Listopad 1, 20159 r To je dobre Ohhh pristi tyden bude narocny a vubec se netesim bo mame povinou sobotu a pak jeste jednu v prosinci. A jit v sobotu do rachoty me zabiji
Listopad 1, 20159 r Tak to bych nechtěl no I když taky mám pracovní sobotu Ale naštěstí jen od 7:30 do 11:30 Michale,mám tady ještě jedno video-tentokrát se mu pokazila pračka
Listopad 1, 20159 r Itala nebrat Ten chlap jde videt ze dovede vypravet a vubec mu nevadi ze mu nikdo neodpovida No a nejhorsi ze mam tu dalsi sobotu prave na sraz v jizbe a podle hlasovani to tak asi bude. Tak budu muset prijet pozdeji coz se mi jeste nikdy nestalo
Listopad 1, 20159 r Co se ho bojite ze se trepete strachy ? No vsak ono se tak moc nestane ze prijedu pozdeji ale ale ......
Listopad 1, 20159 r jj Hjóndé http://www.novinky.cz/krimi/385059-nakladak-vjel-do-pole-prevrhl-prives-nalozeny-novymi-auty.html jj, to jsme jeli okolo, když ten řidič zrovna vysedal z Transportéra policejní nehodovky a doprotivky jela zrovna ta trucková odtahovka
Listopad 1, 20159 r Aspire-on to proste umi -no nechtel bych pak hledat misto na parkovani Malta-jak vypadaly ty auta v realu? Vhodne do Acek jako nove,nikdy nebourane?
Listopad 1, 20159 r no neměl jsem čas to tak rychle omrknout, ale na tahači vypadaly asi neporušeně, páč ten stál na kolech, ovšem přívěs ležel na boku a tam už by to asi "lehký" kosmetický zákrok vyžadovalo, než by to prodali jako funglovky
Listopad 1, 20159 r Ahoj . Budu si muset svůj pytlík taky vyfotit,ještě jsem ho nikdy ze zadu neviděl. Ale raději o tom co nás baví. Zítra může začit sněžit,mohl bych z fleku i do Alp. Karlo61 . nevim na co Ti tolik skrabku . Ja teho nepouzivam vubec . Jen co pouzivam tuto "gumecky" na sterane vody z oken. Ja na mraz pouzivam odmrazovac v sprayu . A tu je ted aktualni snimek. Mlha se tu drzela az 11 hod a pak se to trochu rozpadlo a tak jak je to ted to bylo cele odpoledne. A verim ze zitra to bude to same. Michal > u nas była gorsza mgła v 7:00. Nic nie bylo widać . Wszystko było białe . Potem było troche lepiej ale i tak mgła była do końca dnia i w nocy A stacilo iba pekne poprosit [emoji14] ja som zatial ocovi na Roomovi vymenil A-stlpik, lebo na starom mal polamane uchyty--Z mobilu Fajn jsi ženskou zahonil k praci :D
Listopad 1, 20159 r Tak sup a zapsat se do ankety v srazech. Mě je termín celkem jedno jsem schopen se přizpůsobit pokud se nestane něco nenadálého Nějaké ty fotečky ze svatební cesty co mám v mobilu celých 5 dnů jsme měli nádherné slunečné počasí (jen na Teryho chatě se přihnaly mraky ale zachvilku byly pryč) Štrbské pleso Teryho chata 2015 m n. m. Pltě na Dunajci Zbojnická chata 1960 m n. m.
Listopad 2, 20159 r Díky klucí ale aby jste neřekli že na foru o autech přidávám jen nějaké trapné fotky tak zde je naše ošklivé káčátko schválně kdo pozná co se od koupě změnilo Upraveno Listopad 2, 20159 r od Bullets
Listopad 2, 20159 r Ano trefil si 2 ze 3 viditelných věcí jestli teda myslíš odstranění podložek pod RZ Upraveno Listopad 2, 20159 r od Bullets
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.