Listopad 11, 20159 r Len momentalne mam vikendy v robote pracovne...cez tyzden 40 hodin a obcas viac, vikend 20 hodin...7 dni v tyzdni robim... Ale dnes prvy krok k dalsej "vybave" ciastocne uspesny -- Z mobilu Upraveno Listopad 11, 20159 r od wirer
Listopad 11, 20159 r A to dnesla jsem neodrobil ani tu "osmicku". A jeste mi podrizeny na zitra pripravuje obed. Neni nad to byt vedoucim
Listopad 11, 20159 r No nam vcera nariadili nadcas. Ostal som takmer jediny. A dnes som sa nudil pri notebboku a serialoch... -- Z mobilu
Listopad 11, 20159 r Autor A já 5 měsíců od svatby a svatební cesta žádná musím vydržet ještě měsíc max začátek ledna pak se poletí na svatební cestu. No moment. Ty ses ženil a já mám furt žízeň
Listopad 11, 20159 r Tak dneska defekt A pro jistotu jsem nepíchl fabku,ale octavu Šroubek jeden,ale co,ty gumy jsou stejně KO
Listopad 11, 20159 r Len momentalne mam vikendy v robote pracovne...cez tyzden 40 hodin a obcas viac, vikend 20 hodin...7 dni v tyzdni robim... Ale dnes prvy krok k dalsej "vybave" ciastocne uspesny -- Z mobilu Ahoj vsichni Ja delam jen osmicku a potom jdu doma . Jestli on rika ze musim byt to uvidi muj nahy zadek a reknu " muzes mi dat pusu na muj zadek" a se pujdu doma :D . Ja delam takhle aby mit uz v sobotu odpoledne volne az k ponedli
Listopad 11, 20159 r Niekedy citat co google prelozi Ja vijend povinny nemam, ale je moznost brigady a privyrobit si (asi 180 eur po odpocitani DPH), tak som to vzal. I ked to mam 55km z domu... V "normalnej" robote mam byt pondelok az piatok 8 hodin. A obcas tak ako vcera som musel ostat dlhsie -- Z mobilu Upraveno Listopad 11, 20159 r od wirer
Listopad 11, 20159 r Tak dneska defekt A pro jistotu jsem nepíchl fabku,ale octavu Šroubek jeden,ale co,ty gumy jsou stejně KO to jezdíš na takových "slajkách" jo?
Listopad 11, 20159 r Contíky nevydržely no Už by to šlo stejně vyhodit tak se to dojelo domrtva stejně jako já letos na fabce ty continentaly
Listopad 11, 20159 r Niekedy citat co google prelozi Ja vijend povinny nemam, ale je moznost brigady a privyrobit si (asi 180 eur po odpocitani DPH), tak som to vzal. I ked to mam 55km z domu... V "normalnej" robote mam byt pondelok az piatok 8 hodin. A obcas tak ako vcera som musel ostat dlhsie -- Z mobilu To chapu . Za 180€ taky bych pošel Vzpomnalo mi se jedno. Byl koncert skupiny Big Cyc. V jedne chvili vokalista teto skupiny pokazal zadek k publiky. Na publice byl tehdy premier polsky Leszek Miler. Pozdej byla velka akce z kvuli tohoto zadku
Listopad 12, 20159 r mimochodem, dostal jsem mailem konečně shrnutí letošního Roomstersrazu (vzhledem k tomu, že jsem poslední dva ročníky nebyl), musím konstatovat že je to rok od roku lepší http://roomsterclub.com/srazy_7mlada_boleslav.php
Listopad 12, 20159 r Včera se trošku pracovalo na ženiném autě a výsledkem je nové čelní sklo a taky nové znaky fotka bohužel nic moc protože jsem to dodělal až když byla skoro úplná tma...
Listopad 12, 20159 r Rychlo sa stmieva. O 4 uz tma neda sa vonku nic robit. Ale uz som to tu nespominal? Nacase ist spat -- Z mobilu
Listopad 12, 20159 r Mno ještě cca měsíc se bude den zkracovat ale pak se to zase otočí hold každé roční období má něco a tenhle podzim je zatím hodně pěkný
Listopad 13, 20159 r Tak co chlapi jak to jde? My dneska konečně zakončili stav zateplování. Možná už i umyju auto a mašinu . A zítra zas do práce a má to výhodu za tmy přijdu a za tmy odejdu. Jak u blbečku na dvorečku.
