Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:D :D

tak to může být Seba klidný, box zůstane doma a on jede zítra zpět do Plzně

Ty vole :D 

No ty kolony tu byly silene :D A to bude zase pred silvestrem :D

Chlapáci kde nejlépe umístit kameru do vozu? Nehodlám nějak schovávat kabely atd ;)

No asi podle toho jak je velka a jak to bude vyhovovat tobe aby ti nejak nezavazela.

Právě velká moc není myslím že je to Prestigio Roadrunner 560 :) dostal jsem jí od našich tak bych jí rád vozil

Davide,nejlepší je podle mě jí umístit kvůli natáčení co nejvýš to jde tj. vedle zrcátka :)

Jinak zdravím z Přerova :D V Bohumíně bylo ráno před odjezdem +6 a lezlo slunko a tady je -0,5 a mlha :D

Fuj takova kosa :D U nas

post-51417-0-77506700-1451212061_thumb.p

:D

mimochodem, Ježíšek mi přinesl toto https://www.krizomat.cz/Vychytavky/Bluetooth-diagnostika-motoru?gclid=CNbwzLKW4sUCFcgSwwodKqMAhQ

nevím jestli přímo odsud, páč se to dá sehnat i levněji (organizovala to dcera s mojou, takže cenu nevím) a dnes jsem se konečně dostal k tomu abych si to nainstaloval do mobilu a na Fábuli odzkoušel, páč tam check svítí kvůli EGR, takže chybu načetlo a i vymazalo bez problémů, takže pro primární účel (umí to i jiné) pro který jsem to chtěl, tak to splnilo. Ono né že bych diagnostiku neměl, ale domácí noťas nevozím pořád sebou a na firemní to nainstalovat nemohu, páč za a) je to bloklé na instalace a za b mám tam W7 64bit, tedy s VAGem si to už nerozumí

Věcička pěkná :)  :kol-47:

K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu :D Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal :D

Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí :D Bylo i na oběd i na večeři :D

Zítra prý máme kuře :D 

post-90342-0-82735200-1451324852_thumb.j

Gulasek budu mit na obed zitra. Prej abych nevysel ze cviku. :)

No jo gulasek to je dobre zradlo a je jedno jestli s chlebem nebo nejakym knedlikem. Mnam :)

Knedlík byl taky varianta :D

Co vlezu nekam do hospody na obed tak se vzdy divam do jidelaku na gulas a snazim si ho dat.

Ty fotky uz jsem videl vcera ale je to pry jen nejaky prototyp a spise cady s skodovackou maskou.

Asi tak :):D

Musim se pochlubit, prave jsem dotlacil posledni zbytky bramboroveho salatu. Uz ho nechci ani videt - tak do unora :)

Ten jím jen z donucení-naštěstí jen na Vánoce :D

Ondra16V, on 28 Pro 2015 - 18:47, said:

Věcička pěkná :):kol-47:

K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu :D Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal :D

Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí :D Bylo i na oběd i na večeři :D

Zítra prý máme kuře :D

Já dělal dnes na oběd koloucha. Foto nemam, sežralo se to dřiv, než jsem to vyfotil. Dělal jsem to poprvè, ale byl to opravdu luxus. Až na tu cenu za maso  :kol-31:

Upraveno od Woody

Kolouch taky není špatný  :kol-28: V létě jsem jednoho potkal na dálnici,byl ještě teplý  :kol-31:

EDIT: Woody ty tu taky snad chodíš jen kvůli žrádla :D

Upraveno od Ondra16V

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.