Malta Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 ... a propadl jsi tomu kouzlu a už nechceš sednout ani do svého co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 No Ale jede to pěkně v tom Roomu na 1.9ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ondra: I ta firma ví, které auto za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ale taky ta firma ví o pořádném motoru a né o 1.2 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Kurňa hoši teď jsem si všiml->kdo mi změnil nick? Malto?Pawouku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ondra: nemachruj i na tebe dojde ty atmosféro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ale zatím se statečně držím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Však my ti to raz připomenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 a už jsi hodný, sekáš latinu? co teď? Kurňa hoši teď jsem si všiml->kdo mi změnil nick? Malto?Pawouku? no to je dost že jsi si toho všiml 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Nevšiml jsem si no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 a líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Všimavý chlapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Neser a líbí? Tak určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 no vidíš, když budeš hodný, můžeš to časem jen vylepšovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Já jsem pořád hodný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 já vím, když spíš, to už jsme probírali :'> 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Jojo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 50 korun :D :D to maj tak na jedno pivo a na druhé už si musí připlatit Co si zaparkoval a rano tam postavili značku? To se mi už taky stalo že sem raz v osm večer přijel zaparkuju a rano už mi u auta stoji policajti... Ale byli rozumní když sem jim po 10te řekl, že ta cedule tam nebyla tak to zbalili a odjeli pryč. Ne ne ta znacka uz tam byla dlouho ale ja pocital s tim ze ty ulice berou po rade , ale tu jednu kde je to parkoviste daly stejne datum jak v ten stejny den. Jinak kdyby to brali po rade tak by spravne mela jit na radu az dnes . No je to ma druha pokuta za parkovani asi jsem rebel , ale jinak se snazim zde parkovat spravne, ale vzdy se mi tam nachomitne nejaky problem Jsem ji stejne nemohl videt jelikoz kolem tech znacek nejezdim bo ta jedna co byla s te prvni strany nejzdim a kolem te druhe tu bych zase videl leda v zrcatku. Po te zlute jezdim kazdy den a po te cerne jsem v noci prijel a zaparkoval a ty cervene to byly ty znacky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 :D Líbí se mi ta tvoje profi úprava mapy a názorného vysvětlení kdy/kde/co Co se mi v stredu povedlo Jaj A nebylo potom doma vysvětlování co si to proboha udělal? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ale kaj V noci jak jsem prisel tak jsem se chlubil svoji ze se mi povedlo zaparkovat a jsem ji rekl i kde a druhy den uz jsem jen ukazal listek z pokuty a rekl ze to bylo za to misto kde jsem tak fajne zaparkoval 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 (editace) Ale kaj V noci jak jsem prisel tak jsem se chlubil svoji ze se mi povedlo zaparkovat a jsem ji rekl i kde a druhy den uz jsem jen ukazal listek z pokuty a rekl ze to bylo za to misto kde jsem tak fajne zaparkoval Tohle mě fakt pobavilo. Editováno: 16. Květen 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ale kaj V noci jak jsem prisel tak jsem se chlubil svoji ze se mi povedlo zaparkovat a jsem ji rekl i kde a druhy den uz jsem jen ukazal listek z pokuty a rekl ze to bylo za to misto kde jsem tak fajne zaparkoval Fajné placené parkoviště, ale nebylo hlídané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Jsem rád že se bavite alespoň není nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.