Prosinec 26, 20159 r Chlapáci kde nejlépe umístit kameru do vozu? Nehodlám nějak schovávat kabely atd
Prosinec 26, 20159 r No asi podle toho jak je velka a jak to bude vyhovovat tobe aby ti nejak nezavazela.
Prosinec 26, 20159 r Právě velká moc není myslím že je to Prestigio Roadrunner 560 dostal jsem jí od našich tak bych jí rád vozil
Prosinec 27, 20159 r Davide,nejlepší je podle mě jí umístit kvůli natáčení co nejvýš to jde tj. vedle zrcátka Jinak zdravím z Přerova V Bohumíně bylo ráno před odjezdem +6 a lezlo slunko a tady je -0,5 a mlha
Prosinec 28, 20159 r mimochodem, Ježíšek mi přinesl toto https://www.krizomat.cz/Vychytavky/Bluetooth-diagnostika-motoru?gclid=CNbwzLKW4sUCFcgSwwodKqMAhQ nevím jestli přímo odsud, páč se to dá sehnat i levněji (organizovala to dcera s mojou, takže cenu nevím) a dnes jsem se konečně dostal k tomu abych si to nainstaloval do mobilu a na Fábuli odzkoušel, páč tam check svítí kvůli EGR, takže chybu načetlo a i vymazalo bez problémů, takže pro primární účel (umí to i jiné) pro který jsem to chtěl, tak to splnilo. Ono né že bych diagnostiku neměl, ale domácí noťas nevozím pořád sebou a na firemní to nainstalovat nemohu, páč za a) je to bloklé na instalace a za b mám tam W7 64bit, tedy s VAGem si to už nerozumí
Prosinec 28, 20159 r Věcička pěkná K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí Bylo i na oběd i na večeři Zítra prý máme kuře
Prosinec 28, 20159 r No jo gulasek to je dobre zradlo a je jedno jestli s chlebem nebo nejakym knedlikem. Mnam
Prosinec 28, 20159 r http://autoroad.cz/spy/75770-skoda-roomster-necekane-odhalena-prijdeme-vubec-o-neco
Prosinec 28, 20159 r Co vlezu nekam do hospody na obed tak se vzdy divam do jidelaku na gulas a snazim si ho dat.
Prosinec 28, 20159 r Ty fotky uz jsem videl vcera ale je to pry jen nejaky prototyp a spise cady s skodovackou maskou.
Prosinec 28, 20159 r Musim se pochlubit, prave jsem dotlacil posledni zbytky bramboroveho salatu. Uz ho nechci ani videt - tak do unora
Prosinec 28, 20159 r Ondra16V, on 28 Pro 2015 - 18:47, said: Věcička pěkná K té mojí kontrolce-už jsem to dopsal i k sobě do topicu Stačilo to hasnout ještě dřív,než mi to Jirka smazal Jo a když teď máme v práci tu inventuru tak jsem měli domácí guláš s chlebem a cibulí Bylo i na oběd i na večeři Zítra prý máme kuře Já dělal dnes na oběd koloucha. Foto nemam, sežralo se to dřiv, než jsem to vyfotil. Dělal jsem to poprvè, ale byl to opravdu luxus. Až na tu cenu za maso Upraveno Prosinec 28, 20159 r od Woody
Prosinec 28, 20159 r Kolouch taky není špatný V létě jsem jednoho potkal na dálnici,byl ještě teplý EDIT: Woody ty tu taky snad chodíš jen kvůli žrádla Upraveno Prosinec 28, 20159 r od Ondra16V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.