Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pašíka 1SR 8027 registruju tady u nás už zcela bezpečně, vidím ho min.1x týdně

No hlavně,že jsem to tady včera psal a dneska bylo těch policajtů jak nasraných :D Hlavně ve Frydku,včetně Supa :D Asi kucí pospíchali bo ten zvuk byl hodně příjemný pro uši :D (Ne,HTPčkem nejeli :p  :kol-46: )

bóóóže, kam se ten automobilový svět řítí :kol-32::kol-44:  http://www.auto.cz/mereni-tlaku-v-pneumatikach-zatracene-drahe-bezpeci-91220

Bylo to min. týden v SM :( Dobrá blbbost toto  :kol-32:

aby se čék bál teď koupit nové auto, bo místo ježdění bude furt jen platit, platit a platit a s každou kokotinou jezdit do servisu

Tomus. lojzik bylo imje tej swini i 230kg waga.Kapuješ? :kol-47:

Tak mě před chvíli stavěli dopraváci :D Asi 200m od baráku :D A pohoda  :kol-31:  :kol-28:

No jak me posledne staveli dopravaci, tak me to stalo litr :)

No naposledy mě stavěli za to telefonování a to bylo myslím 1.10. a stálo mě to 300,- a 2 body :D 

Já bych jim dal automat a 4x4,žebráci :(:D Asi klucí neumí řadit  :kol-46:

Nojo :p  :kol-28:

Ale krasna auta dostali. Ted budu mit strach to trochu nekde rozjet bo nebudu vedet zda to jsou oni a nebo nejaky civil. Bo skodovek tu jezdi nejvic.

filippaterik: Ty delas na kotelne? :)

Jasneeeee co mě prozradilo? :D

Jinak hoši caues vůbec vás tu nestiham a nestiham ani číst furt makacenko to víte třeba zamakat na ty vánoční svátky. (Kdyv co ondra ma na me fb tam sem online furt a nebo mi ted priblizte situaci). Takže po dnesni sichte sem si řekl když zítra je ta noční udělám si neděli. :D

Jinak když se to blíží tak krásné svátky všem tady i vaším rodinám. :)

post-56780-0-91436500-1450216469_thumb.j

To uz mate stromek nastrojen ? Ja to vzdy delam az na stedry den. Ale jinak taky preji ti pekne svatky :)

Taky pěkné svátky všem ;) My zdobíme 23 večer :D

no my budeme muset pošpekulovat, kdy ho nastrojíme, páč budeme mít doma malého průzkumníka, tak uvidíme, jestli ho nastrojíme už 23. jako vždycky, aby si chlapec zvykl, nebo až 24. a doufat, že ho hned nesundá :kol-28::kol-46:

Treba ho nebude skubat :D

Jinak jak jaaa se uz tesim na salat a kapra uz ted pomalu slintam :D Moje dnes pecou cukrovi ze se neda ani poradne dostat do kuchyne :D Ale at uz to skonci ty vanoce a bude zase klid :D

Já už musel :D byl sem donucel malou polovičkou :D a taky už nebude moc času kdy budu doma uživat pohody. :)

No dcera me taky furt uz premlouva ale ja odolavam :D

Silný jedinec :D

:D :D

No a co jinak u Vás? :D Ať tady zase rozjedeme konverzaci :D 

No ja cekam az se uvolni kuchyne at si muzu neco udelat na veceri :D A vcera mi dcera rekla ze uz neveri na jeziska :D A co ty noveho ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.