Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jinak včera cestu tam jela mladá, v podstatě předpisově, navi Sygic ukazovala dojezd za 3:30 h, praxe byla 3:15. Jelo se mimo dálnice, bo na Fábuli není známka, zpět jsem jel já, takže jsem Fábuli řádně prohnal faldíky, stejná trasa, ovšem mimo limity za 2:30 i se zastávkou na natankování plné LPG a toaleta (cca 8min.)... takže jak kdybych jel druhou trasu, kde je 50% dálnice. Musím říci, že ten motor fáááákt na ty kiláky ještě šlape, trojáka na 120 do omezovače někde nad 6t ot. pořád ještě zvládne :kol-47: . Fakt jsem si včera zařádil :kol-28: , jak už moc dlouho ne (počítal jsem rychl.průměr nějakých 86km/h kol1 )

post-3505-0-97177200-1456137131_thumb.jp

post-3505-0-20279000-1456137147_thumb.jp

Vloženo

já si to včera užil i s tím handicapem a když jsem pak přijel k benzínce a dotankoval pouhých 33,5 litrů, abych měl svých obvyklých 44 litrů a chtěli po mně jen 384 kačáků :kol-31:

Vloženo

... páč jinak na státovce, co jezdím denně do práce, je to bezpředmětné, míst na předjíždění minimum, provoz maximální, takže i kdybych měl těch koníků 3x tolik, bude mi to víš na co :kol-28: , přijedu do cíle o 3 minuty dříve, za cenu nemalého rizika a říkat, uf, dneska jsem to přežil

Vloženo

... páč jinak na státovce, co jezdím denně do práce, je to bezpředmětné, míst na předjíždění minimum, provoz maximální, takže i kdybych měl těch koníků 3x tolik, bude mi to víš na co :kol-28: , přijedu do cíle o 3 minuty dříve, za cenu nemalého rizika a říkat, uf, dneska jsem to přežil

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...