Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Raději poctivá atmosféra než ty vaše slavné TSI :p  :kol-46:

:D to zas bude debata už to vidim :D, brzdy jsou pohoda ;)

No s tou poctivou atmosférou bych toho nechal, zas tak daleko od TSI nemáš.. Podle mě poctivé atmosféry vyhynuly v době, kdy se do aut přestaly dávat motory s karbecem.

Upraveno od Galvi

Malta: já ti dám další měsíc :D

Jinak jsem zjistil nemilou věc a to že budu muset vyměnit bubny a pakny :( 3 dny z5 to při brždění začlo vydávat takové vrzající zvuky :D

myslím že bude stačit jen rozhodit bubny a vysypat z nich ten brzdný prach, projet je trochu ocelákem, a zase nahodit a uvidíš, bude zase klid. Teda pokud nemáš na nich už hodně najeté

Kurec hoši neděle se blíží :D musím vybrat ať můžu Galvimu koupit kofolu :D :D :D

Chlapi jen tak pro okraj, válí se mi tu nevyužité R13 4x100 Et 33 z Fiat Seicento. Gumy tam jsou 145/70 R13 zimní, ještě léto by určitě vydržely. Kdyby někdo chtěl na vozik nebo auto nebo cokoliv daruju za odvoz. Jinak to těpnu za nějakou dobu do kontejneru. :kol-31:

:D Ja už su taky nachystaný, všechno mám doma vyskládané (od počítače až po šroubky)

, teď už jenom přežít do neděle v práci. V neděli ráno mi jede vlak domu, tak jen pak doufám, že budu mít hotové auto a šup na sraz  :kol-28:

Chlapi jen tak pro okraj, válí se mi tu nevyužité R13 4x100 Et 33 z Fiat Seicento. Gumy tam jsou 145/70 R13 zimní, ještě léto by určitě vydržely. Kdyby někdo chtěl na vozik nebo auto nebo cokoliv daruju za odvoz. Jinak to těpnu za nějakou dobu do kontejneru. :kol-31:

Tak už jsou fuč :kol-46:

Patriku to byla rychlovka. A co to tema o Tvem Roomstru ?

Jirko k tomu pocitaci jeste kabel priber sroubek neni treba :D

No jako nějaké téma se napsat může to je fakt. :D Ale jelikož sem začátečník fora tak mi poraďte kde to mám psát nebo najít to založení. :D Protože do toho hledím a hovno sem našel.

• Autor

Nejakou dobu jsem nemel cas , copak je noveho ?

Pawouk dikes

Jozzi daval sem tu odkaz na ty fotky z toho dojčlandu. :kol-47:

Tož po tom pracovním tydnu. :D

post-56780-0-13328300-1429545576_thumb.j

Uf dal bych si. No pockam na vikend.

myslím že bude stačit jen rozhodit bubny a vysypat z nich ten brzdný prach, projet je trochu ocelákem, a zase nahodit a uvidíš, bude zase klid. Teda pokud nemáš na nich už hodně najeté

Najeté je na tom necelých 177tkm :)

Aspire: ja mám teď víkend :D

Neštvi :D

Hele hoši ten 6ti válec v tom jede parádně  :kol-135:

No ja mam zitra takovy maly patek nastesti se mi ten tyden trochu rozdeli.

Lepsi je ctyrvalec :D

Neštvi :D

Hele hoši ten 6ti válec v tom jede parádně  :kol-135:

V čem :D ve fabce :D

Jsem vcera videl na zivo Superba 3 a musim rict moc pekny. Akorat ze jsem ho videl jen za jizdy tak jsem zvedav jak ho pak nekde uvidim stat abych si mohl prohlednout blize.

Patriku uz to mas sepsane na to tema :D ?

Aspire : výdrž zitra jdu snad na to :D

No ja se zabouchnul do Fabie 3 takze asi to s moju vidíme pokud bude možnost jak doplatim smenine za Fabu v combu :)

Ale Supika sem ještě neviděl :(

V čem :D ve fabce :D

Jojo,fabie 1.4 16v 6V :D  :smich:

Najeté je na tom necelých 177tkm :)

hm, tak tomu už nepomůže ani svěcená :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.