Ondra16V Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Raději poctivá atmosféra než ty vaše slavné TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 to zas bude debata už to vidim , brzdy jsou pohoda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) No s tou poctivou atmosférou bych toho nechal, zas tak daleko od TSI nemáš.. Podle mě poctivé atmosféry vyhynuly v době, kdy se do aut přestaly dávat motory s karbecem. Editováno: 20. Duben 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Malta: já ti dám další měsíc Jinak jsem zjistil nemilou věc a to že budu muset vyměnit bubny a pakny 3 dny z5 to při brždění začlo vydávat takové vrzající zvuky myslím že bude stačit jen rozhodit bubny a vysypat z nich ten brzdný prach, projet je trochu ocelákem, a zase nahodit a uvidíš, bude zase klid. Teda pokud nemáš na nich už hodně najeté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Kurec hoši neděle se blíží musím vybrat ať můžu Galvimu koupit kofolu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Chlapi jen tak pro okraj, válí se mi tu nevyužité R13 4x100 Et 33 z Fiat Seicento. Gumy tam jsou 145/70 R13 zimní, ještě léto by určitě vydržely. Kdyby někdo chtěl na vozik nebo auto nebo cokoliv daruju za odvoz. Jinak to těpnu za nějakou dobu do kontejneru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ja už su taky nachystaný, všechno mám doma vyskládané (od počítače až po šroubky) , teď už jenom přežít do neděle v práci. V neděli ráno mi jede vlak domu, tak jen pak doufám, že budu mít hotové auto a šup na sraz 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Chlapi jen tak pro okraj, válí se mi tu nevyužité R13 4x100 Et 33 z Fiat Seicento. Gumy tam jsou 145/70 R13 zimní, ještě léto by určitě vydržely. Kdyby někdo chtěl na vozik nebo auto nebo cokoliv daruju za odvoz. Jinak to těpnu za nějakou dobu do kontejneru. Tak už jsou fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Patriku to byla rychlovka. A co to tema o Tvem Roomstru ? Jirko k tomu pocitaci jeste kabel priber sroubek neni treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 No jako nějaké téma se napsat může to je fakt. Ale jelikož sem začátečník fora tak mi poraďte kde to mám psát nebo najít to založení. Protože do toho hledím a hovno sem našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 TADY si to založ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Nejakou dobu jsem nemel cas , copak je noveho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Pawouk dikes Jozzi daval sem tu odkaz na ty fotky z toho dojčlandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tož po tom pracovním tydnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Uf dal bych si. No pockam na vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 myslím že bude stačit jen rozhodit bubny a vysypat z nich ten brzdný prach, projet je trochu ocelákem, a zase nahodit a uvidíš, bude zase klid. Teda pokud nemáš na nich už hodně najeté Najeté je na tom necelých 177tkm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Aspire: ja mám teď víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Neštvi Hele hoši ten 6ti válec v tom jede parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 No ja mam zitra takovy maly patek nastesti se mi ten tyden trochu rozdeli. Lepsi je ctyrvalec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Neštvi Hele hoši ten 6ti válec v tom jede parádně V čem ve fabce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jsem vcera videl na zivo Superba 3 a musim rict moc pekny. Akorat ze jsem ho videl jen za jizdy tak jsem zvedav jak ho pak nekde uvidim stat abych si mohl prohlednout blize. Patriku uz to mas sepsane na to tema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Aspire : výdrž zitra jdu snad na to No ja se zabouchnul do Fabie 3 takze asi to s moju vidíme pokud bude možnost jak doplatim smenine za Fabu v combu Ale Supika sem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 V čem ve fabce Jojo,fabie 1.4 16v 6V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Najeté je na tom necelých 177tkm hm, tak tomu už nepomůže ani svěcená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.