Duben 19, 201510 r A nezaberu a nezaberu to zas bude ta posledni noční peklo To musíš dát pár rohypnolů ( Radegast 12 ° ) a spinkáš jak mimino. Mám to vyzkoušené,aspoň u mně to fungovalo po noční.
Duben 19, 201510 r No leda prd vydrzim v 17 h lapnu do auta a zajedu na Posledni šichtu víkendovou a v pondělí večer si dam pivečko nebo vínečko
Duben 19, 201510 r Podívat se můžeš,ale to je tak asi všechno až budeš hodný , možná .... fakt jen možná, se ti na něj zase podívám
Duben 19, 201510 r Toz jsem opet zpet doma ale povim vam byl to narocny vikend uf. Ale zas na druhou stranu nadhera.
Duben 19, 201510 r no jo no co se da delat Jsem se ted dodival na ty fotky co si dal z toho muzea a musim rict ze to opravdu musi byt zazitek to videt, ale pro zenske to asi moc nebude.
Duben 19, 201510 r Byla tam jedna s námi a řeknu ti všichni jsme čuměli o letadlech a vrtulnikach řekla totálně všechno různé označení atd. Asi záliba. Premie byla fakt pěkná
Duben 19, 201510 r No sebereme rozumy od Patrika a vyrazíme na pánskou jízdu. Možná by byl i malý busík. Stačilo by se na tuty domluvit.
Duben 19, 201510 r Malta: já ti dám další měsíc Jinak jsem zjistil nemilou věc a to že budu muset vyměnit bubny a pakny 3 dny z5 to při brždění začlo vydávat takové vrzající zvuky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.