Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 tak to může být Seba klidný, box zůstane doma a on jede zítra zpět do Plzně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Vanocni Havirov https://youtu.be/lc-bkLGel_k 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Ty vole 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 No ty kolony tu byly silene A to bude zase pred silvestrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Chlapáci kde nejlépe umístit kameru do vozu? Nehodlám nějak schovávat kabely atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 No asi podle toho jak je velka a jak to bude vyhovovat tobe aby ti nejak nezavazela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Právě velká moc není myslím že je to Prestigio Roadrunner 560 dostal jsem jí od našich tak bych jí rád vozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Davide,nejlepší je podle mě jí umístit kvůli natáčení co nejvýš to jde tj. vedle zrcátka Jinak zdravím z Přerova V Bohumíně bylo ráno před odjezdem +6 a lezlo slunko a tady je -0,5 a mlha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Fuj takova kosa U nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Ondro, tak co check, co tam bylo za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 mimochodem, Ježíšek mi přinesl toto https://www.krizomat.cz/Vychytavky/Bluetooth-diagnostika-motoru?gclid=CNbwzLKW4sUCFcgSwwodKqMAhQ nevím jestli přímo odsud, páč se to dá sehnat i levněji (organizovala to dcera s mojou, takže cenu nevím) a dnes jsem se konečně dostal k tomu abych si to nainstaloval do mobilu a na Fábuli odzkoušel, páč tam check svítí kvůli EGR, takže chybu načetlo a i vymazalo bez problémů, takže pro primární účel (umí to i jiné) pro který jsem to chtěl, tak to splnilo. Ono né že bych diagnostiku neměl, ale domácí noťas nevozím pořád sebou a na firemní to nainstalovat nemohu, páč za a) je to bloklé na instalace a za b mám tam W7 64bit, tedy s VAGem si to už nerozumí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Věcička pěkná K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí Bylo i na oběd i na večeři Zítra prý máme kuře 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Gulasek budu mit na obed zitra. Prej abych nevysel ze cviku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 No jo gulasek to je dobre zradlo a je jedno jestli s chlebem nebo nejakym knedlikem. Mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Knedlík byl taky varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 http://autoroad.cz/spy/75770-skoda-roomster-necekane-odhalena-prijdeme-vubec-o-neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Co vlezu nekam do hospody na obed tak se vzdy divam do jidelaku na gulas a snazim si ho dat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Ty fotky uz jsem videl vcera ale je to pry jen nejaky prototyp a spise cady s skodovackou maskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Musim se pochlubit, prave jsem dotlacil posledni zbytky bramboroveho salatu. Uz ho nechci ani videt - tak do unora 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Ten jím jen z donucení-naštěstí jen na Vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 (editace) Ondra16V, on 28 Pro 2015 - 18:47, said: Věcička pěkná K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí Bylo i na oběd i na večeři Zítra prý máme kuře Já dělal dnes na oběd koloucha. Foto nemam, sežralo se to dřiv, než jsem to vyfotil. Dělal jsem to poprvè, ale byl to opravdu luxus. Až na tu cenu za maso Editováno: 28. Prosinec 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 (editace) Kolouch taky není špatný V létě jsem jednoho potkal na dálnici,byl ještě teplý EDIT: Woody ty tu taky snad chodíš jen kvůli žrádla Editováno: 28. Prosinec 2015, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.