wirer Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Len momentalne mam vikendy v robote pracovne...cez tyzden 40 hodin a obcas viac, vikend 20 hodin...7 dni v tyzdni robim... Ale dnes prvy krok k dalsej "vybave" ciastocne uspesny -- Z mobilu Editováno: 11. Listopad 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 A to dnesla jsem neodrobil ani tu "osmicku". A jeste mi podrizeny na zitra pripravuje obed. Neni nad to byt vedoucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 No nam vcera nariadili nadcas. Ostal som takmer jediny. A dnes som sa nudil pri notebboku a serialoch... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 A já 5 měsíců od svatby a svatební cesta žádná musím vydržet ještě měsíc max začátek ledna pak se poletí na svatební cestu. No moment. Ty ses ženil a já mám furt žízeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Tak dneska defekt A pro jistotu jsem nepíchl fabku,ale octavu Šroubek jeden,ale co,ty gumy jsou stejně KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Len momentalne mam vikendy v robote pracovne...cez tyzden 40 hodin a obcas viac, vikend 20 hodin...7 dni v tyzdni robim... Ale dnes prvy krok k dalsej "vybave" ciastocne uspesny -- Z mobilu Ahoj vsichni Ja delam jen osmicku a potom jdu doma . Jestli on rika ze musim byt to uvidi muj nahy zadek a reknu " muzes mi dat pusu na muj zadek" a se pujdu doma :D . Ja delam takhle aby mit uz v sobotu odpoledne volne az k ponedli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Niekedy citat co google prelozi Ja vijend povinny nemam, ale je moznost brigady a privyrobit si (asi 180 eur po odpocitani DPH), tak som to vzal. I ked to mam 55km z domu... V "normalnej" robote mam byt pondelok az piatok 8 hodin. A obcas tak ako vcera som musel ostat dlhsie -- Z mobilu Editováno: 11. Listopad 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Tak dneska defekt A pro jistotu jsem nepíchl fabku,ale octavu Šroubek jeden,ale co,ty gumy jsou stejně KO to jezdíš na takových "slajkách" jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Contíky nevydržely no Už by to šlo stejně vyhodit tak se to dojelo domrtva stejně jako já letos na fabce ty continentaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Pneu vhodné ještě na jednu sezónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Niekedy citat co google prelozi Ja vijend povinny nemam, ale je moznost brigady a privyrobit si (asi 180 eur po odpocitani DPH), tak som to vzal. I ked to mam 55km z domu... V "normalnej" robote mam byt pondelok az piatok 8 hodin. A obcas tak ako vcera som musel ostat dlhsie -- Z mobilu To chapu . Za 180€ taky bych pošel Vzpomnalo mi se jedno. Byl koncert skupiny Big Cyc. V jedne chvili vokalista teto skupiny pokazal zadek k publiky. Na publice byl tehdy premier polsky Leszek Miler. Pozdej byla velka akce z kvuli tohoto zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Ondro > ja jsem prekvapeni ze tva fabcia vydrzela az 313 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 mimochodem, dostal jsem mailem konečně shrnutí letošního Roomstersrazu (vzhledem k tomu, že jsem poslední dva ročníky nebyl), musím konstatovat že je to rok od roku lepší http://roomsterclub.com/srazy_7mlada_boleslav.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Včera se trošku pracovalo na ženiném autě a výsledkem je nové čelní sklo a taky nové znaky fotka bohužel nic moc protože jsem to dodělal až když byla skoro úplná tma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Rychlo sa stmieva. O 4 uz tma neda sa vonku nic robit. Ale uz som to tu nespominal? Nacase ist spat -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Mno ještě cca měsíc se bude den zkracovat ale pak se to zase otočí hold každé roční období má něco a tenhle podzim je zatím hodně pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Hlavne