Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/

Editováno: , autor: Bullets
Vloženo

Takže :D 

Ke spotřebě-neřeším ;)

A dál :D 

Dneska jsem měl jet ráno dodávkou,která stála od 23.12 (!!!) vevnitř na skladě.Tak si to naložím a že vyjedu.Hovno.Ten debilní ital nenastartoval :D Takže pomohla až FIII ,která celou dobu stále venku :D Iveco nastartovalo až na potřetí i přes kable.

No a když jsem nastartoval tak jsem zkoušet funkčnost ruční brzdy :D

post-90342-0-37301900-1451937282_thumb.j

post-90342-0-81608100-1451937289_thumb.j

Vloženo (editace)

Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky :D

A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu

7412fcddd33a930a4b0f811e82d7889a.jpg

PS: na foto iba denne svietenie [emoji14]

--

Z mobilu

Editováno: , autor: wirer
Vloženo

A? Ja se prave divam na Osm hroznych.

Asi je to strašidelnější jak jednička :D ale sere mě že to skončilo tak že je jisté další pokračování...

Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky :D

A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu

7412fcddd33a930a4b0f811e82d7889a.jpg

PS: na foto iba denne svietenie [emoji14]

--

Z mobilu

Tady to vypadá stejně a dneska ráno jsme drifili i s trolejbusem :D

Vloženo

Mičurin je ok. U nas našlo trochu snihu takže mame zimu :)

Ja nechapu proč mate na autě tehle zimný kryty v předku. To nic nedava kdy máš spravnou soustavu chladeni

Vloženo

Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/

Tak to já mám premiéru na Ski už za sebou.

Byli jsme hned 2.1.na Kopřivné.

Vloženo

my pořád nic, loňskou zimu pouze jednou a letošní jsem ještě ani lyže nedovezl od našich :kol-32:

Mám to úplně stejně a to mám lístky na lanovku na bílé zdarma :( ale snad se to už otočí a tento týden nebo příští se má velké bude dat..

Vloženo

Původně jsem uvažoval příští rok pořídit 16" když jsem nenašel 15" Pyxisy které se mi líbí. Ale zase jak jsem řekl gumy jsou nové a akorát bych na všem prodělal. Takhle to bude slušná zimní varianta a 15" v zimě jsou docela běžné...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...