ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Volno bych si vybral vzdy v patek to je nejlepsi bo pak ja je ctvrtek tak vzdy rikam v robote ooooh konecne vikend 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Se mi vzdy libi jak ostatni si tak vduchu rikaji " hajzl uz ma volno a ja jeste zitra musim " 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Lonsky rok zde na foru ale prvne mi neslo kdo to je ten trautenberk a pak mi to doslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Kdo? A letošní už bude tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 No prece Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak už dopředu všem přeji Šťastný nový rok hlavně zdravíčko a moho km bez nehody vy už budete spát a já budu mít Happy new year 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 nuffe a fotku mame kde ? Stihl jsem uz poze zaver dezertu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Hodne pozdni zaver Ale jde poznat palacinka s jahody a zmrzlinou. No maso to neni ale taky to neni spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Motaaa vse nej v novem roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Aspire, mel jsem stejka z krkovice a selske brambory. Zena mela panenku na fazolovych luscich. No dobre to bylo. Ted uz nas doma cekaji jenom jednohubky a na finale se chladi slamove vino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Hmmm slamove jsem pil a dobre je i ledove Ale ty ceny me odrazuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Jo ta cena je darda. Ale jednou za cas se to da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 No ja si radeji dam pivo a jednou za cas se zajedu ozrat na jizni moravu. Nejsem vinar ta mi staci jen cucnout takovych vin abych vedel jakou maji chut. A kdyz vino tak z sklipku z sudu Oh mi pripomnelo ze bych uz mel pomalu neco zajistovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 No prece Libor Ty vole,já jsem si říkal kdo mi to sleduje topic :D Už jsem se díval no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Co ho znam uz ma treti jmeno ale to prvni si ted nemuzu vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Bože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Nerouhej se Dnes uz treti znacka to zas bude rano Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: ASPIRE 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 http://karvinsky.denik.cz/galerie/silvestrovsky-vyplaz-na-monte-cupelo.html?mm=6654862 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 U nas uz to taky fici. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Jsem to taky tak ozdobil ty jednohubky a jak ty me dve sezrali talir tak tam ty klobasy zustaly same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Jeste ze ti nezbyla jen okurka. Tyto jsou me nejoblibenejsi a dle ostatnich i nejlepsi. Pomazankove maslo smichane s horcici, sunkova kloba a okurek. Hned se na to vsichni vrhaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Ahoj. Preju vsichnim St'asneho noveho roku 2016 a spousta kilometru bez nehod. Nuffe -> nemas moc volniho casu? bych mi uditil kureci stehno ? V posledni dobe otec od meho kolegy uditil kureci stehno a bylo moc chutne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Taky přeji Všechno nejlepší do roku 2016 Nerouhej se Dnes uz treti znacka to zas bude rano Ty ses teda rozjel http://karvinsky.denik.cz/galerie/silvestrovsky-vyplaz-na-monte-cupelo.html?mm=6654862 Ty tam na té fotce si nebo co? EDIT: teď mi to došlo Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.