ked nemusim zatial jazdit na zimakoch -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Uz se to krati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Tak co chlapi jak to jde? My dneska konečně zakončili stav zateplování. Možná už i umyju auto a mašinu . A zítra zas do práce a má to výhodu za tmy přijdu a za tmy odejdu. Jak u blbečku na dvorečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Zitra jdu na husicku k profikum, tak to bude zajimave. filippatrik: To ti ten barak delali docela dlouho. No ale hlavne jak to je to hotove. A ted uz jenom setrit na nakladech na topeni. Ja uz budu pomalu muset zapnout topeni, zacina se ochlazovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Tak už mám za sebou také srnu... Zítra ráno to vezu do servisu a uvidím, co mi řeknou. Máte někdo zkušenosti jak se to dál řeší? Mám havarijko u Generalli, All risk, u ŠA mám záruku mobility plus, ale ta mi asi nepomůže. U pojišťovny mi řekli abych zavolal v pondělí ráno, u škodovky že by mi pomohli v případě nemobilního vozidla, jinak všichni doporučili jen vyfotit a jet domů, vše řešit až v pondělí jakmile budou lidi v práci. Pro info, svítil jsem jen tlumenýma, jelikož předemnou byly auta, srna vyskočila z příkopu přímo před mé auto, jel jsem 90 km/h, chvíli se smýkala po cestě, pak příkopem, a ve tmě se ztratila, asi odběhla, ale určitě né daleko... Výsledkem je urvaný pravý světlomet, svítit zůstalo pouze LED, blinkr a dálkové, posunutá cel přední stěna, urvaný radar front asistentu, posunutá kapotaa do A sloupku, a uvnitř ta polystyrenová výztuha rozlámaná. Více nevím, kapota nejde otevřít, otevřu až u servisu. To světlo trefila zadkem, parohama kapotu. auto vypadá relativně v pořádku, asistent zafungoval jen asi v desetině sekundy kdy se snažil zabrzdit, pak jsem už dobržďoval já, jelikož asistent už překážku neregistroval, válela se v příkopu, sviňa jedna. Tak snad bude auto co nejdříve v cajku, ale sraz nejspíše nestihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 a neříkali, že potřebují protokol od Policie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Právěže neříkali. Ale tak srna odběhla, a co jsem se dočetl, tak policii volat vždy když zvíře uhyne. A když už jsem konečně našel nějaký článek kdy zvíře neuhyne, tak psali že se policie nemusí volat, vzhledem k tomu že vznikla škoda pouze na mém vozidle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 aha, tak pak asi jo, zní to logicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Tak už mám za sebou také srnu... Zítra ráno to vezu do servisu a uvidím, co mi řeknou. Máte někdo zkušenosti jak se to dál řeší? Mám havarijko u Generalli, All risk, u ŠA mám záruku mobility plus, ale ta mi asi nepomůže. U pojišťovny mi řekli abych zavolal v pondělí ráno, u škodovky že by mi pomohli v případě nemobilního vozidla, jinak všichni doporučili jen vyfotit a jet domů, vše řešit až v pondělí jakmile budou lidi v práci. Pro info, svítil jsem jen tlumenýma, jelikož předemnou byly auta, srna vyskočila z příkopu přímo před mé auto, jel jsem 90 km/h, chvíli se smýkala po cestě, pak příkopem, a ve tmě se ztratila, asi odběhla, ale určitě né daleko... Výsledkem je urvaný pravý světlomet, svítit zůstalo pouze LED, blinkr a dálkové, posunutá cel přední stěna, urvaný radar front asistentu, posunutá kapotaa do A sloupku, a uvnitř ta polystyrenová výztuha rozlámaná. Více nevím, kapota nejde otevřít, otevřu až u servisu. To světlo trefila zadkem, parohama kapotu. auto vypadá relativně v pořádku, asistent zafungoval jen asi v desetině sekundy kdy se snažil zabrzdit, pak jsem už dobržďoval já, jelikož asistent už překážku neregistroval, válela se v příkopu, sviňa jedna. Tak snad bude auto co nejdříve v cajku, ale sraz nejspíše nestihnu. Chudáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.