Listopad 13, 20159 r Zitra jdu na husicku k profikum, tak to bude zajimave. filippatrik: To ti ten barak delali docela dlouho. No ale hlavne jak to je to hotove. A ted uz jenom setrit na nakladech na topeni. Ja uz budu pomalu muset zapnout topeni, zacina se ochlazovat
Listopad 15, 20159 r Tak už mám za sebou také srnu... Zítra ráno to vezu do servisu a uvidím, co mi řeknou. Máte někdo zkušenosti jak se to dál řeší? Mám havarijko u Generalli, All risk, u ŠA mám záruku mobility plus, ale ta mi asi nepomůže. U pojišťovny mi řekli abych zavolal v pondělí ráno, u škodovky že by mi pomohli v případě nemobilního vozidla, jinak všichni doporučili jen vyfotit a jet domů, vše řešit až v pondělí jakmile budou lidi v práci. Pro info, svítil jsem jen tlumenýma, jelikož předemnou byly auta, srna vyskočila z příkopu přímo před mé auto, jel jsem 90 km/h, chvíli se smýkala po cestě, pak příkopem, a ve tmě se ztratila, asi odběhla, ale určitě né daleko... Výsledkem je urvaný pravý světlomet, svítit zůstalo pouze LED, blinkr a dálkové, posunutá cel přední stěna, urvaný radar front asistentu, posunutá kapotaa do A sloupku, a uvnitř ta polystyrenová výztuha rozlámaná. Více nevím, kapota nejde otevřít, otevřu až u servisu. To světlo trefila zadkem, parohama kapotu. auto vypadá relativně v pořádku, asistent zafungoval jen asi v desetině sekundy kdy se snažil zabrzdit, pak jsem už dobržďoval já, jelikož asistent už překážku neregistroval, válela se v příkopu, sviňa jedna. Tak snad bude auto co nejdříve v cajku, ale sraz nejspíše nestihnu.
Listopad 15, 20159 r Právěže neříkali. Ale tak srna odběhla, a co jsem se dočetl, tak policii volat vždy když zvíře uhyne. A když už jsem konečně našel nějaký článek kdy zvíře neuhyne, tak psali že se policie nemusí volat, vzhledem k tomu že vznikla škoda pouze na mém vozidle.
Listopad 15, 20159 r Tak už mám za sebou také srnu... Zítra ráno to vezu do servisu a uvidím, co mi řeknou. Máte někdo zkušenosti jak se to dál řeší? Mám havarijko u Generalli, All risk, u ŠA mám záruku mobility plus, ale ta mi asi nepomůže. U pojišťovny mi řekli abych zavolal v pondělí ráno, u škodovky že by mi pomohli v případě nemobilního vozidla, jinak všichni doporučili jen vyfotit a jet domů, vše řešit až v pondělí jakmile budou lidi v práci. Pro info, svítil jsem jen tlumenýma, jelikož předemnou byly auta, srna vyskočila z příkopu přímo před mé auto, jel jsem 90 km/h, chvíli se smýkala po cestě, pak příkopem, a ve tmě se ztratila, asi odběhla, ale určitě né daleko... Výsledkem je urvaný pravý světlomet, svítit zůstalo pouze LED, blinkr a dálkové, posunutá cel přední stěna, urvaný radar front asistentu, posunutá kapotaa do A sloupku, a uvnitř ta polystyrenová výztuha rozlámaná. Více nevím, kapota nejde otevřít, otevřu až u servisu. To světlo trefila zadkem, parohama kapotu. auto vypadá relativně v pořádku, asistent zafungoval jen asi v desetině sekundy kdy se snažil zabrzdit, pak jsem už dobržďoval já, jelikož asistent už překážku neregistroval, válela se v příkopu, sviňa jedna. Tak snad bude auto co nejdříve v cajku, ale sraz nejspíše nestihnu. Chudáku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.