Prosinec 26, 20159 r No nekecam Jak je to tam roztazene mezi tema nohama tak je to takove divne Mi to neco pripomina , ale nemuzu si vzpomenout co
Prosinec 26, 20159 r To si tak dneska ráno jdu vytáhnout VW,který stojí přitom pod přístřeškem a ono toto Ten pták se asi vysral z podoby
Prosinec 26, 20159 r Ale to není fabka A ta je relativně čistá Za chvíli jdu fabku povysávat,poutírát palubku a zvažuju,že jí zajedu do Hrušova na wapku umýt
Prosinec 26, 20159 r No jak rikam to je slabota i kdyby to bylo na fabce tak by to jeste slo ale na tom velkem kocare se to ztrati
Prosinec 26, 20159 r No nekecam Jak je to tam roztazene mezi tema nohama tak je to takove divne Mi to neco pripomina , ale nemuzu si vzpomenout co Tak tohle přesně uvidíš na hajzlíku, těsně před tím než si dosedneš a podíváš se do mísy. To dělá to zrcadlo co tam vidíš,svou druhou tvář.
Prosinec 26, 20159 r Taky jsem musel po tom přežírání udělat něco pro své tělíčko. Tak jsme se vydali na hory,na Bumbálku,bohužel ještě bez lyží. Ale i tak to bylo super!
Prosinec 26, 20159 r Já se taky vydal dneska zkusit foťák a myslím že to není špatné na první focení (ještě to pořádně ani neumím nastavit )
Prosinec 26, 20159 r Autor Taky jsem musel po tom přežírání udělat něco pro své tělíčko. Tak jsme se vydali na hory,na Bumbálku,bohužel ještě bez lyží. Ale i tak to bylo super! Fuj, jsem se lekl, kde maš fusy
Prosinec 26, 20159 r Micurin jasne ber Ondra je jen na krocany My ostatni na dobre domaci uzene vyrobky
Prosinec 26, 20159 r Sebík dočasně znárodnil dědův dárek, box na nářadí jinak všem krásné svátky (už je máme vlastně zdárně za sebou), už jen přežít toho Silvestra , takže hodně zdraví všem a ať vám to všem jezdí bez malérů a pozdravujte zítra v Sedlišti
Prosinec 26, 20159 r Malto,nápodobně Co mi das ? :D No ja uz jsem dnes tak prezrany ze uz se pomalu ani nemuzu hybat Ti to řeknu a budou to chtít všichni okolo
Prosinec 26, 20159 r Taky preji pekne svatky Ten box je super jak bude zlobit a řvát tak zavrit viko a je klid
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.