Woody Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Jozzi: Rychlosul - praganda. Kupuji v Orlové za 15,- kilo. Koupiš to i u řezníka. Já zas dělám podle klasické receptury, pracoval jsem x let ve výrobně u řezníka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak takove znalosti nemam ja jen ze kdy ze se to muzu stavit? Bucek vypada uzasne, jak se leskne... Musim do lednicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Ten šunkový jsi dělal v tom šunkovaru? Já ho dělám ve smršťovacím střevě, mám na šunkový origo koření a dělám do něj i spojku, aby to lépe drželo pohromadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Jj, v sunkovaru, mam jeden kousek po mamce a jeden novy prirustek, ono delat jen jednu, to by dlouho nevydrzelo, ona vesmes vydrzi max dva dny. Popravde nejakym zazrakem mi to pohromade drzi ale to bude tim ze si delam i jakoby velmi jemnou smes a pak dve hodky pri televizi hnatani Prosimte te pragandy, kolik tak pouzivas na kilo masa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Oh boze zakazuji tady davat takove fotky kdo se ma na to koukat psat si muzete to radeji nebudu cist. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Taky si říkám, že by se toto mělo zakázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Me stve to ze tusim kde woody bydli ale presne to nevim jinak bych mu udelal prepadovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Jj, v sunkovaru, mam jeden kousek po mamce a jeden novy prirustek, ono delat jen jednu, to by dlouho nevydrzelo, ona vesmes vydrzi max dva dny. Popravde nejakym zazrakem mi to pohromade drzi ale to bude tim ze si delam i jakoby velmi jemnou smes a pak dve hodky pri televizi hnatani Prosimte te pragandy, kolik tak pouzivas na kilo masa? Dva deka na kilo masa, normalni sul se už nedává. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Me stve to ze tusim kde woody bydli ale presne to nevim jinak bych mu udelal prepadovku To můžeš, ale asi bys natazil. Manželka tomu říká kovářova kobyla .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Jo tak to vyhazi stejne, tak to skombinuju pul napul po desetibs kourovou, tu zboznuju, jeste to trosku doladim cesnekem a peprem, tak dle chuti, dva tri dny ulezet a pak to presne to co od toho ocekavam, akorat ta barva mi tam chybela Takze udis vetsinou pro nekoho? Ja uz mam tyden po, jsem si tikal ze pri malym abych to stihnul a zasoby jsou odvezeny radeji k moji mamce bo by to ten ten tyden nevydrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Dělám uzeniny pro sebe a rodiče. Kvalitou se to nedá srovnávat s tím co prodávají v obchodě. Je to takový můj koníček po autu, ikdyž poslední dobou auto zanedbávám a vede žrádlo Kdysi jsem dělal u nás i akce pro OC klub, ale nějak to poslední dobou utichlo pro nezájem http://woody1.rajce.idnes.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 To ja v posledni době zanedbavam oba , teda začina vyhravat žradlo , konečně na to zas mam chvili čas , teda v době kdy mlady nechce od tatky houpat na auta si musim udělat čas některy vikend , beruše už nudně potřebuje brzdy, a koblich , ten potřebuje jen občas dotankovat Ono určitě se stav do sedlište, mam dojem žeby bylo par kluku kteři by radi takove tradice jako vaječina a grilovani podporovali teda ja a Karel nabeton , jsme družni a muj šofer už pomaličku rozhejbava nohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Sedliště jak jsem psal tak na 90%. Vyjimečně mám volno, ale taťka slaví narozky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Kdy na to jdeš ? Doufám že brzy a myslím že celkově ten interiér zluxusní a omládne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Sedliště jak jsem psal tak na 90%. Vyjimečně mám volno, ale taťka slaví narozky.To je zakon shvalnosti Davide urcite mu to hodne pomuze, jeste bych to videl na bolero z nove yetiny a podsvit do bila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Hoši s tím žrádlem brzdete, kdo to má číst. Jinak grilovacky, vajecinky, zradylko to se taky hlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 No můžu se tady řídit radami p.dochtora - pozor na cholesterol. Dám si o dva fénofixy více a budu před dochtorem držet hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Co to je fenofix ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 To je jed, způsobující sexuální astenii (slabost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Tak tedka jsem zjistil ze tuk je i v krvi, timpadem takovou krvi se da i topit, timpadem to je palivo, timpadem je to moje branze... Du si dat bucek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Jsem ani nevedel ze takove prasky existujou. Se akorat dozvim jak jdu darovat krev ze minuly odber jsem mel nejak moc cholesterolu. Tak at si dam dietu priste Jenze v lete se to spatne dodrzuje bo si zajdu na par piv a nic nemusim do sebe tlacit a uz to je na svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Jo ten tuk to je cholesterol. Tak to mi posledne doktror tvrdil ze mam v norme aji cukr Kam chodis darovat? V Tesine mi zrusili odberne misto a v polsku moju krev nechtej ze nejsem obcanem Kurnik pifko bych si dal... Vyresim to tim ze skocim za thanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Ja do Kurvine tu u nas v Havru taky mame pobocku z Frydky-Pistku ale je to tam takove divne. Radeji v te Kurvine v raji. Tam je to pohoda akorat jsem tam nebyl ted dva roky bo mam tu boreliu tak mam stopku ale v utery jdu na kontrolu na infekci tak jsem zvedav zda uz bude vse v cajku. A hned se obednam na odber. Na pivo jdu taky dnes byl jsem opet premluven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 My uz cekame, bo lidi jak pro davky na poste si tam v utery skocim jak uz budem projizdet okolo, Kurvinu mam tak nejbliz, do Mistku uz moc nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Jo v te Kurvine to tam maji fajn, ale banda co z rachoty dost casto jezdi do Ostravy. Nevim proc asi tam davaji neco navic nez v KA. Bo v KA di daji jen stravenku ted nevim za kolik ale je to kolem 50-60 KC a proplati jizdu za autobus plne jizdne a za auto je to nejaky pausal 50 KC. A pred odberem ti daji nazrat rohliku s cajem a po odberu si muzes dat kavu. Ale v Ostrave nevim jak to maji jsem nejak nezjistoval. A v HA ti daji akorat stravenku. Ale samo ze to je vse za bezplatny odber. Jinak nic. Jen prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.