Bullets Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ještě ne až o víkendu musím počkat až budeme u rodičů protože za necelý měsíc jedeme do Alp a neměl by se mi o to kdo starat. Riskovat že sotva vyklíčená semínka budu převážet v mrazu nechci takže volím bezpečnější cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ondro, nemáš co rozvážet, nebo co? ... že chrlíš ve vtipovém vláknu jeden příspěvek za druhým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Kdyby si to tady pořádně četl,tak by si zjistil,že mám dovolenou Od 16 do 26.1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 tak pániček si válí šunky jo ... a lyžuješ, když už máš zimní dovču? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Jojo,vybírám loňskou dovolenou Byl jsem na lyžích v Jeseníkách a vypadá to,že tam zase pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 To víš,to je podle zásluh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Taky bych už měl jet potrénovat před Alpama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Na jak dlouho tam jedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Necelý týden jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 To víš,to je podle zásluh víš co bys zasloužil? dovolenou odebrat ve prospěch potřebných, kterým nevystačí jejich příděl pro daný rok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 budu muset napsat tvému šéfovi, že jsi s tím plně srozuměn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) Dneska jsme konečně okoštovali zeleninovou omáčku kterou jsme si udělali na konci sklizně. Jelikož je fakt pálivá trošku jsme si jí naředili kečupem a poté namáčeli nachos jiná mňamka!!! Editováno: 20. leden 2016, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Aj také máš ? Z jednej by sa vraj dal dochutit guláš pre celú dedinu http://www.seminka-chilli.cz/trinidad-scorpion-moruga-130.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Jo druhá nejpálivější paprička na světě jde mimo mě tohle bych prozatím do huby fakt nedal rekordman je dnes už Carolina Reaper (až 2 200 000SHU) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 15 let? 2 loupeže? "Karlovarští kriminalisté pátrají po 15letém lupiči. Ten se měl dopustit již dvou loupeží. Jedná se o Daniela Baloga." http://tydenikpolicie.cz/karlovarsti-kriminaliste-hledaji-mladeho-lupice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ondra já už se ničemu nedivim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 jsem si pustil i to video co tu nahodil PyroSVK v tom odkazu. A musim rict ze je to borec tak sezrat tu papriku me by odvezli nejspise uz na hrbitov bo kremaci bych nepotreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ja som pocul ze po konzumacii je lepsie vyvratit von pretoze ak pojde von prrodeznou cestou tak aj tam vraj vie narobit neplechu a neprijemne pocity. A ten chlapik na tom videu to zvladol v pohode. 80% ludi by vracalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Koukněte na tenhle odkaz jak si dávají Carolina Reaper (podotýkám že stejně jako borec na videu od Pyra i tihle si nedávají chilli poprvé). Normální člověk který nejí chilli a dá si třeba takové bude mít nejspíš popálený jícen, několikrát převrácený žaludek a podobné věci uvnitř těla. O brněních a zimnici nemluvě http://www.chillipikanterie.cz/katalog/chilli-seminka/carolina-reaper-hp22b.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Jozzi našel sem tvojeho mladého a zase se v tom hrabal 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 tak to nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Ondra já už se ničemu nedivim ... Já bych tady něco napsal,ale to by nebylo jen na ban Jozzi našel sem tvojeho mladého a zase se v tom hrabal :D Jo a pochlubím se v čem jsem dneska celý den jezdil Dobré to bylo jak cyp Náhon 6x4 a dohromady i s půlenýma 16 kvaltů Než jsem se dokvaltoval nahoru,tak už jsem zase kvaltoval dolů 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Twl, oni pustí dítě za volant takového kolosu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.