Prosinec 14, 20159 r Pašíka 1SR 8027 registruju tady u nás už zcela bezpečně, vidím ho min.1x týdně No hlavně,že jsem to tady včera psal a dneska bylo těch policajtů jak nasraných Hlavně ve Frydku,včetně Supa Asi kucí pospíchali bo ten zvuk byl hodně příjemný pro uši (Ne,HTPčkem nejeli ) bóóóže, kam se ten automobilový svět řítí http://www.auto.cz/mereni-tlaku-v-pneumatikach-zatracene-drahe-bezpeci-91220 Bylo to min. týden v SM Dobrá blbbost toto
Prosinec 14, 20159 r aby se čék bál teď koupit nové auto, bo místo ježdění bude furt jen platit, platit a platit a s každou kokotinou jezdit do servisu
Prosinec 14, 20159 r No naposledy mě stavěli za to telefonování a to bylo myslím 1.10. a stálo mě to 300,- a 2 body
Prosinec 14, 20159 r A zase http://tydenikpolicie.cz/policie-si-prevzala-nova-civilni-vozidla-budou-slouzit-napric-republikou/
Prosinec 15, 20159 r Ale krasna auta dostali. Ted budu mit strach to trochu nekde rozjet bo nebudu vedet zda to jsou oni a nebo nejaky civil. Bo skodovek tu jezdi nejvic.
Prosinec 15, 20159 r filippaterik: Ty delas na kotelne? Jasneeeee co mě prozradilo? Jinak hoši caues vůbec vás tu nestiham a nestiham ani číst furt makacenko to víte třeba zamakat na ty vánoční svátky. (Kdyv co ondra ma na me fb tam sem online furt a nebo mi ted priblizte situaci). Takže po dnesni sichte sem si řekl když zítra je ta noční udělám si neděli. Jinak když se to blíží tak krásné svátky všem tady i vaším rodinám.
Prosinec 16, 20159 r To uz mate stromek nastrojen ? Ja to vzdy delam az na stedry den. Ale jinak taky preji ti pekne svatky
Prosinec 16, 20159 r no my budeme muset pošpekulovat, kdy ho nastrojíme, páč budeme mít doma malého průzkumníka, tak uvidíme, jestli ho nastrojíme už 23. jako vždycky, aby si chlapec zvykl, nebo až 24. a doufat, že ho hned nesundá
Prosinec 16, 20159 r Treba ho nebude skubat Jinak jak jaaa se uz tesim na salat a kapra uz ted pomalu slintam Moje dnes pecou cukrovi ze se neda ani poradne dostat do kuchyne Ale at uz to skonci ty vanoce a bude zase klid
Prosinec 16, 20159 r Já už musel byl sem donucel malou polovičkou a taky už nebude moc času kdy budu doma uživat pohody.
Prosinec 16, 20159 r No ja cekam az se uvolni kuchyne at si muzu neco udelat na veceri A vcera mi dcera rekla ze uz neveri na jeziska A co ty noveho ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.