Woody Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Ve středu jsem celý den v práci. Jedná se mi jen o úterý dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Pokud mi nezacnou padat trakare nespadnou rucicky, nebo neprdnou vsehny pneumatuky klidne se dostavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Já bych doporučoval horské chaty v Beskydech ale to člověk musí makat do kopců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 To ni, ja chcu vsude prijet autem a nechodit max. jen malinka prochazka po okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Tak my půjdeme pěšky a ty pojedeš vedle nás hezky pomaličku na jedničku autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ondro to by slo ale nemam yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Room to taky zvládne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Už tu dlouho nebylo žrádlo tak sem něco hodím. Dnes výroba domácího uzeného šunkového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ondro to by slo ale nemam yetiho Ty nevěříš Roomu nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ha sunku nemusim ta fotka mi tu vubec nevadi Ondro ale verim jen ne v horskem terenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Vrátím se čumím popsaná jedna stránka par příspěvků o vejletu a zas žrádlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Michale to nevadí,třeba na Praděd vede asfaltka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jo na Praded ano ,ale potrebujes povoleni. Patriku tak co jake to bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Je potřeba povolení a tuším, že někdo s Roomsterem to má i pod palcem tady na foru, neřešilo se to někde už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Řešilo mám takový dojem že v tématu o srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Aspire: Něco neuvěřitelného. Tolik exponátu velikost muzea všechno při sobě. Dodám fotky jak bude čas na rajče. Jako představoval sem si to různě , ale toto předčilo mé očekávání. Ty prachy za to fakt stály. Vstupy do letadel jako Concorde, Tupolev, od Lufthansy tam bylo xy letadel. Ponorka. Jako do těch velkých exponátů jako jsou letadla, ponorky, lodě atd neomezený vstup, žádné hlídání nic. Dokonce všechno motorově funkční. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Já to psal, že to tam stojí za to, je to tam super.. Kde se hrabou ostatní podobná muzea 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Hm asi budu tise zavidet. No mozna nekdy se tam s stestim podari podivat. Jsem ani nevedel ze neco takoveho existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Aspire: Určitě nad tím pouvažuj, spojit ty dvě muzea Sinsheim a Speyer v jeden výlet jsou od sebe 40km cca. Galvi: Jako žádné muzeum na to prostě nemá, rozhlohově, počty exponátu to člověk snad ani nespočítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 No nejhorší je na tom že bych tam nejspíše jel jen s dcerou bo moji by to nezajímalo a ta dálka od tud by vyšla na pěkný ranec. Ale v létě jedem opět do jižních Čech na dovolenou tak možná se to muze dostat do plánu výletu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 na ponorce jsem byl v Rusku v Petrohradu, jak budu doma, dodám fotku ... pravda taková menší z 2.světové, ale zase byl na ní i Putin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ... tak ve Speyeru máme dceřiný závod, tak pokud by mě vyslali služebně do Germánie, asi bych to též očíhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Malta: Ten Speyer je tak na min 6h očíhnutí , Tak samo i ten Sindsheim cca 6h, je to obrovské. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 a jen tak pro zajímavost, kolik tam stál lupen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Ty my to měli Vstup Sindsheim, Vstup Speyer, ubytování noc se snídaní ve 4hvězdičkovým hotelu Sindsheim a dokupy všechno nějaky baliček 89€ tušim. V každém tom vstupu máš i hodinové 3D kino výběr asi 8 filmů. Jinak jsem tuším viděl ceduli a Speyer sám o sobě stojí 16€ nebo 18€, teď si nejsem jistý. Editováno: 15. Duben 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.