ASPIRE Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Hm a je po radosti na chvili . Jo s tema srnama je to obtiz a proto nerad jezdim za tmy. Taky jsem jednu srazil a byl to okamzik. Ja policajty volal a policajti pak myslivce a ti si ji odvezli. Ale urcite bych volal hlavne ted pokud mam pojistku policajty a kdyby mi rekli ze neprijedou pokud neni srna na miste tak bych mel alespon jistotu pro pojistovnu ze nechteli prijet. No a hovor na policajty se da vzdy dohledat a to bych nechal na pojistovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Mne bylo řečeno PČR, nebo asistenční služba dané pojišťovny. PČR vám dá 500,-flajstr hned z místa za nehodu, asistence ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 No nedostal jsem nic. A taky nevim proc a hlavne za co bych ji mel dostat ? A policajti mi akorat pak rekli ze pokud nemam pojistku tak mi ani zadne potvrzeni nedaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 (editace) tak nám to říkali na školení referentů. Sám osobní zkušenost s policii naštěstí nemám, se srnou ano ale dopadlo to naštěstí jakž takž dobře. (pro mne) ....... I po střetu se zvířetem se musí volat policie! Nechat si sražené zvíře může být pytláctví! Hned z několika důvodů je nutné po střetu s lesní zvěří volat policii. A to nejen proto, že to mnohdy pomůže v jednání s pojišťovnou ohledně hrazení škod. "Pokud ke střetu se zvěří přece jenom dojde, má řidič povinnost tuto dopravní nehodu oznámit policii. Usmrcením zvířete vznikla škoda na majetku příslušného mysliveckého sdružení. I z tohoto důvodu je třeba policii kontaktovat," vysvětluje mluvčí policie.......... Otázka co dělat když zvíře uteče. Editováno: 15. Listopad 2015, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Co jsem videl jeste dalsi fotky, tam tam slo videt plno srsti. Takze jako dukaz by to snad slo. Uvidime jaky bude mit pojistovna dalsi postup. Snad to bude cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Díky za komenty hoši, právě se chystám volat pojišťovnu, po ukončení hovoru jedu do servisu. Tak snad to bude v pohodě, teď jde hlavně o to, aby mi dali náhradní auto a cajk. Jinak taky nechápu za co pokutu, sice má řidič předvídat, ale pokud ta sviňa vyskočí přímo na auto za tmy, kdy ani počítače nestíhají reagovat, tak bych pokutoval spíše srnu za poškození cizí věci 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Srnka neni krava, takze 500,- nehrozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Tak srna je v servise... teda Fabka je v servise. Ráno jsem volal na Generali, tam se zeptali na místo, datum, svědky, zda bylo řešeno s PČR. Pak mi řekli že v pořádku, PČR v tomto případě nemusela být, číslo události a hotovo. Auto jsem zavezl do servisu, tam mi ho přebrali, řekli že za týden si pro něj budu moct přijít a abych poslal sken velkého TP. Nárok na náhradní vůz nemám, jelikož u pojišťovny to v havarijku nemám. I přesto že v rámci pojistky mám vše (allrisk plus, top assistance, základní asistence,...), tak NV se musí dopojistit a nemá to většina řidičů, protože to údajně stojí strašné peníze. Je to pouze obsahem škofinu, ale tak je rozdíl platit 6 i s povinným nebo 11 škofinu plus splácet auto. Týden to vydržím, na sraz bych měl být ready 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Přidávám fotečku aktuálního zimního setupu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Za mě stále na letních Ale pěkné Davide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Scout je taky na letňáčkách ale tady jsme museli projistotu přezout kvůli horám na které jsme jeli... Pak se zase oteplilo ale nebudu to pořád měnit hore dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Proto jsem pořád na letních :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Dnešní placek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Michal nakonec taky dorazil? Do kolika jste tam nakonec byli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Michal přibrzdil na cigaretu a jel dál, vracel se z výletu . Já jsem musel dost brzo vyrazit domu, rozjeli jsme se někdy po 17h. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Okolo půl šesté jsme odjížděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Supr hned bych vyměnil na místo toho sedět v rachotě. Plaček i pizza vypadá božský úplně sem dostal slinu z toho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Nebylo to špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Já už mám taky přezuto, jelikož mne dneska čeká cesta do Litvínova. Jinak bych to na letních doklepal asi až do konce týdne. Plechy jsou samozřejmě tragické. Nicméně mi ukázaly, že černé (nebo černo-stříbrné) 18tky budou Géčku slušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Aspoň poklice na to dej, to je něco strašného :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Na poklice kašlu, to je škoda peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Pro chovatele můj exeplář moc se nechtěl fotit tak rozmazané. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 se divíš, když měl hlad a šel si zrovna pro cvrčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 se divíš, když měl hlad a šel si zrovna pro cvrčka Zrovna právě jednoho dožral a valil zpět do boudy chrápat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.