jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Ja za to ani nic nechcu, byl jsem kdysi z kamaradem v Tesine bo meli krizi z nulkou a dostal jsem akorat cokoladku ale ten pocit je skvely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Jo tak ja to taky delam proto ze mam za to den volna a nemusim do rachoty. Uz ma za sebou pres kolem 60 odberu jen za krev na desticky a plazmu nechodim. Co mas za nulu ja mam 0+ a ta neni moc v kurzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 0- idealni pro vsehny ale ja muzu dostat jen tudle tu, nastesti v okoli mam par idealnich zasobaren Vidis ten den volna za to je to prave orechove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Vsak pro ten den volna to je to nej. Akorat v rachote s tim delaji problem kdyz jdes v patek. Akorat ze na krev muzes jit jen co tri mesice ale treba na plazmu co 14 dni. A to se pak odepisuje i fajne z dani. Bo za jeden odber mas 2000KC odpis z dani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Jo v te Kurvine to tam maji fajn, ale banda co z rachoty dost casto jezdi do Ostravy. Nevim proc asi tam davaji neco navic nez v KA. Bo v KA di daji jen stravenku ted nevim za kolik ale je to kolem 50-60 KC a proplati jizdu za autobus plne jizdne a za auto je to nejaky pausal 50 KC. A pred odberem ti daji nazrat rohliku s cajem a po odberu si muzes dat kavu. Ale v Ostrave nevim jak to maji jsem nejak nezjistoval. A v HA ti daji akorat stravenku. Ale samo ze to je vse za bezplatny odber. Jinak nic. Jen prachy. V karvine ti daji stravenku za 50,- a cesta autem je dle km. Mi davaji 46,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Ty ja se danim v polsku, to bych si musel pozjistovat co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Jo tak ja to taky delam proto ze mam za to den volna a nemusim do rachoty. Uz ma za sebou pres kolem 60 odberu jen za krev na desticky a plazmu nechodim. Co mas za nulu ja mam 0+ a ta neni moc v kurzu to jsme kousek od sebe, mám 57 odběrů a též 0 RH+ . Jinak v transfúzce ve Svitavách, je to nemlich stejné, čaj s rohlíkem, gastrotúrka za 60,- a pak káva a oplatek. Jízdné v ceně autobusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Kluci kajsik ste tu řešili nalivani vody do ostřiku? Nenapadlo vás totok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ano, napadlo. Pouzivam stale -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No ono jde o to že originál je to opačně. Musí se to otočit a pak je to cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Nie tak celkom, po facelifte na HTP mam nadrzku ostrekovaca vpredu na spolujazdcovej strane -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No však Já mám HTP-1.foto a TSI FL-2.foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Sorry, som si nevsimol inu orientaciu fotky -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No to jsem delal ale mi to porad neslo vytocit. Jeste to teda otocim a uvidi se dik za tip. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 pamatuj: Co nejde silou,jde ještě větší silou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Můj včerejší úlovek u Decathlonu u Shoppinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Kura, do decatlonu tez musim a nemam jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 kura 2wageny maš a nemaš jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Nejak tak, pred chviki jsem prijel z rachoty a valim si kapku povalit do micku bo zacatek sezony 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Jsem tam vcera kolem projizdel pres ten kruhac a zrovna neco kolem toho casu, ale tam jsem nejel nybrz do mcdonaldu tam chtelo zbytek obsazeni vozu. Jinak ten decathlon me pekne sklamal docela dost to tam zmensili a ten vyber je taky nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No doufam ze furt maj tryka, potrebuju netne par polo funkcnih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No ja chtel nejake boty a vyber nic moc. A obleceni to jsem jen tak okukoval a ze by si clovek nejak mohl vybrat s vice vzoru tak to taky bylo blede. A byl jsem tam asi tak pred mesicem. Ale je pravda ze tam jeste meli dost zimnich veci. Mozna ze uz budou naskladnovat prave ty letni veci a bude lepsi vyber. Ale mi se prave dobre nakupuje v zime na leto a opacne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Vsak to jsou idealni ceny ale vidis boty tez budu potrebovat, doufam ze budou mit neco v mem cisle, ikdyz na to se spise podivam u nas v sportysimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Tu nejde o ceny ale o to z v tom opacnem obdobi v tech oddelenich nikdo neni a ja si muzu nerusene divat a prehrabovat vsichni prave nakupuji co je zrovna za pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.