Květen 13, 201510 r Autor Davide pokud nadbyva, rad se ji ujmu beru i kamionaky ale uz rozbourane, nemam na fo doma plac Upraveno Květen 13, 201510 r od jozzi
Květen 13, 201510 r to u nás budou za 14 dní zvěřinové hody, hned naproti baráku, tak už se těším jak si tam zajdem na něco dobrého a spláchnem to pěkně pivkem a nebude se doma muset nic vařit
Květen 13, 201510 r Jo nechtěl by někdo nějakou rostlinku chilli? Už mám svoje nasazené a nějaké mi zbyly (ještě něco dám k naším a tchánovcům ): Aji Lemon Drop (žlutá), 30.000 ~ 50.000 SHUBlack Hungarian (černá), 5.000 ~ 10.000 SHUBolivian Rainbow (červená), 5.000 ~ 30.000 SHUCayenne Yellow (žlutá), 85.000 SHUJalapeno Purple (fialová), 2.500 ~ 8.000 SHUSatan Horn (červená), nezjištěno kolik ale silnáTabasco (červená), 30.000 ~ 70.000 SHU Upraveno Květen 13, 201510 r od Bullets
Květen 13, 201510 r Když to řeknu blbě tak mám z loňska otestovanou jen polovinu druhů (zbytek letos nový) a nejpálivější je asi Satan v závěsu je Cayenský pepř ale ten už není zaprášilo se po něm
Květen 13, 201510 r By ste me museli zabit nez bych to dal do pusy. Za ziva by se mi asi zaludek obratil vzhuru Jo Galvi asi ma hodne prace ze uz se tu tak neukazuje, ale pokud si vsimam tak to plati i o zbytku sem tam tu nekdo napise jednu vetu a pak zmizi.
Květen 14, 201510 r Ondro Loni jsem pěstoval jen Bolivian Rainbow, Cayenne Yellow (měla budoucí tchýně), Satan Horn a Tabasco zbytek jsem pořídil před letošní sezonou ať to máme na balkoně barevnější Upraveno Květen 14, 201510 r od Bullets
Květen 14, 201510 r Kurva sem sedřený jak rákosník a za chvíli zas do rachoty. VY POVALEČI ! Ondra: dohoď mi taky cosik ze srny Bulets: pak dáš zkušenosti z gumama, a chilli raději ne páč by mě zas pálela prdel i druhý den A Galvi na tom bude asi jak já počítám jedna věta a pryč
Květen 14, 201510 r Prý jsou dobré takže uvidíme každopádně cena je jinde jak u Contíků které preferuji a jsem s nimi moc spokojený...
Květen 14, 201510 r Spíše ti co mají méně práce Bohužel mám tu smůlu,že tu nikdo není. A ve 3.ráno kvůli vám ptákům vstávat nebudu. Jinak dnes malinkaté výročí.
Květen 14, 201510 r Karlos: pěkně Bullets: když mluvíš o těch gumách tak jsem dneska vezl 10 gum na náklaďák,vážilo to víc než tunu Jo a Aspire,Jozzi,Filippatrik-> aby jste neřekli že jsem pozadu 1.9 TDI
Květen 14, 201510 r Peknej room. Vsak aby ne ze to tolik vazilo vsal to je taky poradny kus gumy. Karlos v tri tu nemusis vstavat to tu vetsinou vzdy nikdo neni prijd odpoledne. Ale jinak pekny najezd.
Květen 15, 201510 r Karlos: pěkný nájezd Ondra: konečně sis koupil pořádné auto jinak pěknej, služební ? A ty gumy jsou naprd ty bych neobul
Květen 15, 201510 r Sluzebni je to v pozadi a Ondra se nahodou postavil vedle neho. Jo kdyby v nem jel uz by to menil to sve za rooma
Květen 15, 201510 r Čištění ulice. Jsem v noci zaparkoval a dopoledne už na mě klepala městská policie. Jsem prehledl tu značku jelikož jsem kolem ni vůbec nejel .
Květen 15, 201510 r 50 korun :D :D to maj tak na jedno pivo a na druhé už si musí připlatit Co si zaparkoval a rano tam postavili značku? To se mi už taky stalo že sem raz v osm večer přijel zaparkuju a rano už mi u auta stoji policajti... Ale byli rozumní když sem jim po 10te řekl, že ta cedule tam nebyla tak to zbalili a odjeli pryč.
Květen 15, 201510 r No mne teraz volal oco, ze mu volali z mestskej policie, ze blokuje nejaku pani. Auto nebolo ocove ale moje, blokoval som Nisana na sluzobnom parkovisku, kde je na zemi pisany nazov firmy...takze prakticky som bol vo vyhode...auto som posunul a slecna mohla odist... -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.