Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pašíka 1SR 8027 registruju tady u nás už zcela bezpečně, vidím ho min.1x týdně

No hlavně,že jsem to tady včera psal a dneska bylo těch policajtů jak nasraných :D Hlavně ve Frydku,včetně Supa :D Asi kucí pospíchali bo ten zvuk byl hodně příjemný pro uši :D (Ne,HTPčkem nejeli :p  :kol-46: )

bóóóže, kam se ten automobilový svět řítí :kol-32::kol-44:  http://www.auto.cz/mereni-tlaku-v-pneumatikach-zatracene-drahe-bezpeci-91220

Bylo to min. týden v SM :( Dobrá blbbost toto  :kol-32:

aby se čék bál teď koupit nové auto, bo místo ježdění bude furt jen platit, platit a platit a s každou kokotinou jezdit do servisu

Tomus. lojzik bylo imje tej swini i 230kg waga.Kapuješ? :kol-47:

Tak mě před chvíli stavěli dopraváci :D Asi 200m od baráku :D A pohoda  :kol-31:  :kol-28:

No jak me posledne staveli dopravaci, tak me to stalo litr :)

No naposledy mě stavěli za to telefonování a to bylo myslím 1.10. a stálo mě to 300,- a 2 body :D 

Já bych jim dal automat a 4x4,žebráci :(:D Asi klucí neumí řadit  :kol-46:

Nojo :p  :kol-28:

Ale krasna auta dostali. Ted budu mit strach to trochu nekde rozjet bo nebudu vedet zda to jsou oni a nebo nejaky civil. Bo skodovek tu jezdi nejvic.

filippaterik: Ty delas na kotelne? :)

Jasneeeee co mě prozradilo? :D

Jinak hoši caues vůbec vás tu nestiham a nestiham ani číst furt makacenko to víte třeba zamakat na ty vánoční svátky. (Kdyv co ondra ma na me fb tam sem online furt a nebo mi ted priblizte situaci). Takže po dnesni sichte sem si řekl když zítra je ta noční udělám si neděli. :D

Jinak když se to blíží tak krásné svátky všem tady i vaším rodinám. :)

post-56780-0-91436500-1450216469_thumb.j

To uz mate stromek nastrojen ? Ja to vzdy delam az na stedry den. Ale jinak taky preji ti pekne svatky :)

Taky pěkné svátky všem ;) My zdobíme 23 večer :D

no my budeme muset pošpekulovat, kdy ho nastrojíme, páč budeme mít doma malého průzkumníka, tak uvidíme, jestli ho nastrojíme už 23. jako vždycky, aby si chlapec zvykl, nebo až 24. a doufat, že ho hned nesundá :kol-28::kol-46:

Treba ho nebude skubat :D

Jinak jak jaaa se uz tesim na salat a kapra uz ted pomalu slintam :D Moje dnes pecou cukrovi ze se neda ani poradne dostat do kuchyne :D Ale at uz to skonci ty vanoce a bude zase klid :D

Já už musel :D byl sem donucel malou polovičkou :D a taky už nebude moc času kdy budu doma uživat pohody. :)

No dcera me taky furt uz premlouva ale ja odolavam :D

Silný jedinec :D

:D :D

No a co jinak u Vás? :D Ať tady zase rozjedeme konverzaci :D 

No ja cekam az se uvolni kuchyne at si muzu neco udelat na veceri :D A vcera mi dcera rekla ze uz neveri na jeziska :D A co ty noveho ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.