Prosinec 24, 20159 r No tak si ji pak ostrihej do ctverecku a nebo porad kupuj mesicni ta je ctvercova
Prosinec 25, 20159 r Chlapi prominte šťastné a veselé všem nebudu komentovat proč Nestíhám bo to nema cenu
Prosinec 25, 20159 r Já vcelku odolávám ale zítra zase rodiče od ženy :-D takže další nápor na žrádlo
Prosinec 25, 20159 r Kazdy rok si rikam, ze na svatky pojedu mimo. Ale ne, to se musim vzdycky taaaakhle prezrat.
Prosinec 25, 20159 r Když já jsem hlavně polívkový :-D takže mě nechávají všechny ty saláty, sýry a klobásy klidným
Prosinec 26, 20159 r Tomus díky za přání i tobě krásné svátky vánoční. Hosi že zradlem je to totální peklo. Studují nastavování tabletu
Prosinec 26, 20159 r TOMUS hezke a vesele Ha zase fotky zradla nastesti je to takove trochu dietni No tak uz dva dny bojuji s prezranosti Fotak tablet to zas nekdo musel byt hodny Co chces studovat na nasteveni tabletu ? To zapni a to je vse Upraveno Prosinec 26, 20159 r od ASPIRE
Prosinec 26, 20159 r Tak já jsem po včerejší návštěvě u babičky totálně nažraný bo tam bylo snad vše co existuje A nejlepší byl krocan co měl přes 8kg Jirka se mě ptal zda to u nás nevypadalo nějak takto https://i.ytimg.com/vi/08tbafjRch0/hqdefault.jpg Bylo to podobné Dneska odpočinek a zítra vzhůru za druhou půlkou rodiny do Přerova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.