Ondra16V Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Fuj po druhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Chlapci chlapci vůbec tomu nerozumíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Právě že jo, já plyn také spaluji, ovšem zemní a v kotlích. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 víš ale jak se to dobře čte http://forum.skodahome.cz/topic/35993-čerpacie-stanice-lpg-v-skcz-v-zahranici/?p=2147747 a ještě lépe když se pak má plná platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Priklonim se k Maltovi , vsak Roomik byl castecne kupovany za tim ucelem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Nevíte co je dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ondro, už to vím dobrých osmnáct let, ještě jsi čůral do plínek, kdy já už drandil tisíce kiláků na plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 ... jinak v pátek jsem byl dávat krev, takže volno, nechal jsem si převážit všech osm kol a dnes udělal rooma, konečně jsem se dočkal 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Vůbec nevíš No konečně si nazul pěkné kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Omdřeju sis kupil poradne auto ? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Už jsem ti psal na fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 No ze ses taky ozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 ... tak a nakonzervováno zase na další zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Malta,vidím že Jsi taky strávil NE.pracovně.Já už je mam taky ve sklepě.Na podzim jsem disky natřel před nasazením voskem a dneska jak nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 jakým voskem to mažeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Starý dobrý resistin.natřeno sprostě štětcem a výsledek super.kolega v praci ty samé disky a docela liška po 1zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 No ja mam rocni teda fuj, zena ma rocni a uz jsem rasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 ... no právě, ty moje rusty už nemá cenu konzervovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Otázka na Karlose---> nejel si náhodou včera v cca 13:20 kousek od Ferony v Přívoze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Otázka na Karlose---> nejel si náhodou včera v cca 13:20 kousek od Ferony v Přívoze? Ne ,bohužel v tomto čase se už čfachtám pod sprchou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Malto, co ta svítící rezerva. Není Ti hamba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 není Karle , bo já tankuji BA jednou za 3 týdny za 200 , aby se mi benzín nekazil ... a taky to nese své ovoce, bo se mi ještě nikdy benzínové vstřiky nezalepily, sajrajtem, jak některým plynařům co vemou půl nádrže a mají jí problém vyjet za rok a pak mají problémy se vstřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 tak se teď dívám do mobilu a letos jsem bral 8.1. ; 27.1. ; 12.2. ; 26.2. ; 16.3. a dnes 6.4. vždy za 200, víc prostě není potřeba , jak si pískne tak max +2 dny nejpozději vezmu a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Z tebe mají na benzínce asi radost, když tankuješ za 200. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.