Karlos 61 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 No u nás nedělě co by pochodové cvičení. Trasa: ž.s.Hrádek,ch.Hrádek,Filipka,M.Stožek,V.Stožek,Krkavice,Pod Groníčkem,ž.s. Návsí. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Aaaa turista . Ja si dnes kdyz bylo tak hezky zajezdil z autem a prosel kousek kolem Ostravice v OVE. Takove pocasi bych bral klidne celou zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 A vaše zimní kola půjdou brzo srát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Malému začaly lézt další zuby , bohužel s horečkami já si neděli neužil my ještě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Nevadí příští rok už stejně kupují nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Co, zuby? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Jo do převodovky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 A Michal já si myslel že auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Copak kradu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Koukam že všude stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 No vsak pockej jak jeste budes mit dite kolik to stoji v teto dobe penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 jsem musel též poladit tu svoji veteránku ... v pátek to byl ten brzdový spínač, jak jsem už vzpomínal a v sobotu konečně došlo na tu výměnu (již hoooodně dlouho zakoupeného) teplotního čidla ... bylo prostě nějaké opožděné, občas mu (nepravidelně) trvalo i třeba 10km, než se mi ručička líně dostala do kolmé polohy. Pokud jsem jí tam chtěl ihned, stačilo udělat restart jak u PC a vylítla hned. Ovšem zvláštní, na spotřebu ani start to vliv nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Ja jsem cely tyden taky ladil, ale svoji garaz. Bylo uz nacase ten stuk prekryt snehove bilou barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 garáž, ... též jí budu muset pořešit, ale trochu jinak ... budu muset jednu opustit a do druhé se nastěhovat, takže to bude vyžadovat v první řadě "přetřídění" nepotřebného a teprve zbytek přestěhovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Takze pristavujes kontejner? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 no horší jak sklep to nebude, bo ten jsem začal vyklízet, když jsem ještě netušil, že mi jiná garáž klapne a musel bych "garáž" dostat do sklepa ... to jsem se s fábulí, se sklopenými zadními sedačkami otočil 2x ve sběrném dvoře ... nechápu, kolik jsem toho za ty roky nastřádal . No jsem zvědavý, co najdu v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Jenom same poklady, ktere se muzou jeste nekdy hodit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 no šak právě ... a to zase bude dilema, nechat, nenechat ... chjo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Pokud tu vec nepotrebujes rok, tak ji nepotrebujes. Timto pravidlem jsme se ridili, kdyz jsme se stehovali do noveho. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Á, zase jeden sběratel. nuffe, nechceš vymalovat i moji garáž? Určitě by jí to neškodilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 nuffe, tohle jsem potřeboval slyšet , už vím podle jakého klíče budu třídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Uhodl jsi, nechci. Malovani nenavidim, vylozene jsem to protrpel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 neboj, u mně nebudeš muset ani malovat ani třídit , jen si vzpomenu ... nuff říkal: co jsem nepotřeboval rok ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 No ale neco na tom bude ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.