filippatrik Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ok tak počkáme a uvidíme co bude za nějaký čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jen mě sere ze sem se těšil navnadil vás a teď prd z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 No tak si nevedel ze to tak dopadne se stane. Vsak ty za to nemuzes. Stejne ses musel prvne zeptat zda by to nekdo vubec chtel a pak objednat. Ondro ty pirate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Pirátský pošťák Ondra. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 No jen aby se nam tu Ondra nekdy brzo nechlubil pokutou za rychlou jizdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 No co, tak nafasuje toto zařízení - tam řidičák nepotřebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 je sila ze ten clanek je z roku 2010 a ja bydlim u hlavni posty a zenske tu furt jezdi na starych srotech a ze jich tu jezdi dost jsem jeste nevidel ani jednou ze by nemusela slapat Ale Ondra nemaka u ceske posty tak bude mit smulu a nebude mit ani to slibovane elektro kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Já jsem rád že jsem rád A to bouchnutí na začátku->tak za to mohli věci v kufru,nejel jsem po prázdnu Pirátský pošťák Ondra jo No tak dle předpisu nejezdím,to je fakt I kolega mi už říkal že se s tím neseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Já vím, takže bude muset šlapat po svých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Tak to beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ondro toto jsi mel na mysli "Pirátský pošťák jak cyp" Pawouk tu je tak ti to muze splnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 :D Pawouku prosím prosím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Trochu jsem ti to poladil, ovšem ve vší slušnosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ale no tak Pawouku vsak cyp tu u nas mozna i jinde je kozel nic sprosteho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Aha tak kozel ne ten je cap ale stejne ta nadavka cyp je tu od tud a tu stejne nikdo nechodi taky by to ani nevadilo http://cs.wiktionary.org/wiki/cyp a http://cs.wikipedia.org/wiki/Cap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Pawouku díky Ale toho "cypa" si tam mohl nechat Třeba se tu říká že je někdo: "cyp jak lampa" Teda pokud to znáš Pražáku Editováno: 7. Duben 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Sem možná skoro nikdo nechodí, ale Pošťák je rozlítanej po celém foru. Abych pak nedostal přes prsty od vrchnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Pawouku díky Ale toho "cypa" si tam mohl nechat Třeba se tu říká že je někdo: "cyp jak lampa" Teda pokud to znáš Pražáku Našel jsem tento překlad: Cyp jak lampa. (Pitomec) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ale chválím a děkuji za snahu BO Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Nám dělali klubové trika v Bohumíně v bývalé Rybeně. Hledám tu firmu na netu, ale nějak nemohu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 U bývalý Rybeny Ale co tam je za firmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Bylo to přímo v tom areálu. Nějaká reklamka, ale už je to pár let z5. Nevím jestli to tam ještě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Tam už se vystřídalo tolik firem A je jich tam taky několik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 http://www.accordgroup.cz/ospolecnosti/fotogalerie.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Otázka jak s cenou V Bohumíně je i Faine http://www.faine.cz/reklamka/reklamka.htm Editováno: 7. Duben 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.