Motaaa Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Hele Nuff zající se počítají až po honu. Vítkovice věčně druhé takže u vás se nedá počítat s vzestupem ale Třinec na to má teď ještě půlku sezony a to uvidíš jak začnou vyhrávat konečně se zbavily marného Klepiše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Já jsem nikde nepsal, že fandím Vítkám. Teda jenom Vítkám. Já to přeji všem. Při finále TŘI:VIT jsem se doslova tetelil blahem. Když to ale vezme z nadhledu, tak Vítky mají kádr tak na předkolo a to ještě s udřenýma ušima. Kdežto Oceláři přece jenom tu soupisku mají na to být v TOP 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 (editace) Neboj ta soupiska bude v top3 na konci po play off.A víš proč mají kádr jen na předkolo Vítkovice protože mají neschopného majitele za to Třinec má Janka Modera a ten má peněz dost aby měl na kádr a je to jeho koníček.Ale přiznám že letos už je přehvězdováno a proto jsem rád že jim teď ukázal že jak nebudou hrát poletí ze dne na den jako pan Klepiš který za tolik peněz co tam bral měl hrát hokej superhvězdy a ne krasobruslení předvádět,ty tohle předvést v práci tak letíš že neumíš nebo nestíháš ale oni řeknou no nevyšlo snad příště a berou prachy které se nám mohou nechat zdát. Editováno: 9. Prosinec 2015, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Fotky špicové.Ale cos nám to z Karlosem dal na kapoty? Že by to byl nový model antény GPS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Jídlo od ťamošu z Karolíny tu ještě nebylo ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Ty vole to plastové a polystyrénové nádobí je děs... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Dnes jsem také pozřel oběd od čongů, zatím jsem na živu, tak to asi bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Jsem na tom stejně Pawouku Ty vole to plastové a polystyrénové nádobí je děs... Až na to nádobí to bylo dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Já jdu zítra na oběd k číňasovi. Vidím to buď na kuřecí nudle (rýžové, skleněné) nebo na Pho chodím tam rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 (editace) Jo cinske opecene nudle mam dost rad Jinak dnes se mi pred okny udala honicka nejakeho idiota a dopravakama a nasledne zatceni A pridam jeste jednu fotku jak vzdy v ctvrtek se sejdou vsechny kocky u nas pred rachotou jak prijede reznik se svymi vyrobky Editováno: 10. Prosinec 2015, autor: ASPIRE 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Ty kočky jsou husté jak sedí a čumí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 My máme dneska v práci pěkné divadlo. Co chvilku nám tady pod oknem někdo nechtíc driftuje a čekáme až se někdo pořádně roztočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Jo cinske opecene nudle mam dost rad Jinak dnes se mi pred okny udala honicka nejakeho idiota a dopravakama a nasledne zatceni A pridam jeste jednu fotku jak vzdy v ctvrtek se sejdou vsechny kocky u nas pred rachotou jak prijede reznik se svymi vyrobky Pěkná dokumentace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Dneska v práci jedna od Chachara Jo a dneska ráno v tom Frýdku ten kamión s tím vlakem neměl chybu Byl jsem kousek od toho,jsem si říkal co se asi stalo,že jedou hasiči,sanitka... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Kokot polák co na to říct zavírat bezpodmínečně. Tohle normální člověk neprehlidne. Jinak můj a Evcin romantikus podvečer. PAC zítra opět do rachoty a jedu až do 19 tého. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Jakou jste měli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Tak dneska se číňan nakonec nekonal ale sranda že mi šéf řekl abych od pondělka už zůstat doma a přijít do práce až 4.1.2016 že mám strašně moc dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Ondra: Bohumín city a Matěj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Filippatrik: kecáš Matěje jsme měli 2x a luxus A Bohumín City dneska Tak dneska se číňan nakonec nekonal ale sranda že mi šéf řekl abych od pondělka už zůstat doma a přijít do práce až 4.1.2016 že mám strašně moc dovolené S tou dovolenou jsme na stejno Mám ještě 7,5 dne + 1 den náhradní volno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) Ne nekecam. Já Bohumín a bába Matěje Já dovolenou nemám už. Editováno: 11. Prosinec 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Jeste 8,5. A to jsem letos uz vycerpal tak 45 dni. Mam suprovniho sefa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Michal: Co řídil idiot ? ať víme jestli to byl rovnoměrný souboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Filippatrik: kecáš Matěje jsme měli 2x a luxus A Bohumín City dneska S tou dovolenou jsme na stejno Mám ještě 7,5 dne + 1 den náhradní volno :D Já mám ještě 36 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Já mám ještě 36 dnů blázni já mám vyčerpané 40 dnů už a nemám nic už a sem taky trochu limitovaný provozem a střídáním topičů, takže o domluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 filippaterik: Ty delas na kotelne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.