Listopad 7, 20159 r No ale co by Michal neudělal pro černý vršek Já mám jen jednoho koňomrda v audi na kameře , aspon vidím jak ta pidi kamerka nahrává . Nazval jsem pána v audi jako: "Nějaký pán nedám přednost, vjedu tam, zabrzdím, ujedu a ani se neomluvím.. A přitom nemám ani na parkovací senzory v barvě :D" Nuff, zrovna o tobě jsme se bavili na sraze, ale nakonec jsme se shodli, že máš auto málo krabicoidní a nehodil by ses .... Ne sranda, tohel bylo jen taková rychlovka, příště se sejdeme na pořádném srazu Upraveno Listopad 7, 20159 r od Galvi
Listopad 8, 20159 r No ale co by Michal neudělal pro černý vršek Já mám jen jednoho koňomrda v audi na kameře , aspon vidím jak ta pidi kamerka nahrává . Nazval jsem pána v audi jako: "Nějaký pán nedám přednost, vjedu tam, zabrzdím, ujedu a ani se neomluvím.. A přitom nemám ani na parkovací senzory v barvě :D" Nuff, zrovna o tobě jsme se bavili na sraze, ale nakonec jsme se shodli, že máš auto málo krabicoidní a nehodil by ses .... Ne sranda, tohel bylo jen taková rychlovka, příště se sejdeme na pořádném srazu Hele nevyjel náhodou z odbočky směr Jistebník?
Listopad 8, 20159 r Hele nevyjel náhodou z odbočky směr Jistebník? Jo přesně od tama. Jako ono se to na videu nezdá, ale brzdil jsem dost.. A Blbeček ještě dupne na brzdu a pak ujede 300 z místa, kdyby se aspoň omluvil, tak nad tím mávnu rukou, ale tohle mě naštvalo. Jel směrem na Ostravu a za Klimkovicemi zahýbal před OMV doprava
Listopad 8, 20159 r Tak Nohavica može spustit ty svoje"u muzea 4"Dřevo ve sklepě,zahrada zazimovaná.Dneska bylo super,aspoň v Ditmansdorfu.Tak dneska pracovní neděle.
Listopad 8, 20159 r Skoro jooo ale ještě nejsou v té dospělé velikosti pak to bude ok až samci budou mít 30-35cm Pak to všechno přestěhuje na KA koupaliště,jsou tam nové nerez vanny.
Listopad 8, 20159 r Chodí tak pohodově ale když si v tom mozečku rozmyslí že zařadí vyšší rychlostní stupeň mám co dělat abych jí ukorygoval jina ta bílá (Blazing Blizzard) nám jednou utekla a měsíc přežívala neznámo kde... V takovém případě pomáhá vodítko.
Listopad 8, 20159 r Pak to všechno přestěhuje na KA koupaliště,jsou tam nové nerez vanny. Neboj akva je dost velké na ně 960L jim stačí nepotřebují bazén.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.