Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:D :D

tak to může být Seba klidný, box zůstane doma a on jede zítra zpět do Plzně

Ty vole :D 

No ty kolony tu byly silene :D A to bude zase pred silvestrem :D

Chlapáci kde nejlépe umístit kameru do vozu? Nehodlám nějak schovávat kabely atd ;)

No asi podle toho jak je velka a jak to bude vyhovovat tobe aby ti nejak nezavazela.

Právě velká moc není myslím že je to Prestigio Roadrunner 560 :) dostal jsem jí od našich tak bych jí rád vozil

Davide,nejlepší je podle mě jí umístit kvůli natáčení co nejvýš to jde tj. vedle zrcátka :)

Jinak zdravím z Přerova :D V Bohumíně bylo ráno před odjezdem +6 a lezlo slunko a tady je -0,5 a mlha :D

Fuj takova kosa :D U nas

post-51417-0-77506700-1451212061_thumb.p

:D

mimochodem, Ježíšek mi přinesl toto https://www.krizomat.cz/Vychytavky/Bluetooth-diagnostika-motoru?gclid=CNbwzLKW4sUCFcgSwwodKqMAhQ

nevím jestli přímo odsud, páč se to dá sehnat i levněji (organizovala to dcera s mojou, takže cenu nevím) a dnes jsem se konečně dostal k tomu abych si to nainstaloval do mobilu a na Fábuli odzkoušel, páč tam check svítí kvůli EGR, takže chybu načetlo a i vymazalo bez problémů, takže pro primární účel (umí to i jiné) pro který jsem to chtěl, tak to splnilo. Ono né že bych diagnostiku neměl, ale domácí noťas nevozím pořád sebou a na firemní to nainstalovat nemohu, páč za a) je to bloklé na instalace a za b mám tam W7 64bit, tedy s VAGem si to už nerozumí

Věcička pěkná :)  :kol-47:

K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu :D Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal :D

Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí :D Bylo i na oběd i na večeři :D

Zítra prý máme kuře :D 

post-90342-0-82735200-1451324852_thumb.j

Gulasek budu mit na obed zitra. Prej abych nevysel ze cviku. :)

No jo gulasek to je dobre zradlo a je jedno jestli s chlebem nebo nejakym knedlikem. Mnam :)

Knedlík byl taky varianta :D

Co vlezu nekam do hospody na obed tak se vzdy divam do jidelaku na gulas a snazim si ho dat.

Ty fotky uz jsem videl vcera ale je to pry jen nejaky prototyp a spise cady s skodovackou maskou.

Asi tak :):D

Musim se pochlubit, prave jsem dotlacil posledni zbytky bramboroveho salatu. Uz ho nechci ani videt - tak do unora :)

Ten jím jen z donucení-naštěstí jen na Vánoce :D

Ondra16V, on 28 Pro 2015 - 18:47, said:

Věcička pěkná :):kol-47:

K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu :D Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal :D

Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí :D Bylo i na oběd i na večeři :D

Zítra prý máme kuře :D

Já dělal dnes na oběd koloucha. Foto nemam, sežralo se to dřiv, než jsem to vyfotil. Dělal jsem to poprvè, ale byl to opravdu luxus. Až na tu cenu za maso  :kol-31:

Upraveno od Woody

Kolouch taky není špatný  :kol-28: V létě jsem jednoho potkal na dálnici,byl ještě teplý  :kol-31:

EDIT: Woody ty tu taky snad chodíš jen kvůli žrádla :D

Upraveno od Ondra16V

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.