Květen 10, 201510 r Ondro chci se zeptat ty tu po kraji jezdis potrebuji jet odpoledne do Zablati z Havru a prave jsem zjistil ze tam je nekde v rychvaldu zakaz vjezdu. http://www.tudyne.cz/dopravni-informace/karvina/detail/df756eec16784298a0091121a63fd5b8/ A ted se ptam kudma je to nejlepsi objet ? Normalně jeď na Petřvald kolem rekultivace na Rychvald. Jezdim tudy denně. U pekarny v Rychvaldě je pouze vyfrezovany asfalt. Píšou, že cesta je uzavřená, ale v rychvaldském zpravodaji je psané pouze pro nakladní vozidla, jinak je cesta otevřená. Normalně se tam jezdí.
Květen 10, 201510 r Aha Woody dik Pepane ale nezabyla mozna by si ho jeste oblibila jelikoz se z nich pouziva ten sliz do kosmetiky ale jen z tehle sneku ne tech co jsou tu plne skarpy
Květen 10, 201510 r Nejhorší je, když se po opileckém víkendu probudíte v neděli a zjistíte, že musíte vystřízlivět. Jinač tip na výlet: Jurkovičova rozhledna nad Rožnovem. Vstup simbolický: dospělý 30kč, zvýhodněné 15kč, dostanete mapu výhledu, povídání o rozhledně a mimochodem to je i po cestě na rozhlednu myslím 3 cedule. Mají dvě razítka a možnost zakoupení turistické známky. Upraveno Květen 10, 201510 r od filippatrik
Květen 10, 201510 r Jsme tam byli loni. Jinak po vikendu akcnim je nejhorší jen to následující ráno Jinak kdo má pravidelný trénink nemá nějaké zvláštní problémy
Květen 10, 201510 r Tedka tu mame projektantku ktera to bude rekonstruovat co se bude na 3roky staré rozhledně rekonstruovat?
Květen 10, 201510 r Jozzi proboha co na tom bude rekonstruovat? Vždyt je to všechno v krásném stavu. Aspire: My s přítelkyní zbíráme turistické známky, takže hledám ispiraci na jejich stránkách.
Květen 10, 201510 r A kolik jich mas ty Ondro ? Tak o tom pochyb ani nemam bo dcera jich par si uz koupila tak mi to je jasne ze je to drahy konik
Květen 10, 201510 r Ha to je solidni ulovek . Hod foto at si to dovedu predstavit. To ukazu dceri at se vice snazi
Květen 10, 201510 r Hmmm ted jsem rikal dceri za chvili ti neco ukazu no nic bude muset pockat. Ondro nezapomen to pak vyfotit. Tak vy mate rodinny barak a jeste chatu ? To asi nevite co s penezi starat se o dve nemovitosti.
Květen 10, 201510 r Chata se kupovala kvůli ségře bo má astma Víš co z toho plyne? nic nemáš slibovat
Květen 10, 201510 r No jo ale za Ondru to shromazduje jeho rodice uz 40 let. A vy dva Patriku zatim dvacet ale jen za rok tak jste na tom lepe
Květen 10, 201510 r Kdo umí,umí Musíš chodit po tůrách a je to Michale nikdo to za mě nesbírá a navíc to sbíráme cca 6 let
Květen 10, 201510 r No Ondro pokud sam tak to si sikula. Hlavne nezapomen vyfotit. A co kupujes auticko na dalkove ovladani ?
Květen 11, 201510 r Co to slyším? Razítka? Kde my taky sbíráme razítka takže chlapci hledám inspiraci na výlety tady u nás to máme už všechno prolezlé 2x
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.