Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No s tou poctivou atmosférou bych toho nechal, zas tak daleko od TSI nemáš.. Podle mě poctivé atmosféry vyhynuly v době, kdy se do aut přestaly dávat motory s karbecem.

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Malta: já ti dám další měsíc :D

Jinak jsem zjistil nemilou věc a to že budu muset vyměnit bubny a pakny :( 3 dny z5 to při brždění začlo vydávat takové vrzající zvuky :D

myslím že bude stačit jen rozhodit bubny a vysypat z nich ten brzdný prach, projet je trochu ocelákem, a zase nahodit a uvidíš, bude zase klid. Teda pokud nemáš na nich už hodně najeté

Vloženo

Chlapi jen tak pro okraj, válí se mi tu nevyužité R13 4x100 Et 33 z Fiat Seicento. Gumy tam jsou 145/70 R13 zimní, ještě léto by určitě vydržely. Kdyby někdo chtěl na vozik nebo auto nebo cokoliv daruju za odvoz. Jinak to těpnu za nějakou dobu do kontejneru. :kol-31:

Vloženo

:D Ja už su taky nachystaný, všechno mám doma vyskládané (od počítače až po šroubky)

, teď už jenom přežít do neděle v práci. V neděli ráno mi jede vlak domu, tak jen pak doufám, že budu mít hotové auto a šup na sraz  :kol-28:

Vloženo

Chlapi jen tak pro okraj, válí se mi tu nevyužité R13 4x100 Et 33 z Fiat Seicento. Gumy tam jsou 145/70 R13 zimní, ještě léto by určitě vydržely. Kdyby někdo chtěl na vozik nebo auto nebo cokoliv daruju za odvoz. Jinak to těpnu za nějakou dobu do kontejneru. :kol-31:

Tak už jsou fuč :kol-46:

Vloženo

myslím že bude stačit jen rozhodit bubny a vysypat z nich ten brzdný prach, projet je trochu ocelákem, a zase nahodit a uvidíš, bude zase klid. Teda pokud nemáš na nich už hodně najeté

Najeté je na tom necelých 177tkm :)

Vloženo

Jsem vcera videl na zivo Superba 3 a musim rict moc pekny. Akorat ze jsem ho videl jen za jizdy tak jsem zvedav jak ho pak nekde uvidim stat abych si mohl prohlednout blize.

Patriku uz to mas sepsane na to tema :D ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...