Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Jsem se divil,že to přežil vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Ten náklaďák jsi náhodou neřídil Ty ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Tak jsem se bavil s Galvim o Pašíku W8,celkem slušné zrychlení má Tu článek http://autoroad.cz/historie/74520-historie-volkswagen-passat-w8-silak-ktery-moc-uspechu-nepobral A tu 2 videa se zrychlením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Ahoj Vsichni Ondro > podle mne jsi jeste neco detsky . Me uz nebavi kdo ma jake zrychleni . Kazdy jede jakhle umi . Jeden jede jako blazenec a jiny jede spanelskou jizdu . Nehody se berou od tech balzencu . Myslim ze se s mnou souhlasis . Bullets > nasel jsem nove alu disky od Skodovky . Podivej zde > http://sklep.autosliwka.pl/pl/p/FELGA-ALUMINIOWA-15-ORION-6X15-ET47-CCA600003-/1089 Nevi ci Tebe tohle zajimava . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 tak se mi dnes po 313 400 km odporoučel do věčných lovišť brzdový spínač . Chybělo mi posledních 18km domů, najednou se rozsvítilo EPC, tak jsem drbnul do brzdového pedálu a za mnou tma. Doma jsem to už jen píchnul na VAG, "brzdový spínač nesmyslný signál" ... tož čest jeho památce ... ale vydržel dlouho 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Bylo to myšleno je kvůli tomu jak to zrychluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Tak to nasere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 to sice ano, ale za to budu moci díky tomu zítra řídit toto kolegovo auto, páč má kolega papíry v čistírně za rychlost na mašině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 To mi připomíná od času 41:55 vzpomínku na Peugeot podle TG http://www.topgear4fan.cz/epizoda-22x05/ Jak říkal Jeremy-Peugeot-to je takové dokonalé auto pro nedokonalé lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 zase na druhou stranu, po tolika km položka za 300,- Kč není taková hrůza 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Ondro zrychleni pekne ale to je tak akorat na to jak prijit brzo o papiry. Martine pekne napsane s tim spinacem jsem se ze srdce poradne nasmal jak si to napsal. A pazouta nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Rozumim Te Ondro Ale vis na co mi jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Michale-Na svezení pěkné,ale živit bych to nechtěl no Tomus-jasně zase na druhou stranu, po tolika km položka za 300,- Kč není taková hrůza Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Michale neboj, jen půjčím, ale zase vrátím, v tomto já jsem patriot 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 (editace) Vis ja si z kazdem umim domluvit . Obacas tohle dlouho trva ale vysledek je pozitivni pro obe strany Jen neumim se domluvit s idiotickim debilnim polackem . To se neda V polsku na fcp vedi ze se s Vama setkavam a nekteri z foru (z fcp) mi rikali ze oni by chteli jsem na sraz skodahomu a zeby im reknout kdy bude. Ja im jen rikam , dobre a vse mam v dupsku :D . Nechci videt polacku na sraze v cesku . Ja vim jaky polacek v zahranici je blbky blazenec :D . ja tezko pracuju aby vse bylo z me strany dobre Editováno: 4. Listopad 2015, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 ten smajlik je luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 No nic,jdu spát bo zítra bude dlouhý den Předpokládaná trasa+uvidíme co si ještě vymyslí http://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=17.9193771&y=49.8753065&z=9&rc=9pxXSxWg1r9o-IgxW4QoiFXxWQli97.USxYT7L9puloxW3nCfGhxWGOYgtTxW3nC&rl=Slovensk%C3%A1%201085%2F1a&rl=V%C3%ADtkov&rl=Podhrad%C3%AD&rl=M%C4%9Bsto%20Albrechtice&rl=Slovensk%C3%A1&rl=Jun%C3%A1ck%C3%A1&rl=Slovensk%C3%A1&rp=%7B%22criterion%22%3A%22fast%22%7D&ri=0 Tak hojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Joooo Martine a co sraz neprijedes? Jsme to ted udelali schvalne v sobotu a tebe jsem tam jeste nevidel zapsaneho Ondro dobrou. Pekna cesta tak at utika bez pokut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Michal na co się śmiejesz ? Co ci się podoba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 bohužel, sobotní Těšín proběhl minulou sobotu . Počkám si na nějaký jarní sraz, abych mohl provětrat tričko, teď by mi v něm byla zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Ondro > dobrou noc a klidne sny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 To to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 bohužel, sobotní Těšín proběhl minulou sobotu . Počkám si na nějaký jarní sraz, abych mohl provětrat tričko, teď by mi v něm byla zima Po řítí dostaneš, v Těšíně jsi byl a ani za mnou se nestavil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Józek siedzisz nie wiem gdzie . Ale Ciebie strasznie niemożliwie ciężko znaleźć Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.