Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 už to mám http://speyer.technik-museum.de/en/informationen-zu-ihrem-museumsbesuch/besucherinfos/eintrittspreise.html samostatný Speyer 14E, kombinovanž se Sinsheimem 19E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ale kluci jestli tam pojedete, určitě si na to nechte hodně času. Já tam tehdy měl jenom na každé ani ne 3 hodiny a po dvou hodinách jsem nebyl ani v půlce, tak už jsem tam pak jenom pobíhal jako vůl a neměl z toho zbytku skoro nic. Jak píše Patrik, 6 hodin je v pohodě...klidně si na to nechte i půl dne, stojí to za to. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Přesně tak Galvi. Je to obrovské a je to fakt zážitek. A už sem zas v realitě a lapim v práci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Fuuu, ja se dnes z prace vratil a dřív jak v pondělí mě tam nedostanou A to ještě tam budu jen krátce bo bude sraz a tak to balím už v sobotu... Co na sraz už se tady někdo připravuje a leští? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Já jsem připravoval o víkendu Pak už nebude na 100% čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) A co si udělal? Posprejoval si spzku? To já tady asi nikoho nepřekvapím, ale neudělal jsem zatím vůbec nic Venku staví a auto je spíš hnědé než modré, tak to zkusím spláchnout až v den srazu. Editováno: 15. Duben 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jj,stříkl jsem jí na bílo Ty se prostě nepolepšíš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 tak slíbená ponorka v Petrohradu 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Tak to je jinci kafe. Jinak auto umyju a nalestim v den srazu. Pokud bude počasí snad i navonam 9 min a jdu dom hurá zítra znova Ps: Galvi styď se Editováno: 15. Duben 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ba i s Vladimírem Iljičem jsem se setkal 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ... a málem i na osudný výstřel zase došlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 kua, kdo by to řekl, že už je to skoro 11 let, co jsem tam byl ... to jsem byl ještě aj mladý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 No a ze Lenin je mrtev vzdyt zije A nebyl tam pobliz Stalin ? Ta ponorka vypada moc dobre a zachovale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ten Lenin je jako živý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Hosi na sraz pokud bude krasne by snad mel kazdy prijet nalesten jen ty cleny co prijedou z dalky se to da omluvit. Jsem uz taky nanesl vosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 za 50 rubášů byl ochoten pózovat s kýmkoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ku.va jedna kapitalistická, či bolševická? Kurnik, doufám, že nebude nějak hnusně, abych tam nedělal ostudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ... a tady je to průserové náměstí ... tam z tej brány se valili ti bolševici na Zimní palác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 A v tom Petrohrade to je taky muzeum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 tam je muzeí ... Ermitáž, Vojenské muzeum (s tama mám také fotky - ještě pohledám), ale jestli myslíš tu ponorku, tak to byla čistě jen ta ponorka vytažená u břehu finského zálivu, k ní přistavili přízemní budovu a udělali jeden vlez a druhý výlez z ponorky. Jinak Aurora přístupná, byl jsem i v Puškinu-Carské Selo a viděl zrekonstruovanou jantarovou komnatu (s tama mám taky fotky, ale jsou mázlé, páč jsem musel fotit bez blesku na tajnačku, vytáhli nás i do Petrhofu na fontány ... no bylo to krásných šest neděl (byť pracovně), ale viděl jsem tam toho spousty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ochutnávka z vojenského muzea 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jantarová komnata (zrekonstruovaná dle čb fotek, páč origo zmizela s Němci a nikdo jí už více neviděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 no a Peterhof (zvláštnost všech fontán je, že jsou poháněny samospádem ze vzdálené nádrže, která se vždy celý den napouštěla, aby další den dokázala "rozhýbat" všechny fontány) ... prostě Rusko, země neomezených možností 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Tak to je ovšem paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Kurňa tak už je tady i cestovatelská příručka to já mohu posloužit tak max. fotkama z dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.