ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Sikula 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Vím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 To je dobre Ohhh pristi tyden bude narocny a vubec se netesim bo mame povinou sobotu a pak jeste jednu v prosinci. A jit v sobotu do rachoty me zabiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tak to bych nechtěl no I když taky mám pracovní sobotu Ale naštěstí jen od 7:30 do 11:30 Michale,mám tady ještě jedno video-tentokrát se mu pokazila pračka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Itala nebrat Ten chlap jde videt ze dovede vypravet a vubec mu nevadi ze mu nikdo neodpovida No a nejhorsi ze mam tu dalsi sobotu prave na sraz v jizbe a podle hlasovani to tak asi bude. Tak budu muset prijet pozdeji coz se mi jeste nikdy nestalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 My se vždycky třepeme jak on mluví No tak všechno je jednou poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Co se ho bojite ze se trepete strachy ? No vsak ono se tak moc nestane ze prijedu pozdeji ale ale ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 jj Hjóndé http://www.novinky.cz/krimi/385059-nakladak-vjel-do-pole-prevrhl-prives-nalozeny-novymi-auty.html jj, to jsme jeli okolo, když ten řidič zrovna vysedal z Transportéra policejní nehodovky a doprotivky jela zrovna ta trucková odtahovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Aspire-on to proste umi -no nechtel bych pak hledat misto na parkovani Malta-jak vypadaly ty auta v realu? Vhodne do Acek jako nove,nikdy nebourane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 No zimni srazy vzdy byly slabe tak o misto nemam strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 no neměl jsem čas to tak rychle omrknout, ale na tahači vypadaly asi neporušeně, páč ten stál na kolech, ovšem přívěs ležel na boku a tam už by to asi "lehký" kosmetický zákrok vyžadovalo, než by to prodali jako funglovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 V AAA si poradí Michale do kdy budeš muset být v robotě? Do 14ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Ano ja pak za vama prijedu jen se musite domluvit kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Poslušně hlásím že jsem zpět dneska jsme se vrátili ze svatební cesty... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tak sup a zapsat se do ankety v srazech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Ahoj . Budu si muset svůj pytlík taky vyfotit,ještě jsem ho nikdy ze zadu neviděl. Ale raději o tom co nás baví. Zítra může začit sněžit,mohl bych z fleku i do Alp. Karlo61 . nevim na co Ti tolik skrabku . Ja teho nepouzivam vubec . Jen co pouzivam tuto "gumecky" na sterane vody z oken. Ja na mraz pouzivam odmrazovac v sprayu . A tu je ted aktualni snimek. Mlha se tu drzela az 11 hod a pak se to trochu rozpadlo a tak jak je to ted to bylo cele odpoledne. A verim ze zitra to bude to same. Michal > u nas była gorsza mgła v 7:00. Nic nie bylo widać . Wszystko było białe . Potem było troche lepiej ale i tak mgła była do końca dnia i w nocy A stacilo iba pekne poprosit [emoji14] ja som zatial ocovi na Roomovi vymenil A-stlpik, lebo na starom mal polamane uchyty--Z mobilu Fajn jsi ženskou zahonil k praci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tak sup a zapsat se do ankety v srazech. Mě je termín celkem jedno jsem schopen se přizpůsobit pokud se nestane něco nenadálého Nějaké ty fotečky ze svatební cesty co mám v mobilu celých 5 dnů jsme měli nádherné slunečné počasí (jen na Teryho chatě se přihnaly mraky ale zachvilku byly pryč) Štrbské pleso Teryho chata 2015 m n. m. Pltě na Dunajci Zbojnická chata 1960 m n. m. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Parada, kdyz vyjde pocasi tak tam ti slovaci maji moc krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 moc krasné fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Dobrou moc, a mějté se moc pěkně Zduš ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Díky klucí ale aby jste neřekli že na foru o autech přidávám jen nějaké trapné fotky tak zde je naše ošklivé káčátko schválně kdo pozná co se od koupě změnilo Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Kola a spz Editováno: 2. Listopad 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Ano trefil si 2 ze 3 viditelných věcí jestli teda myslíš odstranění podložek pod RZ Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Bullets 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 A ta třetí je krátký prut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.