inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jasně,na špalkách Závidíte mi ten výkon co? Postaci cetsinou spechaji...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No vsak sinci si sednem k sobe v hospode a ne jak predtim ze kazdy na vsechny strany. Jsen chtel pokecat s nekteryma ale bohuzel ma vaha meho tela mi to nedovolila abych si pokecal s tim kym jsem chtel. Ale na druhou stranu jsem nikomu nechybel tak je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Nafta patří do kamen Vyhnat Pawouky nebo pavouky? Pawouky Postaci cetsinou spechaji... ) Já ale nejsem pošťák Když tak už Geisák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 jsem musel vyhnat ty pavouky Že Pawouku? Jo? Jj mohl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Onder...mas to v avataru:))tak jsi Galvi...hele..lepsi nafta naz hybrid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Je to fakt avatar modre auto tak postak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Lepší kolo, než hybrid Jinak proti naftě nic nemám, jen ji nedělali v DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Nemas byt zhnily radit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Nafta je rachot nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Nafta je rachot nebrat Ale ma 4 valce:)alespon ta moje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Nemas byt zhnily radit:) To není o tom.. DSG má svoje kouzlo, je radost s tím jezdit a řadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Onder...mas to v avataru:))tak jsi Galvi...hele..lepsi nafta naz hybrid Ale já toho "pošťáka jak cyp" nevymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jojo DSG priste moje volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jj s matem jsem jezdil..ma to sve kouzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ondro ty tu davas fotky sveho postaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ale já toho "pošťáka jak cyp" nevymyslel Ale asi se to k tobe hodi:)) Pawouku dik..hned to je lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Stacilo by mi tam dopsat uzivatel nafty Máš to tam. jsem musel vyhnat ty pavouky Že Pawouku? Jo? Pche, ani do červenýho nejdeš, amatére. Pawouky Já ale nejsem pošťák Když tak už Geisák Tady si někdo koleduje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Postovni auta maji omzovace at to do cervenyho nejde...urcite kvuli spotrebe:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ja taky nikomu na srazu nechybel ze nechtel pokecat... nahodou nafta v matu je bozi. Treba 3.0BITDI je delo :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Myslíš tento kvalitní motor? Borci s TSI, podívejte se dobře, jak dlouhý a "zamotaný" řetěz tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jsem si otevrel prohlizec a cekal co tu bude a tu mrtvo Kaslete na motory a budte radi ze neco mate a jezdite. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jojo DSG priste moje volba Taky tak taky tak Myslíš tento kvalitní motor? Borci s TSI, podívejte se dobře, jak dlouhý a "zamotaný" řetěz tam je. Asi radost dělat rozvody No nic jidu to trochu zmlátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Máš to tam. Pche, ani do červenýho nejdeš, amatére. Tady si někdo koleduje. Myslíš tento kvalitní motor? Borci s TSI, podívejte se dobře, jak dlouhý a "zamotaný" řetěz tam je. Řetěz dlouhý jak týden před výplatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tak Báňská rulezz, o tom žádná . Prej indžo.. Ti dám indžu A ty toho nech Ondro A koukám, čokoláda a ibalgin se nehl, jen žrádlo se změnilo Jo takže když řeknu někomutak mi tam napíše "pták" nrbo "ocas" dlouho jsem tu nebyl, ale vidím požadavky ... píšu si jeden indža, jeden pták 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 To bude titulů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.