Bullets Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Serte už na to žradlo Moja dneska dodělala video dovolené a upla to kdyby chtěl někdo kouknout jak jsme si užívali v dnešním počasí ideálek. https://www.youtube.com/watch?v=9e9puAuHFPA Jste jeli "zkratkou" mimo Slovinskou dálnici co? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Jo a ještě nám doma nadbývaly jablíčka tak žena něco vymyslela 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Jste jeli "zkratkou" mimo Slovinskou dálnici co? Jistota je kulomet Mureck, Lenart, Ptuj klasika 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Clovek si aspon poradne zatoci volantem a prozene saze z vyfuku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 (editace) Clovek si aspon poradne zatoci volantem a prozene saze z vyfuku. ani moc ne letos tam měli nadupane radaru co 3 ti vesnici snad. sem uplně čuměl. Ja na dovču teměř furt podle předpisu takže, mě spíš zaskočilo množství. Bo pokuty v zahraničí by mohli takřka hned ukončit dovolenou. Editováno: 2. Prosinec 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Jo, však ta pošťácká taška na kolečkách, co ho za odměnu za zničenou převodovku čeká, je pěkně těžká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 ani moc ne letos tam měli nadupane radaru co 3 ti vesnici snad. sem uplně čuměl. Ja na dovču teměř furt podle předpisu takže, mě spíš zaskočilo množství. Bo pokuty v zahraničí by mohli takřka hned ukončit dovolenou. Já jsem si teda žádných radarů nevšiml. Jel jsem v noci a několikrát jsem předjížděl kolonu i deseti českých aut co se táhli jak s hnojem. No už asi vím proč. :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Je to rebel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 To by sis všiml stála ta jejich trojnožka a po chvilce i auto. Takže to by sis všimnul. Jo ty jejich traktoriady jak se vlečou s hnojem to je vždycky o nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 To bych jel to Slovinsko hodně dlouhou. Takže manželka navigovala a dle mapy hlásila delší rovinky a já jsem to vždycky fiknul. Při zpáteční cestě se ji dokonce udělalo špatně. To se mě dokonce zeptala, jestli nejedeme moc rychle. Jako jet v obci 45 a mimo 60 je trochu úchylka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Zase fotky zradla Patriku perfektni fotky . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 60mimo jsem taky nejezdil jel sem jen 50 v dedine a pak vetsinou 90-100. Jo babě bylo zas zle po Hvaru ja si to tam uživam je to jak rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Zase fotky zradla Patriku perfektni fotky . A tak přidám ještě z dneška v Orlové 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Až tě potkám tak tě kopnu do vajec :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 :D A tak nebylo to špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Vianoce sa blizia vraj...a ja som si zase pridal vydavky navyse No aspon o zlepsenie nalady sa manzelka pokusila... -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Miro tak ty jsou luxusní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Ahoj. Dnes mi prisel balicek s zimni dekou. Velmi dobra vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Musíš pak ukázat Dneska dodávka přivezena ze servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Ukazu Ti kdy budu to mit zalozene na aute 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Ondro, pizzu jsem mel vcera na bowlingu a dal bych si zas. Asi si doma upecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 O to se já raději ani nebudu pokoušet bo bych vyhořel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Chapu. Ale tohle vyresi treba hasicak. Doma mam dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Ondro, ty si pizzamaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Ale to zase ne se to teď tak sešlo Martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.