Galvi Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Jedna fotka z Olomouce, co mi došla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Seru na to. Dneska přezouvám. 205/40R17 Minerva. Hlíny taktéž opraveny. 4300kč pneu, ráfky komaxit s opískováním 1430kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 tady je dmnešní dopolední fotka státovky po které jezdím http://forum.skodahome.cz/topic/36061-lampáreň-plynáreň-žlčáreň/?p=2030938 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 sakra, to vážne mám vrátiť spät zimáky?? aj keď zatiaľ snežilo len na opačnom konci SK, v Bratislave, no tu to tiež nevyzerá na slnenčné dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Tesin hlasi +7°C mam prezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Prešov momentálne asi 4-5 a príšerný vietor. chcel som pokračovať pár vecí okolo auta, no po chvíľke mi stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ova total šílenosti se dějou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Davide a tema silenostma myslis pocasi anebo mensina sla radne do roboty a hnedka pak dalkove studovat? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Počasí to sfi-fi co popisuješ teď dávají někde v kině nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ty to jsem jednou slysel twkovou pohadku, ale nwslo by ji sfilmivat. Hlavni protagonisti by rozkradli vse co by nasli jeste pred prvni klapkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ve FM nespadla ani vločka a teď svítí sluníčko přezul sem tak akorát 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Hele slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Jozzi: Neříká se hele slunko,ale Pičo he! Slunko... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 tak u nás se vystřídalo během dneška vše, sníh, vydatný liják, navečer krásné slunko a tak půl hoďky zpět jsem viděl i zablýsknutí, prostě apríl jak vyšitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 A co teprve dnešní počasíčko,než se stačíš oblíct už abys zase změnil šatník. Seru na to , nikam nejdu , otvírám flašku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Karle taky tak, vratili jsme se od mamky, vzal jsem svagra z sebiu, par flasek ferneta a je nam hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Přivedli jste mě k inspiraci nalívám si jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Dobry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Niekto len keca, niekto ma aj naliate -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Tady se jen chlastá a nikdo nepracuje:( kurňa chlapi já to sám nevytrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Kludne mna caka robota zajtra -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Zítra mě čeká taky práce, ale moc příjemná . Do roboty jdu až v pátek + víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Já si dal pěkně rumíčka protože jsem nastartovanej po hokeji... Doufám že zítra tu rudou sebranku s rozhodčíma dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Tady se jen chlastá a nikdo nepracuje:( kurňa chlapi já to sám nevytrhnu já zaklapl firemní noťas právě před chvílí, takže nejsi v tom sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.