Ondra16V Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tady někdo ještě nepřezul? Fabku už mám měsíc na letních a Octu jsem přezouval 24.2 Zn.: Nekurvíme zimáky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Já přezul právě dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ondra tak tak mam nove ty i ty:D a zimaky by rychle zmizely 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Az v utery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tady někdo ještě nepřezul? Fabku už mám měsíc na letních a Octu jsem přezouval 24.2 Zn.: Nekurvíme zimáky Ondra tak tak mam nove ty i ty:D a zimaky by rychle zmizely No právě. Zimní pneu musí mít dezén minimálně 4 mm,pak je to v podstatě do 1,6 mm guma letní. I když složení směsi nebude odpovídat ročnímu období.Proto je dojezdím, doufám velice rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 na fábuli jsem takto dojížděl zimáky přes leto loni ... no měl jsem co dělat, aby mi do podzimka vydržely, už byly dost slike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Já zase budu rád pokud mi vydrží do konce sezóny ty Contíky co mám na prdeli Pokud ne tak nenadělám nic a budu tam muset dál už nové gumy co jsou v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Kurnik, zimaky jak nove, letni taky, jak vy jezdite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 lítáme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Kurnik, zimaky jak nove, letni taky, jak vy jezdite? Pořád na horách, 3× Itálie,no a 1,9 TDI na přední nápravě a to je znát. Editováno: 10. Duben 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Jo to bude tou vahou ja citim i rozdil mezi roomem a fabkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Kurnik, zimaky jak nove, letni taky, jak vy jezdite? Jezdíme setrne nesmíš na to tak šlapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tak sem babu vyvezl na Bystričku na přehradu. Po cestě sem sundal jednu cicinu, ktera mi vběhla pod auto. Nedalo se nic dělat. A teď valim na zahradu rozdělat ohnicek dát si pivsona a ugrilovat cosik. jak jste na tom vy? Pro rejpaly tu kočku grilovat nebudu ugriluju kuře a nějakou rybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Vrahu zvirat Greenpeace na tebe A to kure bude vypadat jako kocka to zname Oh boooze jak ja bych si dal neco grilovaneho na ohni. Mnam. Jsem byl taky dnes na vylete ale nereknu kde mozna to nekdo zna 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Vzals rodinu do Darkoviček? Jake to tam tedka je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Už se na tom pracuje 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) Ano Darkovicky. Jenom Barcu tolikrat jsem o tom cetl ze jsem si tam zajel. Udelali jsme prohlidku bunkru dospely 40 a dite 20 KC. Parkovani taky v pohode. Chtel jsem si udelat jeste fotku roomstra u tanku ale prekazila mi to banda motorkaru. Editováno: 11. Duben 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Oh krasny ohen Jen tu nedavej tu grilovanou kocku. Bo vis ze tu je nejak zakazano davat v tomhle tematu jidlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Patriku kaj ze to jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tyjo kluci, výlety, grilování, no hrůza, to dnes jako nikdo nepracujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 V sobotu ? To se prece nepracuje I kdyz vlastne ano ja dnes tri hodin myl a lestil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Ja jsem v praci už od 6, tak teda nevim .. Myl a leštil, to je taková malá příprava na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Nene jen takovy test vanocniho darku No jo pracujes v sobotu to ti nezavidim ale ty prachy co pak budou muzu jen zavidet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tak závidět se bojím, že není co, za víkend není žádný příplatek, je to den jako každý jiný a to i zítra jdu dělat To bych spíš já měl závidět tvému autu, protože už mě to moje celkem štve, ale prostě na něj nemám vůbec čas.. Snad aspoň před srazem stihnu proletět myčkou a vytřepat koberečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Jozzi: všechno sežrané Jinak sem proto fotil jen oheň pač žrádlo to by tu byla rozvedená opět diskuze . Galvi: jo někdo musí ja zasloužilý víkend a pondělí utery volno , a na auto je čas vždycky Aspire: dikes za typ k výletu už si to píšu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.