Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tady někdo ještě nepřezul? :D Fabku už mám měsíc na letních a Octu jsem přezouval 24.2 :D

Zn.: Nekurvíme zimáky  :kol-46:

Ondra tak tak :D mam nove ty i ty:D a zimaky by rychle zmizely :D

No právě. Zimní pneu musí mít dezén minimálně 4 mm,pak je to v podstatě do 1,6 mm guma letní.

I když složení směsi nebude odpovídat ročnímu období.Proto je dojezdím, doufám velice rychle.

Vloženo (editace)

Kurnik, zimaky jak nove, letni taky, jak vy jezdite? :D

Pořád na horách, 3× Itálie,no a 1,9 TDI na přední nápravě a to je znát.

Editováno: , autor: Karlos 61
Vloženo

Tak sem babu vyvezl na Bystričku na přehradu. Po cestě sem sundal jednu cicinu, ktera mi vběhla pod auto. Nedalo se nic dělat. A teď valim na zahradu rozdělat ohnicek dát si pivsona a ugrilovat cosik. :D jak jste na tom vy? :D

Pro rejpaly tu kočku grilovat nebudu :D ugriluju kuře a nějakou rybu. :)

Vloženo

Vrahu zvirat Greenpeace na tebe :D

A to kure bude vypadat jako kocka to zname :D

Oh boooze jak ja bych si dal neco grilovaneho na ohni. Mnam. :)

Jsem byl taky dnes na vylete ale nereknu kde :D mozna to nekdo zna :D

post-51417-0-85001300-1428758242_thumb.j

Vloženo (editace)

Ano Darkovicky. Jenom Barcu tolikrat jsem o tom cetl ze jsem si tam zajel. Udelali jsme prohlidku bunkru dospely 40 a dite 20 KC. Parkovani taky v pohode. Chtel jsem si udelat jeste fotku roomstra u tanku ale prekazila mi to banda motorkaru. :D

post-51417-0-17785300-1428764110_thumb.j

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Tak závidět se bojím, že není co, za víkend není žádný příplatek, je to den jako každý jiný a to i zítra jdu dělat  :D

To bych spíš já měl závidět tvému autu, protože už mě to moje celkem štve, ale prostě na něj nemám vůbec čas.. Snad aspoň před srazem stihnu proletět myčkou a vytřepat koberečky  :kol-28:

Vloženo

Jozzi: :D všechno sežrané :D

Jinak sem proto fotil jen oheň pač žrádlo to by tu byla rozvedená opět diskuze :D.

Galvi: jo někdo musí :D ja zasloužilý víkend a pondělí utery volno :), a na auto je čas vždycky :D

Aspire: dikes za typ k výletu už si to píšu :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...