Bullets Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Winter setup 2016 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 (editace) A foto je kde? EDIT: dřív jsem odpověď než se mi načetla fotka Vypadá to dobře Editováno: 23. leden 2016, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Ondra,já vím.A se stříbrým jsi jel?A co couvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Tak to mluvíme každý asi o něčem jiném,bo žádný stříbrný tam není Couvání je prostě obrácené než klasický náves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Couvání s přívěsem je vůbec paráda.Ať má dvě či jednu nápravu. No chce to prostě mít u toho mozek a dobré nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Ondra,budeš muset asi k očnímu dr.Mají i stř.daf 500k.Oko vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Ondra,budeš muset asi k očnímu dr.Mají i stř.daf 500k.Oko vidí Včelka Maja Ondrovi opravi oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) Spam ! Editováno: 26. leden 2016, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Dneska jsem se trochu projel Škoda že než jsem našel místo na zaparkování spadla rychlost (původně 102km/h) Cesta zpátky (původně 94km/h) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Dneska to bylo tak tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Co ses dal k JZD?Ale na orbu je ještě brzo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ondra tak nějak sem z dodávkou vypládal před 2 ma léty v zimě v Jablonci v čechách ! pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Neni sníh na blbnutí tak jezdi rallye 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 tak dnes jsem měl takový údržbářský den něco na Čendovi http://forum.skodahome.cz/topic/118608-maltův-čenda/?p=2129790 a na Anděle jsem chtěl vyměnit teploměr, starý už měl teplem tak pokroucený displej za ty roky, že už ukazoval jen nějaké segmenty a když jsem chtěl vědět jak je venku zima, musel jsem celý teploměr zmáčknout . Tak jsem to začal odmašlovávat a co jsem nenašel, nějaká potvora, si nad tlumičem uložila nějakou mňamku na horší časy . Až jsem to měl celé rozdělané, odmašlené, přihrádka u spolujezdce, rádio, středové ofuky a chtěl dát ten nový co mi Ježíšek donesl, zjistil, že nějak nefachá . Tak se budu muset Ježíška zeptat, zda má ještě paragon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Starý fungoval pochybně ale fungoval nový už nejede ani na zmáčknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 asi tak . Jako dám tam baterku, 2x pípne, probliknou všechny segmenty na displeji, ale tím veškerá muzika hasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Joooo to znám. Ta chyba se v tom, že je to rozbitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Jsem si tu fotku radeji nerozklikl bo zrovna jsem si udelal veceri ale to je vzdy prvni misto kde se kouknu kdyz otevru kapotu. Nechapu proc to tam davaji k tomu tlumici kdyz je tam nejmene mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Kolega v práci měl v octavce čtvrť plácku ještě jsme přemýšleli zda ho dojet , vyhodit nebo nechat pro toho domácího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 toto vypadalo na kus perníkové buchty, pravda trochu staršího data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Dneska proběhla pracovní neděle a jelikož je zítra 1.2. musel jsem postrhávat staré známky (CZ,SK,A) a vylepit naše nové pro rok 2016 a když to viděli doma musel jsem to hnedka udělat mamce i tatíkovi... Navíc jsem Scoutíka trošku povysával a obetřel palubku už si to fakt zasloužil. Jinak kdo pozná z fotky co je nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 mulťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Ten už je v autě asi 2 měsíce ale je nefunkční scháním záslepky. Je to něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Stříbrný vypínač svetel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.