Prosinec 31, 20159 r Volno bych si vybral vzdy v patek to je nejlepsi bo pak ja je ctvrtek tak vzdy rikam v robote ooooh konecne vikend
Prosinec 31, 20159 r Se mi vzdy libi jak ostatni si tak vduchu rikaji " hajzl uz ma volno a ja jeste zitra musim "
Prosinec 31, 20159 r Lonsky rok zde na foru ale prvne mi neslo kdo to je ten trautenberk a pak mi to doslo
Prosinec 31, 20159 r Tak už dopředu všem přeji Šťastný nový rok hlavně zdravíčko a moho km bez nehody vy už budete spát a já budu mít Happy new year
Prosinec 31, 20159 r Hodne pozdni zaver Ale jde poznat palacinka s jahody a zmrzlinou. No maso to neni ale taky to neni spatne
Prosinec 31, 20159 r Aspire, mel jsem stejka z krkovice a selske brambory. Zena mela panenku na fazolovych luscich. No dobre to bylo. Ted uz nas doma cekaji jenom jednohubky a na finale se chladi slamove vino.
Prosinec 31, 20159 r No ja si radeji dam pivo a jednou za cas se zajedu ozrat na jizni moravu. Nejsem vinar ta mi staci jen cucnout takovych vin abych vedel jakou maji chut. A kdyz vino tak z sklipku z sudu Oh mi pripomnelo ze bych uz mel pomalu neco zajistovat.
Prosinec 31, 20159 r No prece Libor Ty vole,já jsem si říkal kdo mi to sleduje topic :D Už jsem se díval no
Prosinec 31, 20159 r Nerouhej se Dnes uz treti znacka to zas bude rano Upraveno Prosinec 31, 20159 r od ASPIRE
Prosinec 31, 20159 r http://karvinsky.denik.cz/galerie/silvestrovsky-vyplaz-na-monte-cupelo.html?mm=6654862
Prosinec 31, 20159 r Jsem to taky tak ozdobil ty jednohubky a jak ty me dve sezrali talir tak tam ty klobasy zustaly same
Prosinec 31, 20159 r Jeste ze ti nezbyla jen okurka. Tyto jsou me nejoblibenejsi a dle ostatnich i nejlepsi. Pomazankove maslo smichane s horcici, sunkova kloba a okurek. Hned se na to vsichni vrhaji.
Prosinec 31, 20159 r Ahoj. Preju vsichnim St'asneho noveho roku 2016 a spousta kilometru bez nehod. Nuffe -> nemas moc volniho casu? bych mi uditil kureci stehno ? V posledni dobe otec od meho kolegy uditil kureci stehno a bylo moc chutne .
Prosinec 31, 20159 r Taky přeji Všechno nejlepší do roku 2016 Nerouhej se Dnes uz treti znacka to zas bude rano Ty ses teda rozjel http://karvinsky.denik.cz/galerie/silvestrovsky-vyplaz-na-monte-cupelo.html?mm=6654862 Ty tam na té fotce si nebo co? EDIT: teď mi to došlo Upraveno Prosinec 31, 20159 r od Ondra16V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.