Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 třeba se uvidíme na roomster srazu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ondro - Když budeš hoóódně hodný (myslím tím na srazu - například zatáhneš za mně útratu), tak ti ten rank změním jen na "pošťák". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jaky BANAN tu je jinaci kraj jiny mrav tu je dovolene vse. Takze Pavle tu nemuzes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 hade úplatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Aspire: Pravda, Malta by měl taky přijet na sraz, nemá to zas tak daleko a na plyn to jezdí za pár korun Pawouk: A když už jsme u těch banů, muže si dát moderátor sám sobě ban? A ne že to budeš zkoušet, protože jsem se na toto zeptal na jednom foru s počítači a drahý moderátor tam pak týden nebyl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ondro - Když budeš hoóódně hodný (myslím tím na srazu - například zatáhneš za mně útratu), tak ti ten rank změním jen na "pošťák". Nebude stačit tak jako minule že ti vyfotím auto ze všech stran? A útratu zaplatíš za mě ty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 ONdro :D :kol-47: :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 A sakra, vzpoura. To budu muset vymyslet nějakou lepší hodnost. Galvi - můžu ledacos, ale sám sebe nevyautuju. Od toho tu jsou vyšší instance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pawouk: No to ten kluk taky tvrdil, že to nejde, ale pak týden nepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Aspire: rád bych ti dal like ale už mě to pro dnešek nepustí To se mi stalo naposledy na Silvestra Pawouk: fotečka pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Galvi - Skutečně to nejde. Tu fotku jsem tedy nějak nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) No jo, mě like došly už před hodinou, asi byl dneska nějaký výživný den Editováno: 4. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 JO jo vyzivny vsak to tece furt. Akorat nekdy vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 tak stastne teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Když si u toho Lidlu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 BANANA :DS luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den budem to muset tady nejak poresit s adminem bo to nejde tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jojo mě to dneska udělalo to stejné takže Malto nebo Pawouku víte co máte dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To jsou mali pani budem muset apelobvat vise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Kokain v čokoládě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak prostě a jednoduše tu někdo něco s tím zrobte Bo Ostravaci kurva nemaji čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 JInak momochodem slyseli jste Rudu z Ostravy jak volal do Lidlu ? To taky nemelo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ondro Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pánové mám infarkt musel jsem kopnout štamprlu a hluboce vydýchávát... Jak se říká Třinééééééééééc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Aspire: Slyšel jsem o tom,ale neviděl jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.