Prosinec 2, 20159 r Serte už na to žradlo Moja dneska dodělala video dovolené a upla to kdyby chtěl někdo kouknout jak jsme si užívali v dnešním počasí ideálek. https://www.youtube.com/watch?v=9e9puAuHFPA Jste jeli "zkratkou" mimo Slovinskou dálnici co?
Prosinec 2, 20159 r Jste jeli "zkratkou" mimo Slovinskou dálnici co? Jistota je kulomet Mureck, Lenart, Ptuj klasika
Prosinec 2, 20159 r Clovek si aspon poradne zatoci volantem a prozene saze z vyfuku. ani moc ne letos tam měli nadupane radaru co 3 ti vesnici snad. sem uplně čuměl. Ja na dovču teměř furt podle předpisu takže, mě spíš zaskočilo množství. Bo pokuty v zahraničí by mohli takřka hned ukončit dovolenou. Upraveno Prosinec 2, 20159 r od filippatrik
Prosinec 3, 20159 r Jo, však ta pošťácká taška na kolečkách, co ho za odměnu za zničenou převodovku čeká, je pěkně těžká.
Prosinec 3, 20159 r ani moc ne letos tam měli nadupane radaru co 3 ti vesnici snad. sem uplně čuměl. Ja na dovču teměř furt podle předpisu takže, mě spíš zaskočilo množství. Bo pokuty v zahraničí by mohli takřka hned ukončit dovolenou. Já jsem si teda žádných radarů nevšiml. Jel jsem v noci a několikrát jsem předjížděl kolonu i deseti českých aut co se táhli jak s hnojem. No už asi vím proč. :'>
Prosinec 3, 20159 r To by sis všiml stála ta jejich trojnožka a po chvilce i auto. Takže to by sis všimnul. Jo ty jejich traktoriady jak se vlečou s hnojem to je vždycky o nervy.
Prosinec 3, 20159 r To bych jel to Slovinsko hodně dlouhou. Takže manželka navigovala a dle mapy hlásila delší rovinky a já jsem to vždycky fiknul. Při zpáteční cestě se ji dokonce udělalo špatně. To se mě dokonce zeptala, jestli nejedeme moc rychle. Jako jet v obci 45 a mimo 60 je trochu úchylka.
Prosinec 3, 20159 r 60mimo jsem taky nejezdil jel sem jen 50 v dedine a pak vetsinou 90-100. Jo babě bylo zas zle po Hvaru ja si to tam uživam je to jak rally
Prosinec 3, 20159 r Vianoce sa blizia vraj...a ja som si zase pridal vydavky navyse No aspon o zlepsenie nalady sa manzelka pokusila... -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.