Září 1, 20169 r jo to on se tak vyjádřil, když jsme onehdá probírali roomster sraz, tak prohodil ... oni aj dodávky mají svoje srazy?
Září 1, 20169 r Přesně tak A když k tomu dojde,tak s dodávkou jezdí i Michal a i ty Marťo EDIT: nějak se mi nenačetli poslední 2 nebo 3 odpovědi Upraveno Září 1, 20169 r od Ondra16V
Září 1, 20169 r A tak hodím taky něco do placu ať je sranda Včera jsem zapadl tak,že mě musel tahat nakladač Hold nějaký mix kalů,uhlí a vody prostě to bylo měkké,propadlo se to a ani uzávěrky nepomohly EDIT: ty fotky jsou nějaké malé Upraveno Září 1, 20169 r od Ondra16V
Září 1, 20169 r Na žních jsem byl raz s Dafem Zeptej se Michala co tam mají u nich v robotě za bordel
Září 1, 20169 r před 12 minutami, mičurin napsal: a jak je možné zapadnout s tatrou?po žních jdeš k turkovi. Tak alespoň Pražákům nezboural sloupek.
Září 2, 20168 r Ondro mou robotu tu prosim nezverejnuj No a ja uz tu nepisu proto jelikoz tu chodi i nejaci ...... napr. Voic.. a pak tu prohodi jednu nemistnou poznamku aby se vedelo ze nas sleduje a to me odrazuje zde psat no a proto jsem se presunul nekde jinde kde si piseme s dalsima od tud a je klid
Září 2, 20168 r Nebyl to náhodou Bullets? https://www.novinky.cz/koktejl/413570-ridic-pouzil-na-dalnici-misto-trojuhelniku-cervene-papriky.html
Září 4, 20168 r Prý tady dlouho nebylo jídlo,tak něco ze včerejška Selátko a nějaké maso plněné mozzarelou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.