Leden 8, 20178 r Zima jak cyp Dneska ráno v Bartovicách -18 Modlil jsem se za to,aby to auto už začalo topit Jinak teď u nás -14
Leden 8, 20178 r U nas ted' w Katowicach je -20*C . Takové jsou informace na internetě Nechci vyrazit na ven aby podivat kolik je u mně Upraveno Leden 8, 20178 r od TOMUS
Leden 9, 20178 r V Karviné klid a pohoda. Příjemných 23 st. za oknem . Ležím a popíjím horký čaj. Ondro, ráno si startni bufíka, hned Ti bude tepleji.
Leden 9, 20178 r U nas byl dneska takový mraz že až mi blbla prava směrowačka. Už nepiše že mi se svitila kontrolka od ABS a brzd a ložisko od wentilatoru topeni taky hralo svou muziku . Potom po praci bylo už v pohodě ale stale -9, -10*C
Leden 13, 20178 r Mičurin: S plackem počítám pokud budu doma Mrazy ok Akorát na pikaču jak to dneska změklo tak jsem nemohl od Kuby vyjet směrem k váze
Leden 14, 20178 r ondra.no právě tě držely ty uzavěrky.používat pokud možno na přímou jízdu a na dobu nezbytně nutnou.ale neboj jsi mladý a žádný učený z nebe nespad.a chybama se člověk nejlíp učí.i když to někdy bolí,nebo stojí nějaký peníz.
Leden 14, 20178 r Tam je na houby,že jak povolilo to bahno tak se hned zalepil vzorek Někdy tam jde vyjet hned a někdy ne Ale tebe jsem tam neviděl
Leden 15, 20178 r před 6 hodinami, mičurin napsal: bylo moc práce.zítra ti to posypu. Zítra mám dovču
Leden 22, 20178 r Dnes jsme vyrazili do Hradce na hokej, tak doufám, že to Fabule přežije ve zdraví, páč mít v Hradci Ečko na registračce a na prdeli nalepenou Kometu Brno je ďábelská kombinace... ale hokej zatím špatné [emoji54]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.