit vždycky jezdíme do apartmánu (sice krásného a vybaveného) jako socky a teď si budem lebedit ve **** hotelu
Říjen 28, 20159 r Ondrášu, být tebou, tak bych se trochu krotil a zdržel se zveřejňování faktur, jmen a bydliště zákazníků bez jejich svolení. Ono se ti jednou může zle vymstít a já to tady nerad vidím, už jenom proto, že mně osobně by to vadilo a je zde možná kolize se zákony.
Říjen 28, 20159 r Pawouku,to je normální adresa firmy,takže dle mě nic tajného když tam chodí/jezdí lidi
Říjen 28, 20159 r Pro příště to tady nechci vidět. O tom nebudeme diskutovat. Víš kdo všechno sem chodí? Taky můžeš vyletět šupem ze zaměstnání, ani nebudeš vědět jak. Existuje také totiž něco jako zákon o ochraně osobních údajů.
Říjen 29, 20159 r Ondra byl dnes zatčen zásahovou jednotkou PČR, protože vyzradil na netu adresu starý Vajtingrový a ostatní z toho zachvátila hrůza a děs, tak sem raději nelezou. :kol-48:
Říjen 29, 20159 r A ja z rachoty Vsak taky nahodte nejake tema , bo co vim vetsinou tu zacneme ja o Ondra neco psat
Říjen 30, 20159 r Já už nepíšu nic bo nějaký pražák s TéeSÍčkem mě zase bude říkat co můžu a co ne :D
Říjen 30, 20159 r :D http://izpravodajstvi.blogspot.cz/2015/10/aktualne-v-ostrave-snezi-uz-od-noci-je.html
Říjen 30, 20159 r od budúceho pondelka je u nás nejaká akcia, stačí zájsť do servisu a zadarmo nastavia svetlá ináč občas je zaujímavé kecať cez mail s poliakmi už aby to prišlo... http://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=RR924608055PL Upraveno Říjen 30, 20159 r od wirer
Říjen 30, 20159 r iba konstatujem ... stěžujete si že tu nikdo nic nepíše, tak vám suše oznamuji, že zavítám do vašeho drsného kraje
Říjen 30, 20159 r jinak dnes jsem ráno zaparkoval v práci na parkovišti, juknu na tacháč a rovné nuly , tak jsem to hned zase zvěčnil. Ještě dva a budu muset zase dělat olej (kura dělám ho nějak často)
Říjen 30, 20159 r nene chlapci, poctivější kilometry už nemůžou ani být, mám auto od nova, takže garance je 100% a když to tak vemu, jsem na ně i hrdý, že je fábča s přehledem dává
Říjen 30, 20159 r Na ty kilometry a auto bych byl taky pysny. Pochybuji, ze dnesni auta vydrzi tolik.
Říjen 30, 20159 r Beztak to toci pres kabel. No jo, jenže obvykle se točí zpět, jemu ty kilometry přibývají.
Říjen 30, 20159 r no když jsem včera četl, že tady borcovi Cjoctavian skočily na jeho haťapce MR2011 s najetými 70t km se zdvojeným řetězem rozvody, tak jsem si také říkal, že já se svým jednoduchým a krátkým napínákem nechápu, že ho mám stále origo ... ale asi to fakt bude o materiálu, ono od toho faceliftu 2005 se už začalo jen a jen šetřit a taky to stojí za enono
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.