ASPIRE Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 No asi to bude neco vetsiho bo si privezli i bagr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 tzn., za chvíli zmizne celé parkoviště v jednom obrovském kráteru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Ooo bagr tak to už parkoviště nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 no hlavně aby nenarazili na nějakou štolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Ať se nezakecamr bo jsme v útlumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Už to zase začíná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) Co uz zase zacina kdyz jsme jeste nevideli konec lonskych jestli vubec vyrostli. Editováno: 1. Březen 2016, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Když jinak nedáš něco málo z loňské úrody samo že to není foceno všechnno ale jen něco když jsem si vzpomněl... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Kozel zahradníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Pěkně ti to roste jen tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Díky letos jedeme na balkoně čistě chilli + bylinky s jahodami cherry rajčátka žena poprvé zavrhla že se to neoplatí a navíc prý mají "tvrdou" slupku z toho luxusního vzdoušku co je v MS kraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Tak na to, že to jedete na balkoně klobouk dolů, já jedu level jablka a slivky ale ne na žádné štrůdly 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 správně, řádně zkapalnit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Jo to my taky vetsinou naplnime aspon jednu becku svestkama ze zahradky ale to je vse. Zbytek jsme odkazani na balkon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Ostrava zase boduje http://www.novinky.cz/krimi/396472-dvojice-okradla-20letou-divku-v-tramvaji-kdyz-chtela-mobil-zpet-zbili-ji.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Ostrava boduje po všech stránkách, ten divočák dokonce myškoval na mariánskohorské 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Tyvole co to je Taky mám zase něco v mobilu,musím na to kuknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Něco jsem zase našel v mobilu Jen škoda,že nejdou vidět i ty auta z boku Dneska jsem viděl poprvé na škodovce značku na přání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Svět se v prdel obrací. Jinak ty autahumus na té octavce ty trojúhelníky to je úžasné. Tak zprznit pěkne auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Taky jsem na to čuměl,měl něco podobného i vepředu. Ale každopádně se s tím nesral Všude jel jak hovado,jsem ho chtěl dohnal,ale neměl jsem s Fábií 1.2 TSI šanci no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 RO666MAN zabil, urazit pazury takovému koštěti a nepustit za volant takového auta! Vždycky jsem si myslel, že když se někomu líbí nová OIII RS, tak má vkus, styl, ale ten cyp mě vyvedl z omylu Na "vymazlené" feliny jakýmkoli kusem materiálu, který zrovna ležel pod ponkem v garáži už jsem si nějak zvykl, když člověk nemá peníze, tak ať si przní starý vergl, i když to taky není zrovna košér. Ale když někdo má na tak fajnové eReSo, proč tam musí lepit jakýkoliv odstřižek samolepky, co děckám zbyl v kroužku výtvarky?!?!?! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Pánové on má tu zrcadlovou folii i u předních světel a taky na dveřích! To auto už jsem několikrát viděl ale v úterý poprvé s těmito značkami na přání. Mohu potvrdit že se v tom vozí 2 frajírci a jezdí jak hovado v obytných zónách atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ondra šance by byla ale hold ty umis jen s atmosférou David na každou sviní se vaří voda otázka času jak to někde naperou. Aspoň pak bude dostatek náhradních dilu od RO666MAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Opět lidská demence a omezenost s linosti v praxi. LIDL MISTEK v právo je cca 50 metrů přechod ale na co však je snadnější s lepší přes 4 pruhy a ostrůvek než po prechode. Linak důchodce s Berlí který sotva lezl. ... uprostřed na ostrůvku stal cca 2 minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.