Ondra16V Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ondro , potrebujes pritulit ? :D Co je v Bohumíně špatně? Kromě toho že tam vlastně nic není? To naše velkoměsto Dneska jsme tady měli ty americké debily,večer byl Bohu v TV a ještě k tomu ke konci zpráv na Nově i to levné vaření Bohumínské gule se to jmenovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 A jo ták.. Ty nemáš rád amíky? Já se na ně byl i podívat, jak tady jeli okolo a zítra je ještě určitě potkám na D1 doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Navštivili i Těšin z dvěma Hamikama Ondro čekal jsem že na konci si ještě ty gule budou škrabat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Galvi: Jel jsem okolo taky.Těch lidí 3 prdele Podél celé naší "rovné" dálnice všude lidi Dokonce i nějací lidé nechali auta normálně v odstavném pruhu,je to normální? Dostali mě 2 věci->ta první že nějaký děda si na nájezdu v Vrbici na dálnici ve směru na OV sjel na bok,za auto dal trojúhelník a šel se dívat a ta druhá jak tam lidi podél te dálnice mávali těma nápisama tak jim tak uteklo písmenko Měli tam "GOD BYE" místo good... Jozzi: :D viděl si to v té telce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 si piš že viděl , Ten přizvuk měl pomalu tak dobry jak ten muj ,ale do Slezko Ostravskeho dialektu ma synek daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Bohumín je slavný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ondro: Jo tak takových pitomců tady v Ol bylo taky dost.. Jak projížděli tak hromada pomatených bláznů přebíhala dálnici a skákala do pruhu přímo k těm autům, ale to prosím přes 2 jízdní pruhy směrem na Ostravu, zasekli se u svodidel, které přelézali, do toho pomatení policajti a do toho tam jezdili auta, pak přelezli svodidla a skákali přímo před ty vojáky.. Se nedivím že měli takové zpoždění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Kdybych tam někoho potlačil autem tak by se v tom množství lidí jeden kousek ztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Chlapi jezdíte někdo ještě Chorvatsko po staré? Pokud jo máte nějaké osvědčené trasy? Já tam jel jen jednou na mašině cesta byla luxusní jenomže sem jel jen podle cedulí, tak ani nevím kudma. Uvažujem s babou v letě Plitvice proto se ptám, pokud je nepojedem tak dálnice. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Mrkni sem, tam by něco mohlo být. Anebo tady. Dneska máš všelijaké navigace, tak snad nezabloudíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Syncy trosku z jine misy prisel mi balicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Co to je fenofix ? Lék na snížení cholesterolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 A co v něm jozzi je? Že by něco kulatého..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Chlapi jezdíte někdo ještě Chorvatsko po staré? Pokud jo máte nějaké osvědčené trasy? Já tam jel jen jednou na mašině cesta byla luxusní jenomže sem jel jen podle cedulí, tak ani nevím kudma. Uvažujem s babou v letě Plitvice proto se ptám, pokud je nepojedem tak dálnice. Dikes Já jezdím klasiku - Vídeň,Graz,Maribor,Plitvice,Ptuj,Zagreb a jde to. Nejlepší na cestu je vyrazit přes týden,to i ta dálnice je volná. Víkend jako obvykle je přecpaný. Ale to neříkám nic nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 A co v něm jozzi je? Že by něco kulatého..? Ani ne, je to hranate a je toho vic, a vyjmecne to neni z činy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 A hodilo by se mi to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 No otazka je jestli varis, peces, udis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Karlos: No já Rakousko klasiku Videň, Graz, Mureck ještě v Rakousku a Slovinsko pak Lenart, Ptuj (ať slovincům nemusím platit nekřesťanské prachy) mám to tam vyzkoušené a osvěčené. No a pak přemýšlím, že pojedu starou jedničku až do Splitu. Taková vyhlídková. Editováno: 30. Březen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Jozzi : Už tu zas sereš s tím jídlem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Počkej ještě hodinku , v troubě mam klobasky v těstičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Po přestěhování do cílové destinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Jak to tu vidím, tak mám několik možností buď začnu něco pěstovat nebo kuchtit , páč se mezi vás vůbec nemůžu mísit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Jozzi a bude ochutnavka na srazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Na srazu budou brambouraky pokud maš chut na domaci vyrobky klidně se stav za mnou domu Davide , vidim že už některe nutně potřebujou přesadit Patriku , stači že zajistiš , pivo k jidlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 No otazka je jestli varis, peces, udis Jozzi vidím že tam máš papriku, kolikatka asta to je? Cena? Mají nějaký eshop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.